Vienmēr atceramies,ka 50/50 bilde ir īsta/līdzīga un šī ir stāsta viena puse - lai apmēram saprastu jādzird PG,kurš noslēpumaini klusē....ne par labu sev,jāatzīst!
Nezinu, kāpēc tu visu laiku salīdzini manu izglītību ar M91, bet jāatzīst, ka kad viņa savulaik te komunicēja forumā, viņas rakstītais bija saprotamāks un sakarīgāks, nekā tavi centieni, jo lasot tevis rakstīto, rodas iespaids, ka tu ir vai nu viegla garīga atpalicība, vai nu bijušas galvas traumas 🤷♂️
Ar tevi ar kā pēc Biedru stāstiem par M91 jādara - kamēr neiebāž mutē - neklusē????
Nezinu, kāpēc tu visu laiku salīdzini manu izglītību ar M91, bet jāatzīst, ka kad viņa savulaik te komunicēja forumā, viņas rakstītais bija saprotamāks un sakarīgāks, nekā tavi centieni, jo lasot tevis rakstīto, rodas iespaids, ka tu ir vai nu viegla garīga atpalicība, vai nu bijušas galvas traumas 🤷♂️
Kā ta man ar jūsu un M91 kopējo izglītību interesanti apgūto saprast?
Jā, mans draugs servisā arī saņem 3k, bet tur ir kā strāda-tā nopelni. Būsi lunis, kas vienu darbu visu dienu velk, ne sūda nenopelnīsi.
A var kur tev draugs stāsta 3 k servisā??? Nu nebāziet to sūdu... Man paziņa lv bankā ar burtu - strādā kredītdaļas pārskatītāja - viņai alga 3.5 k. ....
Nevajag to sūdu dzīt..
Nevajag tos stāstus. man viens paziņa teica, un tā tālāk...
Vecīt, tas, ko tu raksti, ļoti maz pasaka par mani, bet gana daudz par tevi. Kā saka, get a life
Tātad - pēc taviem vārdiem - Poikāns no tevis nav sanācis... 😃 Izglītība - tikpat liela kā M91 ... 😃 Nu - pats atzīsti - pa tādu algu (4k) - 2 gosterbaiteri daudz vairāk var izdarīt... 😃 Varbūt beigsim - argumentu tev vairāk nav palikuši... Ja nu kāda glupība ko izspļaut.... 😃 No norij vecīt muļķibu izspļauto savu 4 k ...😃
Tātad - saruna sākās - tu brīvi pelni 4 k Latvijā... Nu it kā - it speciālists... 😃 Tālāk - tu pelni ( it kā 😃) - jo tev ir izglītība kā mūsu kopējai paziņai - B 19 ... 😃
Vīņs ir vadītājs - atšķirībā no sacerējumu rakstītājiem... 😃
Atvaino ka nepareizi piedēvēju izglītību tavu... tev kā M91... 😃😃😃
Uhhh kā tev pakaļa svilst par tām 4K, ko es pieminēju Nabadziņš ar trauslo ego, tu laikam esi no tiem, kuru citu panākumus (kaut arī 4K IT jomā Latvijā nav mega panākums, bet drīzāk +/- norma) uztver kā spļavienu sejā. Bet tev nenāk prātā, ka neatkarīgi no tā, cik pelnu es vai tavs māsas dēls, tavā dzīvē no tā objektīvi nekas nemainās!? Vai arī tu esi tāds ka finanšu cuckold, kuram patīk skatīties no malas, vērot un komentēt!? 😂
Nevajag dīvana pļutītajiem stāstīt pa - it kā 4 k it speciālists.... 😃😃😃 tu ko - Poikāns esi - 5 saņem pa it darbībām ???
pirms 1 stundas, cucispeps teica:
Uhhh kā tev pakaļa svilst par tām 4K, ko es pieminēju Nabadziņš ar trauslo ego, tu laikam esi no tiem, kuru citu panākumus (kaut arī 4K IT jomā Latvijā nav mega panākums, bet drīzāk +/- norma) uztver kā spļavienu sejā. Bet tev nenāk prātā, ka neatkarīgi no tā, cik pelnu es vai tavs māsas dēls, tavā dzīvē no tā objektīvi nekas nemainās!? Vai arī tu esi tāds ka finanšu cuckold, kuram patīk skatīties no malas, vērot un komentēt!? 😂
Jau teicu - tavu darba vietu būtu gosterbaiteri pa 2 k izdarījuši... Ar B 19 līdzīgu sūda diplomu nēsi vajadzīgs pa naudu... Ja nu pa naudu - lūpas droši nav tādas lai nopelnītu... 😃
Draug, aizej pārbaudi uztaisi uz sifilisu, jo tev tāda putra galvā, ka varētu būt velīnā stadija 🙃
Tātad - saruna sākās - tu brīvi pelni 4 k Latvijā... Nu it kā - it speciālists... 😃 Tālāk - tu pelni ( it kā 😃) - jo tev ir izglītība kā mūsu kopējai paziņai - B 19 ... 😃
pirms 5 minūtēm, cucispeps teica:
Edoks saka, ka viņa māsas dēlam. Pat nestrīdēšos vairs, jo viņš noteikti zin labāk
Vīņs ir vadītājs - atšķirībā no sacerējumu rakstītājiem... 😃
Ahā, jūtu atšķirību: viņam UK jākomandē 20 darbinieki, kas noteikti ir ļoti aizraujošs darbs 😆, es dzīvoju Latvijā, strādāju patīkamāku darbu un pelnu to pašu. Klau, bet nah tu vispār te stāsti par kādu savu radinieku!? Varbūt vēl pastāstīsi, ar kādiem krutiem čaļiem tava sieva jaunībā draiskojās? 😂
Tātad - saprotu - ģēnijs droši nēsi - Silīcija Ielejā kā it speciālists nēsi vajadzīgs...😃 Diploms droši kā šejienes paziņai B 19 ...😃 Radinieks - pa tavu - it kā algu Latvijā strādā... Un vispār - pa tavu algu sacerēto/ 2 jau raskas un bulbašu gostarbaireri sen strādātu.... 😃
Nu re, katram savs ceļš līdz vēlamai algai ejams: kādam jābrauc uz UK un tur 8 gadi jāstrādā, cits nebasto matemātiku skolā, iegūst augstāko izglītību pieprasītajā jomā un pietiekami labi pelna tepat LV.
Redz vinš UK 25 gados vadītāja veikalu ar 20 darbiniekiem... Jūti atšķirību ... 😃 Tu diemžēl nestrādā Silīcija Ielejā - lai lielītos ar sūda izglītību...
Klau, bet kā tad īsti bija ar šo: "Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā."? Šķiet, ka daudzus interesē, vai tiešām fejas mēdz izteikt šādus piedāvājumus.
Klau - varbūt tev nosvērt sev smadzenes - lai ticētu dzejai? 😃
Tad jau tīri okei, ja tava sieva, meita vai māte strādātu par prostitūtu, aplakpojot mūs visus. Tupa padarbinās ar gaļas gabalu , bez emocijām, un vēl naudu ģimenei atnes. Principā, shēma normāla.
Делайте визу в Россию (как раз недавно ввели электронную визу) - Питер или Москва. Выбор там огромный - на любой вкус и кошелёк. В Латвии рынок мертвый или переоцененный. Варианты есть, но шансов минимальные.
Nerazskazavai pro rasku - tam strjemna etih kvartirah gde srazu 5 clenov....
Ierakstīts
Ai - skauž PG... 😃