Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Gribu.lv Marmelady
Ierakstīts
pirms 20 stundām, xtris teica:

Vienmēr atceramies,ka 50/50 bilde ir īsta/līdzīga un šī ir stāsta viena puse - lai apmēram  saprastu jādzird PG,kurš noslēpumaini klusē....ne par labu sev,jāatzīst!

Ai - skauž PG... 😃

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, xtris teica:

Saņem arī vairāk labi meistari,jāsaprot ka tā ir aploksne,oficiāli tur minimālā + -

arī aploksnē 3 k saņem komentāros... Man paziņa teica....  Nestrīdos - ka saņem - bet nevajag kā ikdienišķu gadijumu pa to rakstīt...

pirms 1 minūtes, edoks teica:

arī aploksnē 3 k saņem komentāros... Man paziņa teica....  Nestrīdos - ka saņem - bet nevajag kā ikdienišķu gadijumu pa to rakstīt...

Pie mums nav visi gausi...

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 51 minūtes, cucispeps teica:

Nezinu, kāpēc tu visu laiku salīdzini manu izglītību ar M91, bet jāatzīst, ka kad viņa savulaik te komunicēja forumā, viņas rakstītais bija saprotamāks un sakarīgāks, nekā tavi centieni, jo lasot tevis rakstīto, rodas iespaids, ka tu ir vai nu viegla garīga atpalicība, vai nu bijušas galvas traumas 🤷‍♂️

Ar tevi ar kā pēc Biedru stāstiem par M91 jādara - kamēr neiebāž mutē - neklusē????

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, cucispeps teica:

Nezinu, kāpēc tu visu laiku salīdzini manu izglītību ar M91, bet jāatzīst, ka kad viņa savulaik te komunicēja forumā, viņas rakstītais bija saprotamāks un sakarīgāks, nekā tavi centieni, jo lasot tevis rakstīto, rodas iespaids, ka tu ir vai nu viegla garīga atpalicība, vai nu bijušas galvas traumas 🤷‍♂️

Kā ta man ar jūsu un M91 kopējo izglītību interesanti apgūto saprast? 

Aiz vaiga paņemt kā jūs??!

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cucispeps teica:

Cirvi, tu jau arī te tik par savām paziņām stāsti, un ne vārda par to, cik pats pelni 😂

Nu lai it -kā speciālistam  it😀  mierinājums - kā laiku pavadoš - 2.5 k pirms nodokļiem..

Diemžēl visi mūzdienās ar izglītību kā tev un M91 nevar 4 k pelnīt... 😀

Натали 26832685
Ierakstīts

aa

pirms 5 stundām, scorpio1991 teica:

Jā, mans draugs servisā arī saņem 3k, bet tur ir kā strāda-tā nopelni. Būsi lunis, kas vienu darbu visu dienu velk, ne sūda nenopelnīsi.

A var kur tev draugs stāsta 3 k servisā??? Nu nebāziet to sūdu... Man paziņa lv bankā ar burtu - strādā kredītdaļas pārskatītāja - viņai alga 3.5 k.  .... 

Nevajag to sūdu dzīt.. 

Nevajag tos stāstus. man viens paziņa teica, un tā tālāk...

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 4 stundām, cucispeps teica:

Vecīt, tas, ko tu raksti, ļoti maz pasaka par mani, bet gana daudz par tevi. Kā saka, get a life ;) 

Tātad - pēc taviem vārdiem - Poikāns no tevis nav sanācis...  😃 Izglītība - tikpat liela kā M91 ... 😃 Nu - pats atzīsti - pa tādu algu (4k) - 2 gosterbaiteri daudz vairāk var izdarīt... 😃 Varbūt beigsim - argumentu tev vairāk nav palikuši... Ja nu kāda glupība ko izspļaut.... 😃 No norij vecīt muļķibu izspļauto savu 4 k ...😃

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 2 stundām, edoks teica:

Tātad - saruna sākās - tu brīvi pelni 4 k Latvijā... Nu it kā - it speciālists... 😃 Tālāk - tu pelni ( it kā 😃) - jo tev ir izglītība kā mūsu kopējai paziņai - B 19 ... 😃

Vīņs ir vadītājs - atšķirībā no sacerējumu rakstītājiem... 😃

Atvaino ka nepareizi piedēvēju izglītību tavu... tev kā M91... 😃😃😃

Натали 26832685
Ierakstīts

Uhhh kā tev pakaļa svilst par tām 4K, ko es pieminēju :) Nabadziņš ar trauslo ego, tu laikam esi no tiem, kuru citu panākumus (kaut arī 4K IT jomā Latvijā nav mega panākums, bet drīzāk +/- norma) uztver kā spļavienu sejā. Bet tev nenāk prātā, ka neatkarīgi no tā, cik pelnu es vai tavs māsas dēls, tavā dzīvē no tā objektīvi nekas nemainās!? Vai arī tu esi tāds ka finanšu cuckold, kuram patīk skatīties no malas, vērot un komentēt!? 😂

Nevajag dīvana pļutītajiem stāstīt pa - it kā 4 k it speciālists.... 😃😃😃 tu ko - Poikāns esi - 5 saņem pa it darbībām ??? 

Uhhh kā tev pakaļa svilst par tām 4K, ko es pieminēju :) Nabadziņš ar trauslo ego, tu laikam esi no tiem, kuru citu panākumus (kaut arī 4K IT jomā Latvijā nav mega panākums, bet drīzāk +/- norma) uztver kā spļavienu sejā. Bet tev nenāk prātā, ka neatkarīgi no tā, cik pelnu es vai tavs māsas dēls, tavā dzīvē no tā objektīvi nekas nemainās!? Vai arī tu esi tāds ka finanšu cuckold, kuram patīk skatīties no malas, vērot un komentēt!? 😂

Jau teicu - tavu darba vietu būtu gosterbaiteri pa 2 k izdarījuši... Ar B 19 līdzīgu sūda diplomu nēsi vajadzīgs pa naudu... Ja nu pa naudu - lūpas droši nav tādas lai nopelnītu... 😃

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 19 minūtēm, cucispeps teica:

Draug, aizej pārbaudi uztaisi uz sifilisu, jo tev tāda putra galvā, ka varētu būt velīnā stadija 🙃 

Tātad - saruna sākās - tu brīvi pelni 4 k Latvijā... Nu it kā - it speciālists... 😃 Tālāk - tu pelni ( it kā 😃) - jo tev ir izglītība kā mūsu kopējai paziņai - B 19 ... 😃

pirms 5 minūtēm, cucispeps teica:

Edoks saka, ka viņa māsas dēlam. Pat nestrīdēšos vairs, jo viņš noteikti zin labāk ;) 

Vīņs ir vadītājs - atšķirībā no sacerējumu rakstītājiem... 😃

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 58 minūtēm, cucispeps teica:

Ahā, jūtu atšķirību: viņam UK jākomandē 20 darbinieki, kas noteikti ir ļoti aizraujošs darbs 😆,  es dzīvoju Latvijā, strādāju patīkamāku darbu un pelnu to pašu. Klau, bet nah tu vispār te stāsti par kādu savu radinieku!? Varbūt vēl pastāstīsi, ar kādiem krutiem čaļiem tava sieva jaunībā draiskojās? 😂

Tātad - saprotu - ģēnijs droši nēsi - Silīcija Ielejā kā it speciālists nēsi vajadzīgs...😃 Diploms droši kā šejienes paziņai B 19 ...😃 Radinieks - pa tavu - it kā algu Latvijā strādā... Un vispār - pa tavu algu sacerēto/ 2 jau raskas un bulbašu gostarbaireri sen strādātu.... 😃 

Натали 26832685
Ierakstīts
pirms 3 stundām, cucispeps teica:

Nu re, katram savs ceļš līdz vēlamai algai ejams: kādam jābrauc uz UK un tur 8 gadi jāstrādā, cits nebasto matemātiku skolā, iegūst augstāko izglītību pieprasītajā jomā un pietiekami labi pelna tepat LV. 

Redz vinš UK 25 gados vadītāja veikalu ar 20 darbiniekiem... Jūti atšķirību ... 😃 Tu diemžēl nestrādā Silīcija Ielejā - lai lielītos ar sūda izglītību... 

Натали 26832685
Ierakstīts

Tu netici, ka ir cilvēki, kas strādā IT un pelna 4K? Vai kas cits tev šķiet mazticāms? 😆

Ticu..

Komentāros katrs otrais it speciālists pa 5 k ... 😃😃😃

Man māsas dēls reāli tavu summu pelna - tik viņš 8 UK strādājis, u tur veikala vadītājs tur bijis - atšķirībā no komentāru it speciālistiem..

4sex Daira001
Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, cucispeps teica:

Klau, bet kā tad īsti bija ar šo: " Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā."? Šķiet, ka daudzus interesē, vai tiešām fejas mēdz izteikt šādus piedāvājumus.

Klau - varbūt tev nosvērt sev smadzenes - lai ticētu dzejai? 😃

4sex Daira001
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Daira001 teica:

Oo paldies atceros, man arī patika 😉 tagad skaidrs, kāpēc man no citiem piesūtīts pilns inbox 😂 Par dupsi jau runājām ka tikai īpašās reizēs 🤣

Varētu Jūsu kontaktus personīgi saņemt - jo gribētu salīdzināt ar Porzigod atsauksmēm.... 😃

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 3.02.2024. at 10:40, sioux1 teica:

Tad jau tīri okei, ja tava sieva, meita vai māte strādātu par prostitūtu, aplakpojot mūs visus. Tupa padarbinās ar gaļas gabalu , bez emocijām, un vēl naudu ģimenei atnes. Principā, shēma normāla. 

Vispār te gāja runa ne pa morāli....

Лучшие феи категории 50-80 евро
Ierakstīts
On 4.09.2023. at 00:06, Lex8xeL teica:

Делайте визу в Россию (как раз недавно ввели электронную визу) - Питер или Москва. Выбор там огромный - на любой вкус и кошелёк. В Латвии рынок мертвый или переоцененный. Варианты есть, но шансов минимальные. 

Nerazskazavai pro rasku - tam strjemna etih kvartirah gde srazu 5 clenov....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.