Šī bija kārtējā reize, kad jau pēc procesa brīnījos par savu naivumu. Jo, protams, uzķēros uz privāti sūtītu simpātisku sejas bildi. Tad nu tā.
Komunikācija - 9 - ātri viegli, rakstīju angliski, atbild ātri, nav operators.
Dzīvoklis - 6 - Klusā iela pie policijas, diezgan nolietots studio tipa dzīvoklis. Gultā jāguļ uz dvieļa.
Duša - 7 - duša vannā, bet dvielis vismaz sauss.
Meitene - 6 - pirmkārt, bildes neatbilst. Dzīvē 27-29, uzpumpētas lūpas, tumši melni mati. Izskatās pēc UA varianta, bet esot no Pērnavas. Pēc izskata slāviska. Dibens formīgs, krūtis silikona, bet mīksas un patīkamas - kā jau kolēģis iepriekš bija norādījis.
Attieksme - 5 - to drīkst, to nē, tur pieskarties var, tur nevar. Izsaka piezīmes kkādas un īpaši procesā nav ieinteresēta. Nevis GFE (kas gan laikam nebija solīts), bet gan GTFO attieksme. Pusstunda 10 sarkanās un stunda 16 sarkanās. Beigās izrādās uz pupiem beigt ir par papildus samaksu. Laikam jāprasa uzreiz oglasitj vesj spisok.
Minets - 5 - gāju tikai uz MBR, tāpēc par citiem procesiem komentēt nemāku. Diezgan virspusīgi un ne pārāk ieinteresēti.
Kopumā 5/10 - neiesaku. Galvenokārt besī ārā tas fake bilžu variants. Par šo cenu ir pieejami daudz labāki varianti.
@collina85 kaut ko fantazē, nekāda operatora tur nav, latviski viņa labi runā un A opcijas viņai nav.
ja par A opciju kļūdos, atvainojos. Varbūt tiešām biju izfantazējis. Es pats runāju latviski, nesaprotu, kāpēc ar mani viņa uzreiz runāja angliski. Tāpēc arī likās, ka operators atbildēja uz ziņām latviešu valodā. Paldies par komentāriem!
Kad vakara garlaicība un spiediens sasniedza kritisko robežu, izlēmu pierakstīties šajā forumā ar ierakstu par Annabellu. Vērtējot atsauksmes un izrakājot interneta dzīles par foto, likās, ka nekā labāka mūsu tēvzemītē nav. Domāju arī, ka aprakstu uzcepšu viens un divi. Tomēr nav viss tik viennozīmīgi.
Komunikācija apgrūtināta, pagāja ilgs laiks, līdz vienojos par tikšanos. Atbild operators. Bieži vien sākumā atsūta tikai ciparus un tālāk nekas nenotiek. Bet neatlaidība atmaksājas, un ātri vien šodien vienojos par tikšanos.
Apmeklējums:
Dzīvoklis 8 - fejas apartamenti ir Klusā centra rajonā. Respektabla iela, dzīvoklis arī no augstā gala. Dzīvoklī ir kaķis, bet tīrīts īpaši nebija, Tāpēc pilns ar kaķa spalvām un meitenes matiem.
Labierīcības 8 - tādā pašā līmenī, nav būtisku iebildumu. Dvielis liels un sauss. Dušas želejām vairāki varianti, kas apmierinās pat visprasīgākos kundes.
Izskats 9 - iepriekš šeit publicētie foto atbilst realitātei. Vienīgi mati nav blondi, bet tumši (ne melni). Tas gan kopējo iespaidu nemaina. Petit fani kā Leo Di Caprio apslapinātos uzreiz. Lielas krūtis (silikons, ir rētas), ļoti tieva, ar superīgu dibenu. Vecums atbilst norādītajam 19-21.
Meitene runā angliski un krieviski, bet it kā esot rīdziniece. Latviski ne bū, ne bē. Tā kā krievu valoda man nosit asini, tad runājām angliski, ar ko problēmu nebija. Attiecīgi man liktos, ka tēma jāliek pie importa, bet metodoloģiju tādos sīkumos nepārzinu un arī negribas atrauties no Moderatora.
Man patīk petite, bet Sofiju ar dabiskām krūtīm vērtētu augstāk. Tāpēc nevaru dalīties ar šeit lasīto mega sajūsmu. Taču nepārprotiet - meitene ļoti skaista, ar modeles augumu.
Ierados ar domu pakavēt stundiņu laika ar 20 sarkanām rozēm. Kāds mārketinga ģēnijs bija izdomājis 15 sarkanās par pusstundu. Ierodoties uzreiz sapratu, ka jāņem value for money. Ja vēl pa ceļam pārdomāju opcijas, tad ieraugot meiteni uzreiz uzdāvināju visas 20. Un papildus 8 sarkanās par OWO/BMR. Bet nav CIM, kas likās apgrēcīgi un izšķērdīgi. Taču acīmredzot pupi man aizmigloja acis. Pasteidzoties notikumiem pa priekšu, "es neko nenožēloju, Ričard". Vai nu arī kā tur bija.
Minets 8 - dziļš, izjusts, visaptverošs. Ar skaņas efektiem, kas mani ne visai pārliecināja. Nav reklāma, bet Sofija var daudz labāk. Toties nevar pārmest par centības trūkumu un sliktu attieksmi.
Sex 9 - dabai nepavēlēsi. Kritiķa brilles nokrīt un zīmulis nolūst, kad meiteni ieraugi četrrāpus no muguras. Jau sāku domāt, kur 10 sarkanās rozes ņemt A opcijai. Elsas amatieru teātra līmenī, bet atkal jau neesmu DžDžDžilindžers, lai smādētu. Un atkal nev reklāma, bet Sofija var labāk.
Kopumā - 9/10. Atkal jau - nav Sofijas reklāma, bet man labāk patīk dabiskas, bet mazākas krūtis un vienkāršāka, mazāk uzspēlēta attieksme. Ķermenis perfekts, nav vārdam vietas. A opciju ņemtu nākamreiz vispār nedomājot par cenu. OWO/MBR bez CIM manā izpratnē nesaliekas. Kaķa spalvas un mati kopumā netraucēja.
Vai es iešu vēl un vai iesaku?: gan jau iešu un gan jau iesaku. Bet nevaru dalīties ar to mega sajūsmu, kas te figurēja iepriekšējos aprakstos.
P.S. Meitenei kaķa vārds tulkojumā no poļu valodas ir 'Cream Pie'.
Ierakstīts
Neesmu bijis. Privāti atsūtīja pilnīgi citu foto. Brīvības 133 dzirdēta - kādam ko izsaka šī adrese?