Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Face fuck
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 15. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, xtris teica:

Vispār pohuj. 

Tev pohuj,man pohuj,visiem par visiem pohuj!Viens,liels pohujims!

Face fuck
pirms 50 minūtēm, sidlav55 teica:

nevar ieslēgt to kā nav!    apskati , kādu savas apakšpuses foto viņa ielika apskatei un secini , kā izskatās šis radījums.    it kā Ummis par vinas izskatu te ieminējās. esot kopā ar bomāru baru  autostacijā dzērusi odti , piepampis sarkans bezzobains vieplis   un lamājusies krieviski.     stādies priekšā?

Tev nepatika "bubļiks"?Tavs agregāts nesacēlās?

pirms 1 minūtes, sidlav55 teica:

par patiesības etalonu nesaukšu viņu ,  bet viņā nav nekā ļauna un naidīga!  parsts putras strēbējs. klukste cenšas savārīt naida dziru , lai visus sanaidotu 

Mhm..Klukste būtu tā īstā,kurus visus sanaidotu.Tu esi apbrīnojams!😂

Face fuck
pirms 10 minūtēm, sidlav55 teica:

es nepiedalos , ja nav jautrība , Karlsons tā teica.   jautrības te ir visu  veidu . jautri ir Ummi palasīt, lāga zēns , labdabigs , bez niknuma un  naida izklāsta savu domu par apkārt  notiekošo.   vista ir drūma, pretiga naida pilna. izgāžot savu žulti. pamatīgi sagājusi sviestā . vai vispār stādās priekšā , ko ar saviem uzbraucieniem grib panākt ?

Tu vēl neesi mani redzējis ne drūmu,ne naidu pārņemtu.Un labāk neredzēt!Tad viss šis,ko es sarakstīju Tev liksies kā rožu dārzs.

Face fuck
pirms 14 minūtēm, JānisMik teica:

Kā kolēģis minēja. Vispārinājumi un izzīsti secinājumi. No kurienes informācija, ka "nav drāzta"?

Nestāsi man te pekstiņus,ka pie katras tēmas,kur Jūs atstājat savus komentārus par katru sievieti,visi ir drāzuši viņu.

Face fuck
pirms 9 minūtēm, xtris teica:

Tikai ne pārāk apdāvinātie mētājas ar vispārinājumiem tālāk  izzīžot no tiem secinājumus.

Realitātē katrs dzīvo kā sevi nostāda - gribi būt resna,lēta,neglīta mauka - lūdzu! Kāpēc lai mēs cienītu katru narkomāni,vai alkāni dēļ tā,ka viņa bomžatņikā tirgo savu pīzdu komplektā ar sts buķeti?Vienkārši ieslēdz smadzenes,ja vari,nevis tikai kluksti 😄 

Starp citu - labs niks!

Perfekts 🤐

Es varu visu saprast un saprotu,bet vienu gan nesaprotu.Ja neesi drāzis to resno,neglīto,lēto mauku,tad kāda velna pēc Tu viņu noniecini un nodirs?Un te parādās kārtējā diskriminācija.Nedod Dies',ja es,Jums,pa spalviņai nepaglaudīšu,apriesiet kā suni.Bet paši kaut neesat to mauku drāzuši,varat nodirst vienā setā.

P.s. Citam tā lētā,neglītā un resnā mauka tieši iet pie sirds!

Face fuck
pirms 10 minūtēm, xtris teica:

Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.

Izrādās,ka interesē,ja jau tik asi reaģējat uz manām ziņām.

Un Tu domā,ka es uztraucos par kaut kādu sūda banu?Un bans par to,ka izsaku savu viedokli?Tad jums te daudziem derētu banu atraut,ja nemākat zolīdi izteikties par "maukām".

pirms 12 minūtēm, xtris teica:

Nē,šo lasies darīt citur,ja nepieleks - ātri atrausi banu un tāpat būs miers. Te cilvēki dalās savā pieredzē ar maukām. Bezjēdzīgi tērē savu laiku,jo nevienu neinteresē tavs īpašais viedoklis par šo visu.

Izskatās,ka "maukas",pēc Jūsu domāšanas, nav sievietes pret kurām jāizturās cienīgi.A,paši pērkat..Da jebal!!Vēmiens nāk no tādiem suņiem,kuri neciena sievietes vienalga,kāda viņa būtu!!!!

Face fuck
pirms 1 stundas, sidlav55 teica:

Tev paveicās !  pašas klukstes uzmanību pievērsi. žēl ka trakās  mājas sanitāri vēl kož un ir atstājuši pacienti bez uzmanības. visu Jēkabpili piegānīja , tagad atlīda vēl te nemties.  pēc rupjibām , ko te sarakstīja ir skaidri redzams , ka tantuks ilgu laiku ir uzkopis publiskās tualetes centāltirgū zivju pāviljonā.

Man tik atliek iesmiet par Tavu tuparillo tizlumu.😁

pirms 7 minūtēm, stock125 teica:

es domaju ka tev vnk vajag iet nahuj, te cilveki maukas apspriez, tev nav ko darit katra tema rakstit savu viedokli, kurs nevienam nav interisants? visu labu, ludzu vairs neatbildi ne uz maniem postiem, ne man- mani tavs viedoklis vispar neinterese

100%

A,man po**j,kas Tevi interesē vai neinteresē!Es varu apspriest tos,kuri necienīgi attiecas pret "maukām".Jo tādi lopeļi ir pelnījuši,ka viņiem dirš virsū!

Face fuck
On 2.09.2024. at 07:33, stock125 teica:

tu atsatji vinai 100? :D vina tak pizdec izskatas, ja jus esat gatavi tadiem begemotiem pie 100 maksat, tad tas ir slimi, tagad ir skaidrs kapec cenas ir tik neadekvatas.

ar apalumiem? vina ir resna ka cuka, vinai pat celulits vedera ir, par ko tu vispar runa?

Da jebal!Atradies princis baltā zirgā..Tā sievieti nodirst var tikai tie,kam pašiem mazvērtības kompleksi..Laikam Tev tur, starp Tavām slaidajām kājiņām, mazs,līks un sačokurojies krāns..Tu lupu ņem līdzi,kad apciemo slaidās sievietes?

Es laikam sāku iebraukt tajā € padarīšanā.Tādam kā Tev,lopiņam,par velti neviena nedod,a olas tak iztukšot gribās.Tad nekas cits neatliek,ka tik maciņu vērt vaļā.Nožēlojami!!!

Rīgas labākās minetnieces
pirms 15 minūtēm, sidlav55 teica:

nesanāks tur nekāds pasākums . pat svētajos rakstos ir teikts ,ka gārā vājajiem pieder tā Kunga valstība. klukste slims cilvēciņš. piecietisim viņas ņemšanos. varbūt ar laiku norimsies .

Paskat tik kā ,Klukste, Tavās smadzenēs ir iesēdusies.Jūtos pagodināta!Cerams,ka sapnī jau arī rādos..

expectation/reality
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
pirms 55 minūtēm, sidlav55 teica:

te jau lasot klukstes rakstito var smadzenes izmežģīt.  kāpēc  vienos caurumos jābāž, un kuri tie vieni caurumi galu galā ir?   kurš ir tas paredzētais caurums , kurā jābāž virišķība? un kas tie par gaiļiem ,kas žļūrina?  izpalīdzi Ummi man , izskaidro  kas te ir domāts? viņai izskatās nav pilns rublis,  nav vērts prasīt.... ne tikai auzās iebrauks , bet vispār purvā ievedīs....

Mutē jābāž,mutē!

expectation/reality
pirms 19 minūtēm, Ummis teica:

VĒL PIEPELNĪTIES UN OLAS IZTUKŠOTAS. KAS VARBŪT LABĀKS PAR ŠO (CITĒTS NO IZCILA PAVĀRA NU JAU NELAIĶA TEICIENS) . JEB TAS IR PĀRĀK ""PASAKA" VĪRIETIM? BUS VIEN PAŠAM JĀMAKSĀ NEVIS GAIDĪT KA KĀDA SAMAKSĀS PAR OLU TUKŠOŠANU? 

Tu gribi,lai Tev maksā par to,ka "iebāzi" savu vīrišķību,tam paredzētajā "caurumā"?

Лена (30)
On 8.10.2024. at 22:50, sidlav55 teica:

no gūltas šorīt ne ar to kāju izkāpi?   ne par ko ieklupi  devllam  bārdā.   es gani kluksti  ,  tā te visiem mācās virsū ar  ar savu  palietoto  kājstarpi. labāk nokomentē vinas dzimumspraugu!

Līdz "palietotai kājstarpei" man dikti tālu..Jums tik bāzt "vienos caurumos" un,tad žļurināt kā gaiļiem - vienam patīk,otram-nē...

expectation/reality
pirms 1 stundas, Laimis2023 teica:

Un kāda "saita" tās man būtu jāredz ?¿

Gribu.lv pa pilnam bilžu,tik kačā..

Rīgas labākās minetnieces
On 8.10.2024. at 15:28, Lauris1984 teica:

izskatās, ka baigais deficīts. Varbūt kāda pati var atsaukties DM :D

Izskatās,ka būs vien Tev jāmeklē pašam.Labas minetnieces ir retums un,kur nu vēl "dalīties"..

expectation/reality
pirms 41 minūtes, sidlav55 teica:

banderlogi, pamanījāt , ka klukste  aicina mani uz satikšanos..... Hičkoks būtu dzīvs , viņam uzrastos jauns scenārijs , pēc  mūsu satikšanās.    zinu ,  ka garigās slimības nelīp, bet ja sakož  traks dzīvnieks , ārstēties nāktos.

Trakumsērgu var izārstēt ar vakcīnām.Nesatraucies,dzīvs paliksi!

expectation/reality

neko nepanemsi! tur slima radība, kas cenšas kaut kādu uzmanību sev pievērst! 

"Slima radība",jo izsaka savu viedokli,kas nav pa prātam lielākai daļa vīriešu..Pieraduši,ka tik pēc,Jūsu,prāta viss notiekās.Skumji..Bet ir tā- kā ir..

kad klukste te parādījās , es pat nopriecājos , ka gramatiski  pareizi rakstīja un arī likās pat interesanta , jo spēja izlikt domu uz papīra.  skumdina , ka vanckars vien izrādījās. kāds profinš no kuku nama  varētu ātri noraksturot , kas šai personai galvinā. kolēģi lielāko ties uz viņas postiem neatbild, jo redz , ka  prātīga tur nekā nebūs. 

Zini,Sidlav,man sāk mainīties par Tevi domas..Vot pilnīgi gribās Tevi dzīvē redzēt-saprast vai dzīvē esi tik pat aprobežots kā šeit!

pirms 5 minūtēm, Laimis2023 teica:

Laba domā. Atsūti man privāti. Es pilnā nopietnībā saku, ka apskaužu pats sevi. 

Nokačā no saita,būs Tev bildes.😁

expectation/reality
pirms 3 minūtēm, edtricky teica:

Saprotu, Foto, bilde ir bilde, bet tur bildē burkāns, lai tik, ja nu tomēr, un kura tev ļaus fotografēties??? Selfijus taisīt? Neviena....vajag legālu šo rūpalu taisīt....

Nevis redzēšu, bet paņemšu uz Žaņa?

Žanis-Tavs loceklis?Jauks mīļvārdiņš.😁

expectation/reality
pirms 19 minūtēm, edtricky teica:

Uzraksti personīgi, gribu redzēt, kas par putnu esi?!!!!

Klukstei: redzu pēc texta, ka tev ir nenormāls naids pret vīrieti, ko tad te spamo???? Tavi texti jau redzēti....

Kāds naids?🤦Pieraduši tik savā starpā, veču, barā komunicēt..😁

Un,ko tas mainīs,ka mani redzēsi?

expectation/reality
pirms 13 minūtēm, edtricky teica:

, Klukstei: Nav vienalga, ar ko ir sex, šeit tomēr ir jābūt kaut kam, un vēl jo vairāk ne par velti, tā ir apkalpošanas māksla, varu teikt, ka 95% gadījumos ir sajūta, ka lieki izšķiests laiks un resursi, vilšanās īsāk sakot.....jo nav tas, ko deklamē šīs dāmas, sorry "Reklamē".

Pat pēc citu atsauksmēm vadoties, iebrauc pilnīgās auzās.

Ja drāžas,tad drāžas ar baudu nevis dēļ kaut kāda plika seksa,lai tikai piepelnītos un olas iztukšotu.

expectation/reality
pirms 16 minūtēm, edtricky teica:

Diemžēl, visas praktiski liek fake bildes, sūdīgākais tas, ka patērē laiku, brauc, jo saka, ka viss īsts, bet finālā saproti, ka tevi čakarē, jo domā, atbrauci, tad jau paliksi, jo jau kādus resursus esi izšķiedis un paliksi.....diemžēl atceros, ka ieraugot, kas tevi sagaida pie durvīm, pieklājīgi atteicos....un tad bija reizes, ka par simbolisku maksu piedāvāja, lai tik neaizej prom. Psiholoģija, bet jāspēj atteikt tādām!!!

Bet,ja esi gatavs maksāt,nav vienalga kā izskatās?Pastenēs,pavaidēs un vēl notēlos orgasmu,ko vēl vairāk vajag?

expectation/reality
pirms 3 minūtēm, daredevil85 teica:

Ja apritē sāk parādīties šādi teksti es vairāk nebrīnos ka fejas prasa purna bildi pirms runā tikšanos 😂 Varēsiet viens otru padarīt slavenu, joptv

Tu gribi teikt,ka uz tikšanos ar "fejām",viņas iepriekš neredz kā jūs izskataties?Tjipa uz aklo pieņem?🙄

expectation/reality
pirms 11 minūtēm, sidlav55 teica:

re , e jau viena ,  pati piedāvā vinas bildi apskatīt.... tikai , kas redzējis vinas nopublicēto pesonīgo kājstarpi. rēķināties , ka vieplis var būt tāds , ka  Lietuvēna murgi  salīdzinot ar vinās bildi , ir skaisti sapnīši....

Murgi rādīsies...

expectation/reality
pirms 1 minūtes, sidlav55 teica:

polēmika pa tukšo.   publicēt vari tikai tos datus un  bildītes , kurus persona pati jau ir publiskojusi.  visādām klukstēm , dabiski  to nesaprast. bet pamēģiniet ielikt  .     Moderātoram lieku darbu sagādāsiet.....

Gribi,Klukstes, bildi redzēt?

expectation/reality
pirms 3 minūtēm, ABC12345 teica:

Īsti nesaprotu kā tu gribi realizēt šo, jo sarakstē meitene tak arī mēdz būt, ka sūta fake bildes.

Vai arī tu piedāvā iet pie meičām ar kameru uz pieres ? 

Ideja nav zemē metama..Izprintēt,ielikt foto rāmītī un pie sienas pielikt-kolekcijai..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.