Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa Protection, Otrdien 20:47 - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Protection, Otrdien 20:47 - Iemesls nav norādīts
pirms 5 minūtēm, balovnik teica:

Если тебе бройлеру не доделанному не доходит!!!!!! То дятел здесь один это ты!!!!!!!!! А доё.......ться это твой конёк на нём и катайся.

Vasja nomierinies tak😁

Klientu Melnais Saraksts
Just now, balovnik teica:

А ты гон..........он сам блатных не насосался????????? Что ты ГОВНО, указываешь другим что делать или здоровья до х....я??????????

Tev petusharam es neko neteicu,pats piepisies 😁Da zdarovje dahuja

Klientu Melnais Saraksts
pirms 3 minūtēm, balovnik teica:

Сам успокойся и дыши в две дырочки ровно.

ja kautkaads kjerpila man noteiks ko dariit😁Tu tur vasja blotnih hujov nasosalsja ilji v sebja poveril?tebe skazalji svaboden djatel ti komnotnij

Klientu Melnais Saraksts
pirms 21 minūtes, balovnik teica:

Не гони пургу!!!!!! Может это твой ник с грибу.лв Блонди напечатала????????  Так теперь бесишься. 

jaa tas es esmu un parejie niki arii 

4sex Daira001
pirms 2 stundām, RenarRenar teica:

Tā runā atsēdējuši cietumnieku gaiļi un teksti arī citās tēmās parāda zeka prātu. Vācijā bordelī apsargi redeli paretinātu un nodotu policijā, bet šeit šitādi maniaki sēž forumā un noskata nākamos upurus, kurus izvarot un apzagt, jo zina, ka neies uz policiju. Aiziet, izmanto servisu, nemaksā un vēl izrēķinās, jo kaut kas nepatika. Tā staigā apkārt šitādi PetuhiD Leoni Rusiņi, visādi dzīves neveiksminieki, kas nav iemācījušies cienīt nevienu sievieti, ne mammas, ne sievas, ne māsas, ne meitas utt. Moderatoram darbs čekot to uzvedību, arī par nāves draudiem un naidīgiem ierakstiem internetā mūsdienās ir atbildība.

Jaa skrien uz policiju vai mammai pasuudzies 😁

4sex Daira001
pirms 3 stundām, RenarRenar teica:

Pitonsd "nomirsti un nesmirdi te" Tā rakstīt izklausās garīgi slims tips policijas redzeslokam un tādi tad iet sabojāt visu normālajiem apmeklētājiem

man poh ko tu  tur domaa,savu etiku dirsaa vari sev iebazt,kautkaada mauka te nedirsiis virsuu,ej maukaam etiku iemaaci lai nedirsh par gadiem,neliek feik foto utt

Baiba (38) 24787196
pirms 4 stundām, Baiba4 teica:

Intereses pēc ienācu paskatīt ko te muļķu bārs raksta.

Paskaidroju jums fantazetāji. Man nav nekādu TG kanālu un nekādi video vai kas tamlīdzīgs. Ja kāds slimnieks uzdodas par mani un piedāvā anālo vai kādus video tad ziniet man nav nekāda sakara ar to. 

Jauku dienu jums virtuāļi, lai izdodas.

Nevis intreses peec Tu te ienaaci bet kautkaads kartejais smerdelis no tejienes kursh cer ka iedosi pa briivu parteica tev ka par tevi te runaa atkal

Un jaa tas gan lohs kas par tevi liek tos sludinajumus,cik debilam jabuut lai tereetu laiku visam tam 

Maddy Moore (28) 20064320
pirms 2 stundām, xtris teica:

Paga,meitene ko paņēmi tavā klātbūtnē dūrās,tu paskatījies un izdrāzi? Jeb es kaut ko nesaprotu?

Kad es atnacu,vinja iegaaja dushas telpaa un chota ilgi tur kautko darija-gaju skatiities ko  tur pisaas tik ilgi un ieraudziju to sceenu,iznaca araa galiigi nekaada un es devos prom,lab ka nepardozeja,tur maliekas pie taas vagonu 22 kameras ir,pectam vel ar musariem butu jaskaidrojaas kas un kaa

Vinja tak vel cietumaa sedejusi ir,tak te parto kautkas rakstija ar visiem pieradijumiem paris gadus atpakalj 

pirms 4 stundām, Jazzy3 teica:

Знаком с ней  с 2022 года. Чистюля, алкоголь не употребляет, внешне - здорова. Был несколько месяцев назад, заценил тату. Все норм, чисто и адекватный сервис. Совсем недавно посетил, по тому же адресу. В квартире жуткий беспорядок, окурки, пустая тара по углам, в раковине немытая посуда. И вишенка на торте - шприцы как юзаные так и не распакованные по всей комнате. Поведение неадекватное и заторможенное. Говорит: "устала, две недели работала без выходных".  Должна же что-то была заработать, но у неё денег нет от слова совсем, все "куда-то уходит", нечем за квартиру заплатить. Есть подозрение, что человека намеренно подсадили на наркотики и сексуально эксплуатируют, забирая себе львиную часть выручки.

Ja uzhe dumal sto perestala hujachit geroin i za um vzjalasj,2 nedelji rabotala?nedumaju,vskorei odin klient,patom geroin i dailshe uzhe nespasobna kavota prinimatj,pomnju ranshe ona strechalasj toka nochu,dnjom hujznajet chem zanjemajetsja.

Ja snei stechalsja boilshe goda nazat i togda i videl etu scenu po venje ,patom ona kudato propala

pirms 2 stundām, Renegade9 teica:

"Пустая тара" - что, бухать стала? Не пила вообще... И в квартире не курила, только электронную. Много энергетиков и кофе выпивала. Несколько месяцев назад, ещё абсолютно ничего не вызывало подозрения, что бахается 🤪 и конечно никаких шприцов не валялось... 

Очень возможно что, как ты и предположил, кто-то постарался и подсадил 👎

Тем более, если в прошлом у неё уже была зависимость, то это было совсем нетрудно сделать...

Tak energenitiki ir hujaratj kogda pod nakatoi 😁ja kogda pervij raz stretjilsja vsjo ok bilo,v no vtaroi raz ohujel,podumatj njemog sto ona na geroinje sidit

pirms 4 stundām, rex_777 teica:

Да она вмазанная и под наркотой принимает. У меня знакомый к ней ходил. Так она там в одну точку глядеть стала при нем и начала плакать. Он забрал назад деньги и ушел от этой наркоманки

ja kogda bil ona tak v mazalasj sto ja dumal shas peredos budet😁i ja sjebal😁no videsh tut publika neverit,puskai hodjat😂

pirms 8 stundām, Leosexual teica:

@Pitonsdnu kurienes tev info ka viņa ir narkomāne un ir lietojusi heroīnu?

ja nebutu redzeejis kaa dod pa veenu tad neko neteiktu 

pirms 3 stundām, Renegade9 teica:

Pats tu esi dalbajobs! Tev vispār ir dzīvoklis?

Никогда не поднимал цены на эскорт и не собираюсь этого делать в дальнейшем. Конкретно Мадара, два года назад хотела примерно столько же денег (ниже ссылка на её объяву в конце 2022 года). Как видно, за час с аналом было 15 красных, сейчас же 17 красных. Это разве охуенное подорожание?? Посмотри цены на других тëлок и на будущее включай мозги перед тем как высказывать кому-либо тупые претензии. 

https://puh.lv/ru/cat-girls-looking-for-sex/ad-vsem-kto-zhelaet-pr/6359623.html

А по поводу подъёма цен, тебе в другое место на форуме - туда где пользователи высказываются, что 25 - 30 красных для них это абсолютно нормальная цена. Вот им и трахай мозги!

S analom bilo 80 ,da i vobshe pohuju hotj na 50 skinjet,posle uvidenovo ja priblizhatsja nesabirajusj knjei ,jebitje na zdarovje 😁

pirms 4 stundām, Renegade9 teica:

Указывал выше (и не один я), что с Мэдди в сексе, всё очень классно и стоит даже бОльших денег. Сейчас кое-что добавлю.

На форуме некоторые очень хотят Face Fuck, Deep Throat и так далее, но ни хрена не могут отыскать 😆 У Мадары - это просто входит в цену. Берёшь её за голову двумя руками (или одной) и пендирюшь в рот по самые помидоры (18,5 см - легко), в любом темпе и ритме. И получаешь супер Head Job! Можно без резины. Конечно - не для женатиков, а мне по кайфу 😁

Плюс - кончаешь в рот и ещё и глотает (бля, это всё включено)! Знаете, сколько за это надо доплатить у хохлушек и у всяких бегемотов и у "старух"?? 🙃

Tomēr, vajag būt koptam (arī tur), bet nē visai obligāti sakarigam 😄 Tādēļ, kā tās vis ir iekļauts cenā. В общем, фейс-контроль конечно имеется. 🤘

P.S. Кстати, она не слушает попсу или диско, а только black metal! 🥳🤟

Delj tadiem dalbajobiem kaa tu kursh pirmo reizi pisaas un gatavs pardot savu dzivokli lai tik savu chervelji iebaztu maukaas arii lv ir pacelushas cenas ka dubajaa!Ko vinja tur maksaa?sakumaa pa 50 euro pisaas mashinaa,pectam pa 80 vagonu 22 kur  lietoja heroinu,tad kautkur nozuda,atsukaja kadam tattoo meistaram lai tatuhas sabliezh un uzreiz baigaa karaliene ar paceltu cenjiku 😁Da nekas vinjaa tur nav ipash,jauna meitene,bet ne pizdai ne dirsai vairs nav kompresijas,sukaa videeji.

Taa tik turpini drazt to koncheno narkomani bez prezha 😂

Face fuck
pirms 2 minūtēm, kunilingus teica:

Būtu es mauka,tad tādus kā Tu-sūtītu vienā setā-dirst!

Nu,es tak neesmu vainiigs ka vinja resna begimote un neadekvaata 😁Tas jau bija paris gadus atpkalj,es pat neko rupju nepateicu vinjai,bet nu ok nesatraucies,es jau saprotu ka te novakushies vesels lerums kuriem katrs kroksis ir princese,laiza maukaam,pish vinjas bez gandoniem,buchojaas utt😁

Un davai nespamo,chato ar kadu citu,es te neesmu atnaacis lai chatotu 

Face fuck
pirms 9 stundām, kunilingus teica:

Ne visas maukas,visiem dod!

Kādas, tad bildes ir jāsūta,lai uz sitiena dotu?Sejas jeb locekļa?

Tas ka tev viss nedod tas nenozimee ka citiem taa arii nedod visas😁Es kad ieraudziju vinju tad man pargaja velme un tas skaitaas ka vinja mani atshuva??😁

Un vispar kas pa sviestu ka maukai kautkadas bildes jasuuta?😂

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.