Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Moderator teica:

Sakopiet savus postus lai bani nebūtu jādala.

Mīļais,jaukais Moderator!Banu var atbanot?🤔

pirms 8 stundām, monstercock teica:

traumatiska dzīve ir tev pajolīti, ja uzskati, ka vecim 15gadīgu vālēt ir norma 

Es pat apbrīnoju tos "īpatņus"(no vīrieša ne smakas),kuri ar baudu vālē tik jaunas meitenes.Pret tādiem-nekādas cieņas!

P.s.Lai Jums Jaunajā "vālēšanas" Gadā,vairāk caurumu bez jeb kādiem triperiem!🥳

Sidlav55,Tu patiešām man pietrūksti!😞

Liza (30)
Ierakstīts
pirms 2 stundām, kruella teica:

Ka tu butu vecis, tu domāt uzvestos savadak. Pipelem ir sava galva.

Tieši tajā šablona ari ir probelma, jo būtībā viss par ko vins raksta sanak meli. Visa tiksanas un sex bitiba, ja jau raksta vispar par tadam detalam tad patiesibu ka bija un ko darija, ne to ka nekad nav bijis! Kādai nepqtik nedz ta bakstisanas ar pirkstiem, nedz laizosanas, ne skupsti nedz bez lreza, ne suniski un kadas ir klusas un nekad nekunkst un nebeidz! Un ta talak un tā joprojām.  A vins saraksta sava sablona to visu, ko it ka ir darījis,  kas par meteni neatbilst un uz ko nekad neparakstisies, bet visi izlasa un ari grib to pasu, jo vei kait kādam ambalim tak bija!

Ne visi veči domā tik ar pipelēm.

Ieliekot sludinājumu uz to ir jābūt gatavai,ka ne tā tiksi saprasta..Bet tā čābīgi,ka Tu tik drastiski pievērs uzmanību,ko Tev vai par Tevi raksta..

Sidlav55,Es tā skatos,ka Tev tā "klusēšana" iet "labumā".Tāds mierīgs,kluss,saprotošs..Pat prieks par Tevi.Pat varētu uz celīšiem notupties.

Liza (30)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Donlucky teica:

Sākšu ar to ko redzu🤭 "Sieva" uz stundu par 50€/h, ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, tātad uzrakšu par jaunu🤔 50€h par mājas darbiem ir neadekvāts cipars, parasti ir konkrēts gabaldarbs un apmaksa korelē starp 20 un 30 EUR par vienu "saimnieces" apmeklējumu, kas sevī iekļauj telpu uzkopšanu, pusdienu pagatavošana, kadām 2-3 dienām,(ja katru dienu nenāk) + varētu būt transporta izdevumi pašai arī droši paēst, + iepirkšanās saimniecības vajadzībām tur atsevišķs tarifs apmēram 5€h. Par parējo sadaļu ja būs simpātijas tad arī var pamīlēties īsti neiet kopā ar konceptu "sieva" uz stundu🤭 Ja no jakļa puses ir pieprasījums tikai pēc seksuālās apmierināšanas, piekrītu ir cits tarifs, kā sirdsapziņa atļauj un kāds ir jāklis. Varu arī piekrist par neveiksmīgu sludinājuma tekstu, ja būs simpātijas tad arī pamilesimies ir lieks, jo tas faktiski jebkuram jāklim ir kā sarkana lupata bullim, redz tikai to. 

Pēc Tava izklāsta negribu būt rupjš, ja gribi piepelnīties ej špaktelē sienas, parformējies par masāžas tantras/ lingam guru meistari(joks). Ja meklē sakarīgu vīrieti, seksa portālu sludinājumi nav tā labākā vieta kur meklēt, varbūtejo draugu, finansiālo atbalstītāju. Tad ir jāiet uz sporta zalēm, hokeja hallēm, futbola hallem, teātri, viss ir atkarīgs, kādu vīrieti vēlies satikt, tiem kam būs jūtas visdrīzāk kāda daļa varētu būt kāda sektā, vai baznīcā. Vēl lieli vīriešu kolektiīvi ir celtniecība, programmētaji un citi it darboņi, ugunsdzēseji, armija, rīgas satiksme. Nemācu ko darīt tā rakstiskas pārdomas izlasot šo jauko ziņu par attaisnošanos un agresīvo izpausmi, es neesmu tāda tikai gaidu tramvaju🤔 

Pašai ir jāsaprot kāda vecuma kategorijas vīrietis ir pieņemams, izglītības līmenis, vēlamā darbības joma, šķiries, viens, precējies,atraitnis. Tad kad būsi sev atbildējusi uz eksistenciāliem jautājumiem, tad būs vienkaršak un nebūs agresīvi jāatkaujas no jākļiem, kuri tikai grib par brīvu. 

Lai jauka diena👍🛠️

Tas laikam ir garākais teksts šeit,ko esmu lasījusi.🙄Nu i pacietība,tādu penteri uzkricelēt.😁

Liza (30)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, JānisMik teica:

Profilā norādīts "Sieviete+Vīrietis", tas ir translezbiete? ;) 

Ja tu būtu virietis ar locekli starp kājām, turklāt locekli, kurš nav miskastē atrasts, tu pilnīgi noteikti, pirms dotos apmeklējumā, gribētu zināt, kura koptiem dod beigt iekšā un kuri sludinājumi atbilst realitātei.

Ņemot vērā to, cik mūsu uztveres/gaumes ir atsķirīgas, pozitīvās atsauksmes ir daudz mazāk noderīgas, lai neteiktu vairāk, nekā sausi informatīvās vai konkrēti (ar faktiem pamatoti) negatīvās. 

Translezbiete,varbūt nākotnē,kad iestāsies prāta aptumsums..

Redzot,kādi komentāri tiek sniegti "pozitīvi un negatīvi" vienai fejai,tad es uz to nepaļautos..Vienam māte,citam meita..Labāk uz dui-bui..Adrenalīns,ekšens,lai būtu,ko atcerēties vecumdienās..

Liza (30)
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, JānisMik teica:

Aizej pats pie kādas no tām meitenēm un pārliecinies. PG atsauksmēs viss čotka. Viņam vajag trieciennieka diplomu un ES līdzdfinansējumu materiāla atsijāšanai. 

Otrkārt, cik var apspriest šablonu, beigšanu iekšā un visu pārējo. Pats ta cik atsauksmes esi radījis? Viena vienīga tukša muldēšana.

Vēl neesmu mainījusi orientāciju,lai aizietu pie "kādas meitenes".Bet nu,fantāzijās esmu par to domājusi..😁

Un,ja es būtu vīrietis ar locekli starp kājām,tad tici man-atsauksmes neatstātu,ja nu vienīgi tikai pozitīvās atsauksmes..

Liza (30)
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, sioux1 teica:

Viņam ir teksta šablons, kurā maina galvenās sastāvdaļas - cena, lokācija. Neiespringst uz erotisko stāstu izklāstu. Viss īsi un kodolīgi. Manuprāt, labāk tā, nekā tukšie dirsēji - bijis neesmu, bet man ir viedoklis.  

Kur garantija,ka viņš ir "bijis"?Pēc viņa teksta šablona, Tu to spried?Tad jau mēs visi varam kaut ko tamlīdzīgu sākt rakstīt un nebūs vairs nevieni "tukšie dirsēji".

Bet,ja no tā visa izvelkam kopsaucēju,tad Grandmeistaram cepuri nost..Neapdirsīs sievietes kā daudzi citi šā čata rakstītāji..

Victoria 26854210
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Leosexual teica:

2-3min neilgi, ne cik dziļā, ne cik entuziasma. galu mutē un pazelē, bik parausta un viss. knapi piekrita uz ceļiem notupties.

Ja neesi bijis pie pro, kas 10-15min intensīvi ar entuziasmu sūkā tad varbūt būs grūti saprast. Es pirms sastapu augstu līmeni visām, kas drusku pacentās, devu 7-8 rating.

Mja,kur gan man,kura atsūkātu tā kārtīgi 10-15 min..

Ar Lielam Krutim! Vismaz 3 Izmers!
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, xtris teica:

ZB klukstilingus. Iestājies maukās,reiz tāds uzmanības deficīta sindroms. 

Būsi pirmais klients?

Karoč,apnikuši,Jūs,man esiet!Sidlavs55-pensijā-vienīgais,kurš mani saprata!😁

Neinteresanti ar Jums!

No visas sirds novēlu,katram atrast pienācīgu sievieti,kuru pēc tam nenodirst visos veidos!Off!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.