Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liza (30)
Ierakstīts
Just now, RenarRenar said:

Varbūt ko jauc, mēs toreiz ilgi parunājāmies telefoniski

Jaa, iespējams. Varbūt ar kadu citu paziņu sajaucu.  Pec komentāriem likas, ka esam tikušies dzīvē.  Ka esi redzējis. Es padomāju uz vienu konkrētu personu.  Kuru uzturu kontaktus. . Tad tas neesi tu. Pa telefonu un chatos es a daudziem runāju. 

Liza (30)
Ierakstīts
1 hour ago, Donlucky said:

Nevajazetu jaukt mušas ar kotletēm. 

Par punktu nr 2 piekrītu, ja cūku kūts tad 50€h ir par maz. 

Pārējais ir lirika un emocijas. 

Ja riebjas utt, tad ieteikums ir iet par špaktelētaju un reģipša skrūvētāju. Vai kļut par elektriķi. 

P.s. emocionālais fons ir pārak augsts visā stāstā.🤔😕 

Pats vari est tās āfrikas mušu kotletes. XD

Man ka sievietei un brīvam cilvekam ari ir tiesības un savas velmes. Ka Piemram sex vasaras nakti ar virieti kurs simpatizē. Un par to veokt izveli, bridinat ka ari atteikties, pārdomāt.  

Nevis man uzreiz ir pienākums visus pasaules vecus aplaimot jo man ir pizda. Ka to daudzi uzskata.

Jeb par kadam musu kotletetem tu te runa es nezinu, ta ka sludinājums ta pat nebija mans. Un negaju es tur nekados šitādls randinis.. man bija ciras intereses un darbi taja laika un citi sludinājumi. 

Un kāpēc lai man nav tiesību izlikt savu žulti,  ja man gan jāklausās viss kaut kada huinja!

Vnk tas kas mana vieta postoja, neparak laikam skaidrā bija, ka visu viena ķīseli salika!  Gan sex randiņus, otro pusi, un darbu!  Un rezultātā sanak šādi. 

Ņemot vērā sadalu tas "palīdzētajs" ar nav pie pilna prata. Un par draugiem nenosukt.

Ja vispar tas bija ar manu piekrišanu! 

1 hour ago, kunilingus said:

Ne visi veči domā tik ar pipelēm.

Ieliekot sludinājumu uz to ir jābūt gatavai,ka ne tā tiksi saprasta..Bet tā čābīgi,ka Tu tik drastiski pievērs uzmanību,ko Tev vai par Tevi raksta..

Sidlav55,Es tā skatos,ka Tev tā "klusēšana" iet "labumā".Tāds mierīgs,kluss,saprotošs..Pat prieks par Tevi.Pat varētu uz celīšiem notupties.

Jaa, bet es neliku so konkreto sludinājumu! 

Un ja es esmu jau sen garava tam, ka ss.lv raksta zeki.  

Kaut pirmajā reizē mani tas ļoti šokēja varda tieša nozīmē,  kad stroiku vieta kait kads izvarotājs no krūmiem lec ara!

Vai naudas izkrapeji neliek mieru. Domāju īstus krāpniekus kas kontus uzlauž. 

Vai tu kam tadam esi gatava kad liec maksas sludinājumu ss.lv pārdodot rokdarbus, gibsa izlejumus, flizes?

Domāju ka ne, un ka pie tāda var hut nepareizi saprasts, ka uz tadiem raksta sex piedāvājumus, bet ta ir realitāte.  

P. s. Ir vel tzda pieredze no potenciālo klientu puses, kad sak piedāvāt patstāvīgas attiecības,  jo negrib neko makdad bet grib halava visu sev dabūt.

Nu tipa ka kaut kadi žigalo. Tipa es "izdrazisu un saņemšu preces par velti, jo teikšu ka mums bus attiecības ". Tadas viniem domas galva.  Ķīselis kaut kads.

Ja, saja posta ir huinja ielikta.  Dusmiga es esmu, jo man nak epasti par kaut ko kas vispār neatbilst patiesībai! 

Liza (30)
Ierakstīts
40 minutes ago, pussylover said:

kruella, ja tu uzraksti, ka meklē sponsoru un vēl attiecīgajā sludinājumu sadaļā, tad tu piedāvā prostitūtas pakalpojumus- jeb vnk seksu par naudu

Cilvēki, kuri piedāvā uzkopt māju vai pagatavot ēst, tā arī raksta, nevis sponsorus un pamīlēšanis piemin

vari drukāt savus palagus par to, cik tev grūta dzīve, kādi veči cūkas un kā tu netīšām ieliki sludinājumu intīmpakalpojumu sadaļā cik uziet- melnu par baltu nevar pārtaisīt 

Ja tu nezināji,  es liki darba piedavajumi sludinājumus dažādos saitos ar pilnu aprakstu par kompetencēm piedāvājumiem cenām un teritorijām.  Un visiem sertifikātiem. Tas ir, darbs tais skaitā remontdarbi,  slimnieku kopēji auklites, pavari utt. 

Un nevienā no tiem nebija nekādu tekstu par kaut kādiem sex vai sponsoriem! 

Uz šo konkrēto epastu! 

Uz kuru pēkšņi pec neskaitāmiem mēnešiem man saka rakstīt nostop visadi izvirtuli!

Un šis sludinājums par kuru te runa nav mans likts! 

Par ko ari ir stāsts.  

un jā,  lielais gudrīti, no visiem siem sludinājumiem man rakstīja pipeles masetaji!

vai man rakstīja kads piedāvājuma špaktelet sienas? Nee!

Tasu bija ļoti maz sakarīgu piedāvājumu starp visiem mēsliem tos bija grūti atrast! Jo reāli bieži tie zeki sak rakstīt ka konkrēti potenciāli darba devēji, sarunā daeba apstākļus un apmaksu, bet sarakste tālāk jau sākas perversijas. Un taja bridi saproti ka tas ir vienkārši trollis. Un ta tas ir bijis vienmēr! Arī manai mazajai masai ta bija. Ka viņas viram nacas iejaukties, kamer meitene nav cietusi!

par to tieši es runāju! 

Tie kas reāli uz darba piedāvājumiem darbu piedāvāja bija caur paziņām pārsvarā.  no ss.lv reklamas utt tas ir krāpnieku spamu kantoris. Velti izmesta nauda un papildus hemarojs. 

22 minutes ago, Donlucky said:

Nezinu kur Jūs "fejas" kundze tādas cenas raujat🤔😳😲 Man nav māja nav ar ko salīdzinat. Ir dzīvoklis, ap 60m2, biju atradis "mājsaimnieci", tīri piepelnit klāt kādu papildus naudu esošajai algai, nāca reizi vai pāris  nedēļā par 30€uz pāris stundām, uzmest skatu dzīvoklim ar sievietes aci, kur kaut ko esmu palaidis garām, plīts pavirši notīrīta,kur prasītos pēc atjauninājuma utt. Logus mazgaju pats, cenšos kā cūka nedzīvot, trauku arī ir pietiekami maz, lai nebūtu vēlme krāt kaudzes. Lūk arī no šada mana viedokļa ir tie 20-30 €, jo 80% izdaru pats. Par pārējo grūti spriest. Ja ir cūku kūts protams tad par ierašanos vien ir jāprasa apmaksa. Kantoru cenas šinī jomā tad bija 2€ kV. metrs. Par logiem : atkarīgs kāda lieluma logi to daudzums man paprasīja, vertņu skaits x 2 x 9€ par loga vertni. Tagad painteresējos, tiešām cena ir uzaugusi uz 7€eur kV.m loga vērtne sākot 15€. 

Paldies par apgaismošanu👍 

Izsaku savu domu kopsummējot un  izanalizējot Tavu rakstīto.👍

Arī viedoklis, kurš nesakrīt ir viedoklis un nav jāuztver kā personīgs apvainojums👍

Nu jus ari visu pats atbildējat. 

Jūsu maja nav ko darit. Tad attiecīgi par ko nemt tadu cenu.  Tie ko man piedāvāja pārvara bija drausmigi. Jo akli cilvēki ir baigie cūkas. Jastaiga no pakalas ar lupatu ka maziem bērniem! 

Liza (30)
Ierakstīts
2 hours ago, Donlucky said:

Jā, paldies, kā atgādināji👍 Ko īsti sieviete no sevis dod, vai vēlas tikai ņemt, kā sevi pozicionē attiecībā pret viriešiem - visi ir tikai jākļi un "p_i_m_p_ja" galvas, man vajag, dod, dod man pietrūkst,no savas puses bieži ir čiks, pat zupu neprot uzvārīt🤔🤭 

Seit tu apvaino mani par nezinot neko par maniz ko es māku un kada ir ikdienā kopdzīve, cik daudz esmu ieguldījusi un kadu attieksmi saņēmu preti! Luk tados ka tu arī ir probelma! Tu nodors mani apmelo neko pat nezinot, un protams vajag piemetināt,  kadi jus visi ahujenie darotaji un deveji ver es tikai patērētaja. Skatoties uz manu bilanci varu tev pateikt,  vira uzturēsana 8 menesi man izmaksāja 50 tūkstosus! Preti man deva ko? Vardarbību un nepateicību! Kamer izlidoja atpakaļ uz ielas no kuras to pabiru savacu aiz žēluma. 

Es par maz dodu? Man par daudz dod? Padomā vēlreiz! Pumpa galvas ir pilnīgi pelnits apzīmējums! 

Liza (30)
Ierakstīts
56 minutes ago, pussylover said:

ļoti žēl par tavu briesmīgo pieredzi dzīvē, kas acīmredzami ir nivedusi pie tik smagām psiholoģiskām traumām, jas tagad tiek projicētas un izgāztas uz apkārtējo pasauli.

iesaku tev meklēt speciālistu palīdzību (varbūt jau tādus apmeklē), savādāk tas var novest pie vēl smagākām sekām

p.s. aicinājumi kādu šaut utt, ir krimināli sodāms pārkāpums un man nav īsti skaidrs, kāpēc pedofīlija vai izvarošana tiek vienādota ar divu pilngadīgu cilvēku labprātīgu seksu

A kur tu šeit redzi divu cilvēku labprātīgu sexu?

A, savas jūtas izteikt un kritisko vērtējumu ir krimināli sodams tagad ja. A vot dazas labas mats savus bernus sakroplo, nobende, pārdod pedofiliem par velti!, cidi drāž ar varu.. dazai labai maminai perfektas audzināšanas sekas izbadaja narkotikas 1kg kokains laikam, nerazbirajus tajos meslos, bet kautnkas baigi dārgs, soma un kunki cik tur atrada. Lidosta! Kadas sekas? Sez tagad majas dzeras ar gimeni svin brīvlaišanu! 1 gadu nosacīti.  Kadi labi juristi draugi. Kad man vajadzeja palidzet glabt nepilngadīgas radu meitenes no pārdošanas,  vai man palidzeja vērsties policija, vai policija rīkojas?  Nee. Visas sekas tagad jau 4 no 7 gadi tiesajas. Un vairākas tiesas, viss ir sadalīts speciali pa pantiem dazadas tiesas ta lai kopsaucēja tas norādījums sanak no "izvaroja bernu anusa" līdz "paglastija dupsi garam ejot "! 

Un ta visa dzive ar to netaisnību saskaros. 

Neviens netiek sodīts.  Daidzi zog, citreiz pat no savējo kontiem. Netiek vispār nekas izmeklēts!

Kada krimināli sodams! Tu smejies!

Nošaut bez tiesas nozīmē,  ka valsti vajag tūlītējus naves sodus tadiem lopiem ka padomju laika,  nevis spidzinat upurus vel caur gadiem ilgam tiesam rezultātā visi brīvība un upuris beigts!

Liza (30)
Ierakstīts

Varu arī piekrist par neveiksmīgu sludinājuma tekstu, ja būs simpātijas tad arī pamilesimies ir lieks, jo tas faktiski jebkuram jāklim ir kā sarkana lupata bullim, redz tikai to. 

Pēc Tava izklāsta negribu būt rupjš, ja gribi piepelnīties ej špaktelē sienas,

Sen jau tas siens špaktelēju. Stroikas ari stradaju no agras bērnības. 

Par to bulli. Vini i bez tas lupatas to dara un uzbazs. Nav nekadas starpibas. Galvenais ka kaut kads kontakts kaut kur ir ta uzreiz mochi rakstīt.

Ta ka ari rakstot "te seka nav" vini to tulko " ja jau ta saka tad jau pelna uz to, vajag man ari" pati to esmu dzirdējusi!  Un pec tam suta visādus aizvainojumus.  

Jebkurā gadījumā saskata ka visur dod sex. Zinu to no pieredzes.  Un ari sadi visādi eksperimentejot ar sludinājumiem apkopojot rezultātus. 

Saku ka toem kam smadzenss jau nojatas viņu domāšana sajata redz visur savu sex. Tapat ka pedofili bērnos redz "maukas nojatas". Tieši ta ari runa. 

Par parējo.  Pateicos par ieteikumiem un labiem vārdiem.  Gandrīz visu nosaukto jau ir mēģināts.  Izņemot tas masazas. Tads gan nav manas intereses es ta domāju.  Bet varbūt jāpārdomā par to. Pec citu meitenu stāstiem man galīgi to negribas. 

Liza (30)
Ierakstīts

Sākšu ar to ko redzu🤭 "Sieva" uz stundu par 50€/h, ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, tātad uzrakšu par jaunu🤔 50€h par mājas darbiem ir neadekvāts cipars, parasti ir konkrēts gabaldarbs un apmaksa korelē starp 20 un 30 EUR par vienu "saimnieces" apmeklējumu, kas sevī iekļauj telpu uzkopšanu, pusdienu pagatavošana, kadām 2-3 dienām,(ja katru dienu nenāk) + varētu būt transporta izdevumi pašai arī droši paēst, + iepirkšanās saimniecības vajadzībām tur atsevišķs tarifs apmēram 5€h. Par parējo sadaļu ja būs simpātijas tad arī var pamīlēties īsti neiet kopā ar konceptu "sieva" uz stundu🤭 Ja no jakļa puses ir pieprasījums tikai pēc seksuālās apmierināšanas, piekrītu ir cits tarifs, kā sirdsapziņa atļauj un kāds ir jāklis. Varu arī piekrist par neveiksmīgu sludinājuma tekstu, ja būs simpātijas tad arī pamilesimies ir lieks, jo tas faktiski jebkuram jāklim ir kā sarkana lupata bullim, redz tikai to. 

Pēc Tava izklāsta negribu būt rupjš, ja gribi piepelnīties ej špaktelē sienas, parformējies par masāžas tantras/ lingam guru meistari(joks). Ja meklē sakarīgu vīrieti, seksa portālu sludinājumi nav tā labākā vieta kur meklēt, varbūtejo draugu, finansiālo atbalstītāju. Tad ir jāiet uz sporta zalēm, hokeja hallēm, futbola hallem, teātri, viss ir atkarīgs, kādu vīrieti vēlies satikt, tiem kam būs jūtas visdrīzāk kāda daļa varētu būt kāda sektā, vai baznīcā. Vēl lieli vīriešu kolektiīvi ir celtniecība, programmētaji un citi it darboņi, ugunsdzēseji, armija, rīgas satiksme. Nemācu ko darīt tā rakstiskas pārdomas izlasot šo jauko ziņu par attaisnošanos un 

Nu klau, cenas jautājumi tas ir strīdīgi. Tu vari salidzinat ar konkurentiem, mēģināt kaulēties bet nevari gribēt ka visiem tad bus tada ka to Katrs velas. Tas ir tadas kadas tas ir. Un katram tas ir individuāli savas.

Veikalos ari tak cenas atšķiras ka ari citu pakalpojumos. 

Nu nevar gribēt mersi par volksvagen cenu!

Cik maksa tesla un cik bembis!

Salīdzināji.  

Un tāpēc ka citam ir cenas 150 eir stunda,  man jāraksta un stasta ka esm esmu kadam parāda sex, nez kādēļ un citas dodot redz par 10 eiro priekšā pakala brauc uz pasaules malu visu nakti leka pa virsu! Un tapec davaj man ari pienākums! Un vel par krāpnieci apsaukā ja, jo neskrienu pec sauciena atbildēt tos sex gribētājus apmetinat. Apkrapu nabadzinus, nedabūja ne sex bez maksas ne atbildi uz epastu. Lol nu. Kādēļ man būtu pienākums.  Unnnez kādēļ "tas ir mans darbs ". Nop, par manu darbu man maksa mans darba devejs algu. Ta nav liela. Nakas piestrādāt papildus. Bet tas jau nenozīmē ka var man uzmākties. Vai ka man ir pienākums gulēt ar katru kam sagribas.  

Piekriti?

Vot i cena ir pacelta del pašriska. 

Liza (30)
Ierakstīts
2 hours ago, Donlucky said:

Skatos meitukam ir pašāvies vaļā vārdu birums 🤪 Ļoti atgādina kādreiz te pāris tādas runātīgas arī bija🤭 Ja padomā 🤔 tad teksts 50eur/h un ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, ļoti stiepts jēdziens ir ja būs simpātijas🤔 ko nozīme ja būs simpātijas? Kādi ir kritēriji? Ja pašķetina plašāk, tad 50eur/h par uzkopšanu, ēst pagatavošanu utt ir tā kā par daudz. Parasti par saimniecības darbiem maksā 20-30 EUR un tā jau ir "saimniecītes" darīšana, cik ātrā tempā visu apdarīs.  Pekrītu, ja jāklis  vēlas izlaist visus saimnieciskās padarīšanas tad būtu jāprasa 100eur/h. Parējā "smukā" diskusija nolaižas līdz kaut kādam bērnudārza līmenim. 

P.S. Niša izskatās ir interesanta no perspektīvas viedokļa🤔 visas "vecās"  pusmasieres tantriskās lingama guru varētu sākt pārklvalificēties par "sieva" uz stundu🤔cilvēcīgu ciparu prasot par padarīto iekļaujoties pāris stundās visdrīzāk būtu arī pieprasījums.  Ja ir jāklis tad tikai bizness, par papildus seksuālās apmierināšanas pakalpojumiem attiecīgi kaut kāds fiksētais tarifs piemēram 100 par stundu. 🤔 

Jēdziens ja būs simpātijas tad arī pamīlēsimies , nevar katigorizet kaut lādā sadaļā un tas skan kā atlaide lielveikalā atlaide no 20%-70%. 🤔 

Ptfu..😂😂😂😂🤭 gari sarakstiju, neņemat ļaunā , lai labi stāv un viegli guļas🥃🥃🥃

Iepriekšējā komentra piebilstot- tas par tam simpātijām vairak ka atpisiens lai atsujas. Ja būs simpātijas nozīmē "es par to padomāšu". Tatad vari nepiedavat vai ari ja man bus pasai tadas velmes (cilvēks patiks) es padomāšu vai velos izbaudīt vienas nakts vasaras romanu. Ne viss man tikai to piedāvāt visu laiku. 

Jo reali ja visu laiku uzmacas bet otrs negrib! Tas ari ir tas, ka satiekos pec pakalpojuma ka randiņš- sieva uz stundu- ar ko doma ir iepazīties ar otru pusīti un labi pavadīt laiku. Ka variants vientuļam vīrietim uzaicināt majas mājsaimnieci,  ka to parasti saka sievietes roku " pielikt. Un ka jau "sieva " medz but ari gultas prieki ar savu mīļoto ka uzskata vīrieši,  tapec tikai uz to pusi vispar koncentrējas,  a to parejo var izlaist un uzreiz piedāvāt tikai sex. In tad teikt ka mauka. Bet būtībā no visiem piedāvātajiem variantiem pasi izvelejas pieprasit to kas nebija pieejams! Iedomājoties ka visām ir pienākums vinus apmierināt! 

Bet būtībā tas neietilpst pakalpojuma ka tada vispār!  Ja gribētu sec tad ta ari rakstītu attiecīgaja sadala sludinājumu un konkreti ko grib gulta. 

Ne to ka seit, kur mekle kadu otru pusi kas palīdzēs ar finansēm preti sanemot ko sieviete no savas puses mak. Ta ari bija būtībā sludinājuma doma, ko konkretak profila apraksta varēja izlasīt.  Vienkārši sludinājumu ielika kads ne pārāk attapīgs draugs kas nesaprot vecus un ko tie grib. Ari tas ka saita tas teksts paradas savadak uz to ari ir balstīts, ko 2 vardos var patiekt. 

Ja būs simpātijas nozīmē "es par to padomāšu "

Liza (30)
Ierakstīts

un ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, ļoti stiepts jēdziens ir ja būs simpātijas🤔 ko nozīme ja būs simpātijas? Kādi ir kritēriji? Ja pašķetina plašāk, tad 50eur/h par uzkopšanu, ēst pagatavošanu utt ir tā kā par daudz. Parasti par saimniecības darbiem maksā 20-30 EUR un tā jau ir "saimniecītes" darīšana, cik ātrā tempā visu apdarīs.  Pekrītu, ja jāklis  vēlas izlaist visus saimnieciskās padarīšanas tad būtu jāprasa 100eur/h. Parējā "smukā" diskusija nolaižas līdz kaut kādam bērnudārza līmenim. 

1. Par simpātijām pret kadu spriest var  tikaj meitene.  Atstāj to viņas zina un neprepere ar ko kurs velas vai nevēlas satikties, iepazīties, gulēt,  laulaties un bērnus taisit. 

2. Ja piedāvājuma ir uzkopt, paravara tie ir srach kur nedēļu vai pqr menesi no vietas berzit un dezinficejot tie netīrumi un pleki mazaki nepaliek, tikai pieaug, jo turpina acu priekšā piecukot. Ta ka uz 50 stunda generala tīrīšana izbraukuma nav nekas ipass, ja tiešām nav ko tirit, var samazināt cenas attiecīgi adekvatam darba līmenim. Plus pasrisks (medicīniski aizsarglodzekli elpceloem rokam utt, pret nejausu inficēšanls no netīrām vietam, testi asins analīzes utt. Darba drebes, cela izdevumi, sadzīves ķīmija,  uzkopšanas inventārs, kira parasti nav un jāiet pirkt visu.utt viss iekļauts izmaksas. Ka kura uzkpj, kada nobrauc ar slotu un gatavs. Man konkrēti ir generala tirisana un dezinfekcija (ar spirtu) ka pec san minimuma standartiem. 

Attiecība par est gatavošanu,  ja ir kad 10 eir par darbu kad uztaisa est nakamajam 3 dienam. Biezs pakalpojums.   Tas ir tad kad viss jau ir nodrošināts un maksa par 3h darbu.  Cena nav iekļauti izdevumi par maltītes iegadi un iepirkšanos ka tadu. Tapec attiecīgi tajos 50 tas ir! Jo iesana pa veikalu, un produktu vērtība,  plus gatavošana,  trauki, uzkopšana utt tas viss nav par velti!

3. A par sexa maksas pakalpojumiem cita tema. Gan jau ka, 50 nebus adekvāta cena. Cik vispār ir gatavs kurš  par kādām summam ko darīt.  Pa cik monetam tu savu anusu atlautu bakstīt cik stundas un cik dzili sukatu? Vai par 50 man pasukasi?

47 minutes ago, cucispeps said:

Labs apkopojums 👍Tikai vēl jāpatur prātā, ka dāmai būtu jāizvērtē, ko viņa pati spēj piedāvāt vīrietim, un vai tas atbilst tam, kas no vīrieša tiek prasīts. Kā rāda novērojumi, mūsu zemē dāmām ar šī attiecību aspekta izvērtēšanu veicas pašvaki. 

Mana pieredze liecina,  ka tiesi veci sevi pārvērtē un ir nepateicīgi parazīti.  Kapec liekas normali sedet uz kakla invalīdam? Vai par maz laba attieksme, rupes un mīlestība.  Paedis veders, tira maja. Domāju meitenei invalīdam bit labai mājsaimniecei un ir gana, ja vel strādā no majam sev naudu pati pelna. Vet likt vel skriet divis darbks strādāt slimu cilbeku kas knapi staga, lai pata sedetu majas neko nedarot,  pārprast uzturēt sevi un apkalpot vel majas. But agresīvam ja par maz naudas dod vai ja labi iztiras, ja ēdiens garsiga, ha sloms ir un pienes zales, vajag pa muti dot ar kaju un blaut virsu lai kuce atpisas.

Bet visi vini ir labi, godigi pusisi strādājosi kad sak satikties,  ka kopa sak dzivot pelsni bezdarbnieki kakla sēdētāji.  Jo no invalida 200 eir pensijas tak var izvilkt visas vīrieša iegribas, nakts vidu picu pasūtīt,  sev visasus sudus pirkt par lielu naudu utt 

Bet vina vecaki nez kadel vaino tiesi meiteni invalīdu ka puokam nav jauns telefons un rēķini vina vieta apamskati. Kapec barene invalods nenodrošina vinu foršo dēliņu! Bet mācīties iet ari greks ir, ja kas, kategoriski aizliegts apmeklēt universitāti!

Un tad ludzu pasaki kas te ir adekvātas prasības? Lai būtu normāla kopdzive nevis sitada huinja tas ir pārdabiskas prasības nez ko iedomājas tas kunas ne.

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/10/2024 at 7:37 PM, pussylover said:

mjā, sludinājuma teksts: "sieva uz stundu", "meklēju sponsoru", "ja būs simpātija, arī pamīlēsimies", "50 eur/h"

kad p(r)incis baltā zirgā atjāj, izjāj, aizjāj un uzraksta atsauksmi, tad pēkšņi ierubās- "ja ņe takaja, ja ždu tramvaja, ja za biļetik, plaču miņetjik", visi veči cūkas un izvarotāji, nošaaaaaaut nošaaaaaut!!! 🤪

Butu bijis princis ar balto zirgun, aivestu uz savu pili,  aprecetos, veidotu ģimeni,  nodrošinātu iztiku sev un nodrošinātu ģimeni.  Attiecīgi kas tika ari meklēts. 

Tas ko tu apraksti nav ne vecis ("princis ") ne baltā zirga nav ("mersis"). Tas ir parsts jaklis varmaka, tirāns, parazīts. Kur šeit ir kaut kas no prinča? Ja tads tavs uzskats par to, kas ir princis baltā zirga, tad tu esi taja disneja stata puse, kur Princeses bija mazgadīgas barenes kuras lielie vīrieši vienkārši atskreja izvaroja un aizbega. Ko sauc par oriģinālo.  Ne taja versija ko multenes rada ar laimīgām beigām. 

tava domāšana norada ka ari tads esi jo neproti salikt loģiski un izprast nozīmi paša citētajos gabalos, bet saproti to visu kaut ka perversi izkropļoti. 

Gluži ta pat ir pedofiliem,  un izvarotajiem, adi vini pilna nopietnībā apgalvo, ka upuriem patik kad vinus (jo bieži tie ir arī puikas!) Izmanto, ka tie kaifu ker un vispar vins ir upiris, tas vinam uzleca virsu, piekava izvaroja,  un tagad vel dzivi sabojaja tiesajoties!

Un tagad padomasim ka normals sakarīgs no malas cilvēks.  Vai 4 gadīgs berns ir spējigs sevi aizsargāt pret pieaugusu vīrieti varmaku, bai vinam ir velmes uz sex, vai tas mak uzmākties un spej izbaudīt oralo vai analo sex? Bet tieši ta to pasniedz un relai ari doma sadi vīrieši! 

Konkrēts gadījums no manas pieredzes :

vīrietis 35-40 pardrazies perversikis. Atbraucis ciemos uz poe paziņām, darba jautājumos,  pārtraukumā uzņēmuma telpas, sez uz dīvāna, dzer alu,  uzņēmuma kompi skatas bērnu pornogrāfiju.  Ainas. 1. Maza metenite pludmalē,  uzraksts "ilzite 4gadi, masturbe", filmētajs liek bērnam notupties un ar pirkstiem grabstit curinu. 

2. Līdz skolas vecuma meitene, telpas, notiek filmēšana un foto sesija. Meitene redzami jau apmacita profesionāli. Taisa visadas pozas. Kaila protams.  Un ta lai vair redzēt visus aizmugurējos dzimumorgānus. Piemeram taisa spagatu uz divana atzveltenes. 

3. Laikam ta pati meitene, ar tada paša vecuma pusīti veic minetu. 

4. Laikam tai pasai meitenei tiek veikts kunilingus no vīrieša maska!"

Kada ir ši arvja atbilde un attiekme uz to? "Bet vinai tacu patīk kad viņai laiza, kas tir tads, vitietis taču ir maska un padomā cik daudz saldējuma vina dabon, kadu naudu pelna!" Tatad vina prat berns gūst Baidu un milzu bagātību un ir laimīgs par to, ka kait kadi prono uzņēmēji to ir nolaupījuši un uzspiež seksuālu vardarbību! 

Es kā meitene ar līdzvērtīgu pieredzi no tuvāko puses varu pateikt- nošaut jūs visus bez tiesas! 

Kada vel nahuj bauda! Pec ka tada vsirs nekad dzibe nekadas baudas nav un velmes kontaktēt ar vīriešiem! 

Liza (30)
Ierakstīts

Un man patika tikai ar vienu komentāru, lai saprastu, kas ir šis cilvēks,  un ka esmu ar viņu tikusies, tāpēc drosi apgalvoju, ka nekad nekad  neesmu tikusies ar posta autoru! Toties esmu tikusies ar renar ka es to noprotu,  man ši persona tiesam or pazīstama. Līdzarto viņš jums var pateikt kādēļ posts ir meli! Jo viņš atšķirībā no autors pupvinas ir ticies ar mani dzīvē un zina par ko ir stāsts un kapec es ar vīriešiem netiekos un šādi nepelnu, ka ti daudzi saka "strādā ", vai tas ir tavs DARBS!"  dot visiem kam sagribas?

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/12/2024 at 1:09 AM, scorpio1991 said:

Tāda sajūta, ka RenarRenar kaut kāds padibeņu suteners. Slavē un aizstāv visādas lētās neizglītotās dzērajplukatas, kas pēc rakstības līdz 3. Klasei skolā gājušas...   Un stāsta vēl par kaut kādām 200e maukām mašīnā vai ūķī, kuras īstenībā izskatās pēc bļā, es nezinu kā nosaukt, iemetīšu foto. Es nez, ko pašam ir jālieto, lai tādai iedotu par naudu kaut 50e par pilnu komplektu😂😂

Un viņa pat ar savu pilni vārdu sludinās, paskatoties drauglisti tur var atrast vislatvijas sabiedrības "krējumu", viņi šķiet kopienās dzīvo/draudzējas, katram smadzenes nodzertas trakāk par otru. Viens laulātais pārītis FB Timeline liek Whatsapp video/ skaņas saraksti kur rupji lamājoties abi par pišanos runā, ka sen nav izpista, aiz katra vārda liekot bļje un saukājot otru rupjībās un domā, ka tas esot "krūti". Un pārskatot vēl profilus nu tur pilnīgs kosmoss.  

Šādas cilvēku grupas ir zemākais plaukts no zemākajiem. 

Un kāda sakarā tu par to vienu narkomani runa seit zem si posta, ta ka tas butu par mani!

Man ar to neva nekada sakara! 

Es neko nelietoju, izņemot medikamentus izdošanai, nedzeru līdz ar to neko alkoholisku, ar vīriešiem netiekos!  Nebraukaju nekur! 

Kada man sakars ar kaut kadu citu plukatu. 

Un vispār man ir augstākā izglītība,  darbs utt un labi sadzīves apstākļi! 

Vasara man bija aktuāli romantiskas attiecības ar kadu ko var pie dabas atpūsties, nopeldēties,  jo savu traumu dēļ viena nedodos. Un protams atvaļinājuma un vai slimības lapas laikā meklēju kur papildus piepelnīties neoficiāli,  ka ar slimnieku kopšana,  uzkopšanu,  utt. 

Nevis sex par naudu! To izdomāja tiesi veci visu kas rakstīja nonstop visur! Un , ne tapec, ka tiesi seit saja saita (gribu.lv) ta tur tads sludinājums ielikts.  Šis konkreti !!!uz vienu dienu!!! Bija ielikts kļūdains sludinājums un nebija aktuāls nekad! Bija normāli sludinājumi ar darba meklējumiem citas vietas ari uz tiem rakstīja vairumā kaut kādi smadzeņu invalidi ar pimpi galvas vieta burtiski,  jo uz iepazīšanās sludinājumiem ka uz darba vienadi suta savus locekļus! 

Un ka pēc sita visa var nesakt ienist jus visus!

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/12/2024 at 1:09 AM, scorpio1991 said:

Tāda sajūta, ka RenarRenar kaut kāds padibeņu suteners. Slavē un aizstāv visādas lētās neizglītotās dzērajplukatas, kas pēc rakstības līdz 3. Klasei skolā gājušas...   Un stāsta vēl par kaut kādām 200e maukām mašīnā vai ūķī, kuras īstenībā izskatās pēc bļā, es nezinu kā nosaukt, iemetīšu foto. Es nez, ko pašam ir jālieto, lai tādai iedotu par naudu kaut 50e par pilnu komplektu😂😂

Un viņa pat ar savu pilni vārdu sludinās, paskatoties drauglisti tur var atrast vislatvijas sabiedrības "krējumu", viņi šķiet kopienās dzīvo/draudzējas, katram smadzenes nodzertas trakāk par otru. Viens laulātais pārītis FB Timeline liek Whatsapp video/ skaņas saraksti kur rupji lamājoties abi par pišanos runā, ka sen nav izpista, aiz katra vārda liekot bļje un saukājot otru rupjībās un domā, ka tas esot "krūti". Un pārskatot vēl profilus nu tur pilnīgs kosmoss.  

Šādas cilvēku grupas ir zemākais plaukts no zemākajiem. 

A tu ar vienu kroplu kreso roku un vienu kaju na parakstīt mācētu ne pastaigāt kur vel majas uzkopt. Labak novērtē to ka pats vari un tev ir divas rokas divas kajas. Ja ir protams. Ne dirst virsu invalīdiem par to, ka viņi cenšas izdarīt neiespējamo! Ja nezini nevajag dirst. Renar izskatās te ir vienīgais kurš vispār zina, kas ir patiesība! Atšķiriba no teksta autora dzīvē ir satikts. Sakarīgs vitietis.  Vairāk tādu ka viņš  ne ka autors pupavina, nebūtu tāda naida pret vīriešiem! Vismaz kaut kā vēl šo līdzsvaru cenšas noturēt uz saviem pleciem, tie daži nabagi sakarīgie, kas nav vainīgi, bet arī cieš dēļ visādiem citiem pidarasiem!

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/11/2024 at 11:48 AM, kunilingus said:

Vēl neesmu mainījusi orientāciju,lai aizietu pie "kādas meitenes".Bet nu,fantāzijās esmu par to domājusi..😁

Un,ja es būtu vīrietis ar locekli starp kājām,tad tici man-atsauksmes neatstātu,ja nu vienīgi tikai pozitīvās atsauksmes..

Ka tu butu vecis, tu domātu un uzvestos savadak. Pipelem ir sava galva.

On 12/11/2024 at 11:14 AM, JānisMik said:

Aizej pats pie kādas no tām meitenēm un pārliecinies. PG atsauksmēs viss čotka. Viņam vajag trieciennieka diplomu un ES līdzdfinansējumu materiāla atsijāšanai. 

Otrkārt, cik var apspriest šablonu, beigšanu iekšā un visu pārējo. Pats ta cik atsauksmes esi radījis? Viena vienīga tukša muldēšana.

Tieši tajā šablona ari ir probelma, jo būtībā viss par ko vins raksta sanak meli. Visa tiksanas un sex bitiba, ja jau raksta vispar par tadam detalam tad patiesibu ka bija un ko darija, ne to ka nekad nav bijis! Kādai nepqtik nedz ta bakstisanas ar pirkstiem, nedz laizosanas, ne skupsti nedz bez lreza, ne suniski un kadas ir klusas un nekad nekunkst un nebeidz! Un ta talak un tā joprojām.  A vins saraksta sava sablona to visu, ko it ka ir darījis,  kas par meteni neatbilst un uz ko nekad neparakstisies, bet visi izlasa un ari grib to pasu, jo vei kait kādam ambalim tak bija!

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/10/2024 at 11:51 PM, Kaamis said:

. Meitenei novēlējums turpmāk uzmanīgāk veidot sludinājumus, tad arī cepiena būs mazāk

Paldies, ņemšu vērā. Sludinājums tiešām neveiksmīgi noformēts un ne tajā sadaļā.  Rezultātā nekadas tikšanās protams nebija. Bet rakstīt visadas fantāzijas gan netraucē izlecejiem. 

9 minutes ago, Donlucky said:

Skatos meitukam ir pašāvies vaļā vārdu birums 🤪 Ļoti atgādina kādreiz te pāris tādas runātīgas arī bija🤭 Ja padomā 🤔 tad teksts 50eur/h un ja būs simpātijas tad pamīlēsimies, ļoti stiepts jēdziens ir ja būs simpātijas🤔 ko nozīme ja būs simpātijas? Kādi ir kritēriji? Ja pašķetina plašāk, tad 50eur/h par uzkopšanu, ēst pagatavošanu utt ir tā kā par daudz. Parasti par saimniecības darbiem maksā 20-30 EUR un tā jau ir "saimniecītes" darīšana, cik ātrā tempā visu apdarīs.  Pekrītu, ja jāklis  vēlas izlaist visus saimnieciskās padarīšanas tad būtu jāprasa 100eur/h. Parējā "smukā" diskusija nolaižas līdz kaut kādam bērnudārza līmenim. 

P.S. Niša izskatās ir interesanta no perspektīvas viedokļa🤔 visas "vecās"  pusmasieres tantriskās lingama guru varētu sākt pārklvalificēties par "sieva" uz stundu🤔cilvēcīgu ciparu prasot par padarīto iekļaujoties pāris stundās visdrīzāk būtu arī pieprasījums.  Ja ir jāklis tad tikai bizness, par papildus seksuālās apmierināšanas pakalpojumiem attiecīgi kaut kāds fiksētais tarifs piemēram 100 par stundu. 🤔 

Jēdziens ja būs simpātijas tad arī pamīlēsimies , nevar katigorizet kaut lādā sadaļā un tas skan kā atlaide lielveikalā atlaide no 20%-70%. 🤔 

Ptfu..😂😂😂😂🤭 gari sarakstiju, neņemat ļaunā , lai labi stāv un viegli guļas🥃🥃🥃

Varbūt sac ar to, ka sludinājuma netika piedavats sex par 50 eur bet piestrādāt jebkādos vienkāršos darbos, bet sex pec simpātijām ir piebilde,  ta ka visu laiku uzbāžas ar to jebkurā vietā un laika. Klausies, ari ss.lv raksts visadi pederasti ar savam pipelem un tur par sex nekas netika pieminēts! Ta ka saits ir kur mekle otru pusi,  tad ari ir komentārs par to, ka bus tadas velmes no meitenes puses!

Nevis, ka piedavajuma ir tiesi sex par naudu! 

Jaz ras ir nepareizi noformēts un ne taja vieta publicēts. So what? Lasīt nemak ta pat neviens!  Ja raksta nezvanit, tapat zvanas nonstop un dusmīgi pasaukajas kadel izslēgts telefons. Nu lol. Jus tadi ambali esat!

Kadam kas te raksta ta zini bija tada izlaide, satikties piespiest uz eex, jo ta pieradis a meitenei trauma!

Mekleja ka izdzīvot,  godigi nopelnīt, kadu simpātiju satikt, otru pusi mekleja varbūt.  A tur tikai krani apkārtnē!  Un la pec tam vel gribēt kadu vīrieti satikt. Nav tev sajēgas vispār ko otrs jut. 

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/10/2024 at 9:22 PM, kunilingus said:

Nja..Vot aizdomājos..Vai patiešām "Lielmeistars","Grandmeistars" jeb "Pornmeistars" ir ar visām meitenēm "ņēmies" par kurām tādus izsmeļošus aprakstus raksta..Teksti vienveidīgi..Tāda sajūta vai nu viņam trāpās tādas vienveidīgas jeb pats tāds vienveidīgs.

Ar mani 100% melis, nav nekad tads bijis! Es toch to atcerētos. Viss apraksts huinja pēdējā!  Ja būtu dzīvē ticies savadak rakstītu un tochna neaizmirstu. 

On 12/10/2024 at 9:14 AM, cucispeps said:

Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļa Rīgā, Tvaika ielā 2 (U  māja) strādā visu diennakti, arī brīvdienās un svētku dienās, un sniedz neatliekamo psihiatrisko un narkoloģisko palīdzību pacientiem ar garīga rakstura traucējumiem, kā arī tiem pacientiem, kuriem radušies veselības traucējumi alkohola, narkotisko, psihotropo vai toksisko vielu lietošanas dēļ.

Pats nesajedz ko raksti. Emocionāls staviklis nav nekada akuta saslimsana. Psihenes netur ilgak par 30 dienam! Un tas ir pārpildītas.  Es tur strādāju,  ta ka labak zinu par tevi! Idiots.

On 12/10/2024 at 7:53 PM, edoks said:

Neticu - lai grandmeisters sačakarētu savu vārdu dēļ kaut kautkādas lizas...

Vnk beidzot uzravies ir ar savam pasakam. Tikai tāpēc ka nopsotoja kaut ko vecu fake uz ko visi raksta vel Joprojām.  Pacietības mers jau pilns. 

Liza (30)
Ierakstīts
On 12/10/2024 at 7:37 PM, pussylover said:

mjā, sludinājuma teksts: "sieva uz stundu", "meklēju sponsoru", "ja būs simpātija, arī pamīlēsimies", "50 eur/h"

kad p(r)incis baltā zirgā atjāj, izjāj, aizjāj un uzraksta atsauksmi, tad pēkšņi ierubās- "ja ņe takaja, ja ždu tramvaja, ja za biļetik, plaču miņetjik", visi veči cūkas un izvarotāji, nošaaaaaaut nošaaaaaut!!! 🤪

Du tur esi bijis? Piedavaji nopelnīt maju uzkopjot un est garavojot, vai jebka citādi godīga veidā vai tikai pimpi iebāzt par velti ka visi, lai tev butu tiesibas ko plutit te? Sludinājums nav tikšanās fakts un neuzliek par pienākumu nedz atbildēt rakstītājiem nedz satikties.  

Ja 99% no piedāvāja piestrādāt jebkada veida bija tikai sex, tad loģiski ka satikšanās nekādas nebija un Sludinājums nav aktuāls! 

On 12/10/2024 at 2:11 AM, Kaamis said:

Te kaut kas neiet kopā. Sludinājums ir dīvains, tas tiesa. Es šādus ignorēju. Bet dāmas reakcija un teksti liek domāt, ka viņa ar nozari nav gluži uz "jūs". Vai tik par iemeslu nebūs identity exposal?

Katrā ziņā porzingodam būtu vērtīgi dot komentāru, jo ar šo pagriezienu viss, ko viņš ir rakstījis, kļūst kapitāli apšaubāms.

Dala taisnības twv ir. Ber nebūs ar nozaru bet cilvēkiem ka tadiem ipasi vīriešiem un to uzvedibu. 

Un kas tad ir,ja ir kadas identitātes problēmas,  tāpēc var attaisnot savas pipeles kad baz kur nav lugti? Ja meitene meklē sev palīdzibu, lai izdzīvotu nevis pisejus, un izmēģina visus veidus, bet visi ir tikai piesēji, ka var neienist!

Pateikšu priekšā- pie iepazīšanās uz attiecībām visiem vajadzēja sex tikai pieprasit un pimpi rādit, bet izdevumus par visiem randiņiem utt sedz kurš?  Meitene! Tad tikai loģiski sanak, ka beigas tiek prasita jau nauda ari par tikšanos. Vismaz izdevumus jau sedz savu daļu! 

Tas tacu nav normāli ka pie iepazīšanās uz sludinajumu par nopietnām attiecībām pirmie vardi ir "sex, vekur mans pimpis, skaties vai patik, atsūti savu pezu, tadas un tadas pozas tutlit un tagad, ka satiekamies dzive tev pienākums mani apmierināt sexa, protams visu apmaksa sieviete! " vai jus dzive uz ielas ari ejat ar izbastu pimpi pie katras sieviete iepazīties?  Tad kādēļ interneta ta jādara! Ka var pec ta visa neienist. Pietiek tikai iepazīšanās chata vienreiz pasedet vairs negribas redzēt nevienu veci, pasi radat par sevi izdzimteņu statusu. 

Liza (30)
Ierakstīts
On 11/26/2024 at 12:43 AM, Oskar123 said:

Vari man lūdzu pm'ā uzrakstīt viņas tele.nr.?

+37126897564

On 12/10/2024 at 8:07 PM, Sandis_P said:
On 12/10/2024 at 10:58 AM, RenarRenar said:

Meitene ir jauka un centīga, agrāk tikās arī seksam, vienkārši ļoti daudzas netaisnības bijušas, reāli ar krimināllietām pret tuviniekiem par smagiem nodarījumiem pret viņu utt.. Cīnās pa dzīvi, kā māk, tā agresivitāte tāds aizsargmehānisms. Labāk tā, nevis narkomānija vai kas cits.

Sen neesam tikušies.  Izrādās tu arī te esi. 

Nu paskat ka zakajas, ka var neienist viņus visus. 

[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts
On 1/9/2012 at 11:53 AM, meiteni said:

Tas būt liels pagodinājums :D

Jūs te pagaidām (vismaz manāmās, kuras nemaskējas) esat 3. gab.

Tas nav daudz, bet vismaz ir kaut kas. iespējams, ka lasot ko Te vietējie raksta, varēsiet arī PM pajautāt kas tieši napatika, kapēc un izdarīt kādus secinājumus. par laikiem runājot. Par cik esmu diezgan aiznemts, esmu arī punktuāls. Un tad kad es sarunāju uz 14.30 un atbraucu un man sāk trīt par to, ka man 'tagad 15 min jāpagaida un pagaidot 15 min es aizbraucu prom un tad pēc vēl 15 man piezvana un paprasa kur es esmu... tad meitenes neabižojaties, ka es esmu pateicis, ka es tūlīt piebraukšu un sasitīšu(kaut gan ne reizi dzīvē neesmu roku pret sievieti pacēlis), vai arī tūliņ iepriecināsi mani bez maksas.

Un vēl, NEKAD !, neatzvaniet vai neatrakstiet zvanītājam. Tiem gan kam pietiek prāta, nezvana no sava ikdienas nummura, bet nu pa zaparku var arī kaut ko saputrot.

Kas vainas zvanītājiem,  sīkāk tad pastāsti ja jau sāki.  

Nu par laika kavēšanos.  Jādomā arī par iemesliem.  Gan jau netic, jo daudzi uzmet un uz tiem gaida. Iespējams, lasot te sūdzības.  Otrs, varbūt kads bez rindas ielidis vai savas pusstundas vieta 1.5h vale un nelaiz vala. Tāpēc nevar laikā iekļauties.  Sitas nodarbes ir baigi riskantas priekš meitenēm. Un tas kaut kadu kapeiku del. Labak taisīt feika eveikalus un naudu izkrāpt,  par to neviens nesoda vel lidz sim nekad neesmu redzējusi ka vispar par to rikojas policija,  pasmejas un pasuta nahuj apkraptos. 

Viegls darbs. Laba nauda.

On 12/11/2024 at 11:21 AM, njā said:

"Respect" dāmai... Atbildēt uz 13 gadus veciem foruma ierakstiem... Līdz pilnmēnesim vēl itkā četras dienas...

A mus pasi zvanaties un rakstas uz 20 gadu veciem fake sludinājumiem.  Kurs re ir ambalis

On 12/10/2024 at 11:57 AM, Laimis2023 said:

Kāpēc jābūt par nīdēju? Kāds no tā labums? 

A par ko jus mīlēt ja pretigi esiet

Un kādēļ lai nedrisktetu izteikt savas domas?

Pie tam ne visi pirmaja dienā saprot ka te kas strādā šajā vietne!

On 1/7/2012 at 12:46 AM, Guest said:

Evitai dziļa sāpe par klientiem ..

Ko lai saka, meitenes pašas parasti ar savu darba stiilu - laiku, vietu, bildem attiecīgi piesaista normālus precētus veču, vai urļikus, kuriem galvenais izšaut pofigu kur, derētu arī durvju šķirba, bet nez kāpēc grib meitenes :D Tā kā padomā, varbūt kaut kas nav kārtībā ar Tavu darba stilu, ja klienti nepareizi ..

ja padalītos ar to kas Tu esi, kā reklamējies, es pilnīgi bezmaksas varētu paust savu "eksperta viedokli" par šo :D

p.s. bet man prieks ka te parādījušās arī meitenes, nevis tikai tēviņi apspriež purčika razvodus :D

Varbūt tāpēc ka pārsvarā ir tikai tādi pretekli urliki cietumnieki kam durvju skirba būtu par greznu.. ne vienmēr problēmas meiteni, bet tam kadi veči vispārībā ir un raksta, zvana utt. Domaju, diez vai tie sliktie nosauktie varianti neraksta un nezvanas, nebrauka pie visam pec kartas, kurai tik izdosies sevi iemānīt.  Gan jau meitēni ir spiesti kaut ka sevi no visadam drazam pasargat. Manas domas.

On 1/6/2012 at 11:36 PM, evita said:

ko jus te cikstat nabagi.to tur jus apkrapa to tur kaut kas nepatik.jums vispar nav iespejams izdabat.labak kadu labu vardu butu pateikusi.viens uzraksta kaut kadu huinu un visi parejie sak ka tada bara vekstet.nepatik latviesu meitenes seidiet majas pie sievam un nebus jazelojas.izlepusi esat.vot kas jums ir par problemu.gribat normalu atieksmi nakat pasi ar normalu atieksmi.a to nakat smirdigi ka bail dzivokli laist ieksa.ja mes saksim rakstit par katru un pie tam vel telefona numuru klat.paskatitos kada jums butu reakcija.normals virietis nenaks majas un nerakstis.acis protams neviens neko nepasaka. :lol::D:lol::D:lol::D

Nav slikta ideja, davai mes ari meitenss uztaisam vietu kur nolikt vecus. Visam mam nav slinkums savi sapi izlikt. Man ka vīriešu nidejai gribetos tadu vietu kur vini dabu pec nopelniem!

Zinu, ka daudzi to ir pelnījuši un ir pat bīstami tipi loti daudz apkārt vazajas.

On 12/20/2011 at 12:07 AM, birnisx said:

Par Ganību dambis 17....tai meitenei tas ir pierasts, viņa tā apskata no sava loga klientu un ja nepatīk, vairs neceļ trubu!

Nu malacis. XD

Kāpēc, lai tiktos ar kadu kas nepatīk.

Pat netereja laiku atteikumam.  kas nav smuki.

A ta jus veci domājat tikai jus varat sievietes aizvainot un smadet baigi seksīgie jūtaties. 

Gribat labu sex, bet paši tadi no kuriem pretīgi nak. Un pec tam sūdzaties ka nebija mīlestības XD

Dabā mātītes ir tas kas izvelas tēviņu pēcnācējiem. Nevis otrādi.  

On 9/5/2011 at 4:02 PM, Dr.Dre said:

Некая чувиха с имэйлом Kasaj***@inbox.lv Постит объявления в reklama.lv описывая себя как красивую итд итп. Нагуглил этот адрес, получил интересную инфу , увидел что эта дрянь разводит всех и везде. Ради прикола вступил в переписку... сразу ответ -

Privet! Pere4islaj 5l ,a patom vstre4a. No4j 30ls, 1chas 15ls-

seksa .

biggrin.gif (спрашиваю а нахера тебе 5лс? Я могу при встрече передать!? Молчит... ) Начал её разводить, говорю - срочно шли свою фото, сразу перечислю аванс 50лс, прислала фото blink.gif - толстая малолетка с грязными волосами и ногтями biggrin.gif К сожелению этот имэйл случайно стёр...

Вообщем остерегайтесь явную мошеницу!

Ko tad nepadalījies ar bildi? 

Un ka tas vina reklamas.lv var ko tadu likt.  Tas tak pretlikumīgi tur reklamēt eskorts vai ko vina tur tadu raksta?

Pec ka jis secināt ka nosauktie ir slimi?  Posts ir par sts slimajam, bet komentāros skatos pievieno vienkārši jebkuru kas nepatīk. Un nav fakts ka petiesiba, kadam kaut kas be ta saca pauri sapratas.

Seit jaliek tie kas tiesam bistami aplipina vai tiešām krāpnieki!  Ne tas ka, nesazvaniju negribeja tikties, nepatika seja. Nu lol.

On 9/13/2011 at 10:32 AM, meiteni said:

inboxā paskaties. Tur patstāvīgi viņa ir ...

Nu tur jau nebūs ta bilde ko viņa sūtīja 

Liza (30)
Ierakstīts
2 hours ago, sioux1 said:

Kas pie velna ir trans-lezbiete? 

Tjipo pati sieviete un tiecies ar sievietēm, tas tā kā okei.

Trans? Tu esi sieviete, bet ar krānu? Varbūt tu esi vīrietis bez krāna? 

Apgaismojiet padomju ražojuma kolēģi 🤯 netieku līdzi šīm jauniešu slimībām 

Tadas ko jūs debilie veči bieži pretīgi sakāt publiski "ta jau nav sieviete ", bet uz citu viriešu jautājumu nepaskaidro kāpēc? Gan jau jau pārāk pelēki gerbta vai par vienkāršu. Nav prostitūta sexy doll, ka griba iedomigajiem, lai var uzmākties un patiekt ka vina uzmācās! 

Pēc jūsu pašu kritērijiem neesmu sieviete! Un nebūšu,  jo ka redzams nav dēļ kā censties. Šeit paši labi parādat kadi visi esiet pretīgi lopi, tikai ar savu pimpa galvu domājat un vusa pasaule jums ir maukas kuram pienākums par velti dot, un ja negrib, tad sakas sadas te pazemošanas, pasaku stāstīšanas par to ka dabuja drāzties.  Savas fantāzijas tikai dražas viņš!

Nemot vera ka vina centies pazemot, saliekot tieši šim postam visādus  "bez preza" jaunā mamina un beigšanas iekšā.  Ta tocha ir atriebibas fantāzija jo kaut ko nav dabūjis ka gribējies.  Vot i raksta tikai savas fantāzijas.  😆 nez kāpēc pasniedz sevi par veco, bildes fake tad jau sanak. 

Tochna zinātu, ja ietu uz randiņu ar tadu figūru.  

Ar vīriešiem netiekos. Ja jau saka, ka draza, tad jau lezba.  

Tikai nez kādēļ nepamanīja nekādas ķermeņa atšķirības.  

Baigais speciks uz visam, zon novērtēt kas no laukiem kas lieto un kas kur dzemdējusi.  Zel ka pasu kada piedzemdeje un prezi neuzvilka. Gan jau izvarotāja delons. Tāpēc tads uzputigs. 

Liza (30)
Ierakstīts
On 11/24/2024 at 10:13 PM, JānisBR said:

Vai tad māju tev uzkopa? Un maltīti pagatavoja? Un vēl viss ierastais scenārijs! Un to visu paspēja pa 40 minūtēm!! Brīnumsieviete ir šī Liza.

Vai ta pec apraksta nav skaidrs ka uzkopt vinam nevajag, tikai izvarot meiteni, kas gribēja piepelnīties uzkopjot.

On 12/7/2024 at 4:09 PM, scorpio1991 said:

https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/veseliba/20.11.2024-spkc-latvija-atklaj-visvairak-hiv-gadijumu-es-bet-vairums-sabiedribas-infekciju-uz-sevi-neattiecina.a577157/

https://www.la.lv/latvija-dubultojies-sifilisa-gadijumu-skaits-arsti-cel-trauksmi-par-seksuali-transmisivo-infekciju-strauju-izplatibu-eiropa

https://lvportals.lv/dienaskartiba/369133-tikai-50-no-registretajiem-hiv-pacientiem-iesaistas-arstesana-2024

LV statistiski pret iedzīvotāju skaitu atklāj visvairāk HIV visā Eiropas Savienībā un te arī tēmās redzam kādēļ....

Bet daži šķiet iedomājušies, ka ir Dievi un viņus tas neskar. Slimības var noritēt bez simptomiem. Un kurš teica, ka jūs visi esat veseli? Testējāties tikko? Un tālāk tā meitene izdalīs to triperi tālāk jūsu domubiedriem.  Vai arī jūs uztrāpīsieties kā vesels cilvēks uz tādu meiču, kurai kāds iedalījis STS. Vnk smadzenes pieslēdzat. "Ar mani jau tas nenotiks" domāšana te nepalīdzēs.

Nu tad paši nebāžat savus krānus bez prežukiem. Ko ta uzbāžas ar saviem  "nestāv ar gumiju, esmu neauglīgs, esmu vesels, zinu ko daru, nositis ja nedos tagad tev ir pienākums jo stikamies!"

Lopi tādi un pec tam sudzas. Ja nu kada dod bez preza, jo vēlas abpusējo aiz labām simpātijām?  Bet tur kredīts uzmetējs kārtējais. 

1 hour ago, hei said:

Lielmeistars steigā būs kļūdījies.:D

Labāk padomā loģiski,  visi viņš posti vienādi kopy paste.  Ne pie vienas nav bijis.. tikai lielās.  

Es jau toch zinatu, ja kads sexy vitietis pie manis gulta dzive butu braucis vel naudu devis. Haa. 

Sajaucis kaut ko galīgā ķīseli.  Raksta par kaut kādu fake sludinājumu,  butu rakstījis, braucis zinātu, ka neatbilst patiesībai! 

Vai nu kads kas gribējies ieriebt aiz skaudības salicis to visu, vai steiga epastu sajaukuši.  Jo nav mans!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.