Sanāk, ka 250 par meiču. Itkā jau nekas daudz, bet no viņu bisex tāds meh vien bija. Viena centīga un sūkā uz 7nieku. Otra zelē ļoti garlaicīgi. Rāmīši abām ir ok, feiss arī. Bet pati piša uz 5nieku. Tapēc pa 250 var dabūt entuziastīgākas meičas. Vienreiz pamēģināt var, bet tā lai ietu vēlreiz... moč tikai ar to tumšmataino, to varētu izcirst vēlreiz
Mjaa, noleemu neklausiit lasiito un sazvaniijos ar to Vecmiilgraavi un aizbraucu. Kad aizbraucu vnk meta nost:D Tieshaam laikam, kas pirmais brauc, pirmais malj.
Come on Cap, taas visas ko meti ir shausmas, kas puh.lv jau labu laiku izmisiigi sludinas:D "maiga resniite"? pievienojos nekaa nav lozungam, normaalu simpaatisku meitenju tieshaam nav, jaadziivo tikai uz privaatiem kraajumiem.
Par ko Tu suudzies? Vairaak meitenju Tev paliek;) Pilniibaa piekriitu, ka liist pie bakteriaalaas vaginozes ir, mazaakais, neapdomiigi. Ir gadiijies no one night standa dabuut, nez, lieki antibiotiku kursi nav mans hobijs.
Tās visas par 150,200 un 300 utt. iet no kluba (savedēja, taksista, sutenera un vēl sutenera starpnieka), pati meitene labi ja saņem 50 -150 eiro np 1 - 3 stundām, pārējo atdod starpniekam noteikti!!!!!
Nē? Nu tās pašas abas Baznīcas ielā - ne tur taksists, ne suteners, ne savedējs, ne pat sētnieks acīmredzot Nu nav viss tik bēdīgi.
Tur jau iet par citu tēmu runa! Prostitūcijā reti kura pelna 100.000 gadā, ja arī pelna, tad viņa skaistās jau piegulētāja, kurai vīrietis maksā konkrētu summu mēnesi (tipa soderžanka), un viņa ar nevienu citu nekādā gadījumā netiekas, neguļ utt. jo viss notiek kā ar GF (bez preža). Man arī bija tādi daudzi piedāvājumi, bet nepiekrītu tādiem, jo nu nevaru būt pārliecināta, ka viņš guļ tikai ar manīm nevis ar vēl 10 tādām! un slimības mani nepiesaista! Latvijā laba prostitūte pelna vidēji, manas domas, 35000-40000 gadā, manā gadījumā, es mazāk apmēram 20000-25000 gadā, jo esmu pārāk piesardzīga sakarā ar klientiem!
Nu šoreiz jāsaka - maksātu nodokļus, varētu apskatīties pārskatus:D Nez, es domāju, ka tās kas ņem 150+ mierīgi salasa. Kas ir 40k ? 40k ir 111 EUR dienā. Attiecīgi segmentam 100+ pietiek pāris dienas pakapāt un nedēļa brīva:)
Problēma ir mūsu pašu neuzņēmība:) Ir diezgan daudz biznesa scenāriju, kas prasa mazu ieguldījumu bet dod labu ROI - jautājums vai cilvēki ir gatavi kustināt pakaļu. Ir teiksim Rīgā viens kantoris ar 20 gadīgiem īpašniekiem mijlonāriem. Ko dara? Pērk sūdus Ķīnā un ar 10x ROI pārdod caur netu. Pasūta kravu tikai kad ir uzkrājies pasūtījumu skaits. Ok, lai nebūtu pasaka - nu kaut kāds know how par to, kuros saitos bāz spamu ar reklāmām, protams tur apakšā ir. Bet morāle - 100k, pat ne 20k, lai sāktu nevajag, darbs kaulus nelauž, tik daudz cik pačakarēties un atrast, ko tieši muļķiem smērēt. Nekādas ārzemes nav vajadzīgas.
Nemācēšu uzreiz atrast, bet, manuprāt, par NACE kodu melot nav cmuk:)
Nu kaut vai šis no administratīvo pārkāpumu kodeksa:
Par nepatiesas informācijas sniegšanu nodokļu administrācijai -
uzliek naudas sodu fiziskajām personām vai valdes loceklim līdz septiņsimt euro, atņemot valdes loceklim tiesības ieņemt noteiktus amatus komercsabiedrībās vai bez tā.
Attiecīgi, nu nav tā, ka valstij galīgi po. Protams, varam atkal sākt spekulēt par to, cik maza varbūtība, ka kāds VIDā givos shitu. Bet kā jau sexsex1986 minēja, vnk slēpta nodokļu maksātāja forma būtu labāk (un drošāk).
Nu varbuut arii murgi, bet es guvu atbalstu tam ko pats boreeju taalaak citiem. Un nav tik beediigi - reversais PVN ieviests, ir veel citas iestraades.
Mani vairaak interesee sekojoshais, ja reiz tu nereklameejies internetaa , var PM dabuut detaljas? man tomeer tas intelekts vilina:)
sexsex1986, paldies par viedokli. Man arii kaut kaa bija noformuleejies viedoklis, ka vajag sleegtu klasifikatoru. Probleema ir piemeerot pareizus ierobezhojumus, lai nemazgaa velju. Bet nu tas baigi gruuti.
903, nav tik triviaali. Ok regjistreejies, uzreiz tava darbiiba Lursoftaa visiem uz delnas. Attieciigi ja kaads ieintereseets personaazhs samaksaa 2 s chem to eiro un paskataas tavas darbiibas datus un paarskatus un saprot, ka tas ir kakja suuds, uzreiz ir viegli izskaitljot. Vajag speciaalu sleegtu klasifikatoru, tam nu es piekriitu. sexsex pareizi izteicaas par to uz delnas - padomaa, ja tev buutu pazinja ar jaunu Teslu un dziivokli jaunajaa projektaa, kura faktiski nekur nestraadaa. Un paskatoties Lursoft redzi, ka vinja ir IK Laura ar gada ienaakumiem teiksim 100k. Aizdomas nerodas?
kaada neitraala vai pozitiiva:) Pirmkaart jaa, sexsex pareizi jau uzkjeera domu gaajienu par nodokljiem. Optomistiskajaa scenaarijaa visas meitenes straadatu legaalu darbu un maksaatu IIN un VSAOI, ok nebuus naivi, reaalistiskajaa scenaarijaa 30%. Bet 30% no N taapat nav 0. Taalaak, naivi, bet samazinot prostituucijas iipatsvaru smazinaatos noslodze ginekologiem - jaa es naivi pienjemu, ka meitenes ir apziniigas un regulaari iet paarbaudiities. Taalaak jaanjem veera visi tiesu izdevumi (minimums laikam 50 EUR pie notaara ja abi piekriit), kas saistiiti tieshi ar shiis sfeeras izraisiitaam shkjirshanaas praavaam. Utt utt. Man nav nekas pret prostituutaam, katram ir izveeles briiviiba, vnk sausi skatoties bez shiis sfeeras buutu labaakm
sexsex1986, man tieshi bija sarunas ar personaam no kulaariem par to kaa tomeer panaakt legalizaaciju. Tu saki, lai visa LV uzzina. Ja buutu taada saimnieciskaas darbiibas forma, kas publiski nefiguree Lursoftaa (nu VID iereednji, protams, redz, atskaites kaadam jaamenedzhee) tu ietu regjistreeties? Ja nee, pie kaadiem nosaciijumiem ietu?
Morena itkaa neko par viiru nemineeja:D Nu uzskati, ka uzklausiit cilveeku saapi dos lielu bonusu karmai:) Gan jau ka shiem tieshaam nav kur likt dusmas. Nez jebkur pasaulee ir AA biedriibas, bet domaatas sievieteem, kuru viiri laizh pa kreisi?
Pat ne gjeneetiski. Modernaa sabiedriiba ir taa sakaartojusies, ka sit man ar pannu pa galvu, bet faktiski intelektuaali ekvivalenta sieviete vienmeer tiks noveerteeta zemaak, nekaa taads pats viirietis (jaa, stulbi stereotipi). Man tas iipashi nepatiik, bet taa vnk ir. Attieciigi no shiis sabiedriibas moraales viirietim roodaas zemapzinjaa sajuuta, ka jaa, var vilkt vairaakas. Jo vinsh jau ir n taadu veerts. Ticiet man, noliksiet viirietim pretii sievieti, kuru vinsh uztvers kaa ekvivalentu, veelme riskeet eksponenciaali samazinaasies. Un taa feminisma suudainaa moraale - man kkas pienaakas, jo man ir dzemde, no kuras naaks beerni (atvainojos par vulgaarismu) - es teikshu taa: kad liidz tam nonaaks, nav probleemu, jaa sievietei pienaakas viss so vinja pilda savu biologjisko lomu. A par imaginaaru potenciaalu neviens neko nedod, varat pameegjinaat patentu valdee.
Tiiri teoreetiski - ja prostituucija ir zemaakaa degradaacijas pakaape, kas ir ar taam, kuras kljuust par prostituutaam cilveektirdznieciibas celjaa? Degradaacija tomeer ir cieshamaas kaartas darbiibas vaards, kameer cilveeku tirdznieciiba iisti nav briivpraatiiga izklaide.
Ierakstīts
Paldies, vnk ar kkad uzrakstiiju, saaku apsveert aiziet, bet ar likaas ka 0 entuziasma un atmetos. Kurai tad ir normaalais bj? Tumshmatei?