Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liene , Laura , 26
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, RenarRenar teica:

Kaut ko jauc tad, tai brunetei tur nav nekas labs, varbūt kaut kad agrāk pirms negadījuma, tagad tur sajūta, ka ar nozāļotu invalīdi. Skatos, ka tikko esi izveidojis profilu un komentē praktiski tikai šajā tēmā. Labrīt, Līga 🤣

Paņem uzzvani man ! Kada Līga ? Nu jau vairs nevar registreties te un rakstit uzreiz kaut kādas Līgas prātā 

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, Real John Doe teica:

Cik cilvēku, tik viedokļu. Būs vien jāiet pašam testēt.

Es pa lielam nekad baigi neskatos ko citi raksta , ne nu ja visi raksta ka galīgi slikti viss tad protams nebraucu 😅

Bet tā ja ir 50/50 tad braucu un skatos pats un 70% vienmēr viss čotka

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, saldums5959 teica:

Ak, tāpēc viņa tik ļoti gribēja piepelnīties un braukāja pa visu LV, lai varētu uzrīkot dzimšanas dienas ballīti. 🤔 

Meitene forša, simpātiska. Biju pie viņas pāris reizes un arī kad piedāvāja tikšanos ar draudzeni, bet paliek tā sajūta, kā sporta stundās pamatskolā, kad gaidi rindā, lai izpildītu vingrinājumu un paveicot uzdevumu skolotāja: "Labi izpildīts! Nākošais! "

Kur vēl satiekas ? 

Piekritīšu Tev ,,, meitene simpātiska un laba ! 

Man teica pedejo reizi kad bija Riga ka viņai kaut kāds "Lohs" neliekot mieru un raksta visur kur var sliktas atsauksmes un ka del tā nevarot Riga īsti nopelnit jo pēc atsauksmem Cilvēki negribot iet pie viņas.

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, Mareks_28 teica:

Veči, formas tur nav ne Tuvu foto. Cenu piedāvājumā tik daudz “bez” opciju, ka neiesaku vispār izskatīt šo variantu.

Meitene foto suta whatsapp,  un tur atbilst viss takā viņa atsuta  

Esi bijis ? Un to ka piedāvā minetu bez gumijas neredzu neko sliktu , 90% meitenes to piedāvā. 

pirms 11 minūtēm, Mareks_28 teica:

Veči, formas tur nav ne Tuvu foto. Cenu piedāvājumā tik daudz “bez” opciju, ka neiesaku vispār izskatīt šo variantu.

Ieliec piedāvājumu Te ! 

Paskatisies kas tur ir tik daudz ko piedāvā bez 

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
pirms 1 minūtes, monstercock teica:

viņš tak rakstīja, ka neesot pist devusi 😂😂😂

Tikai del tā nav meitene janomelno , mana uzskatijuma 

Meitene laba un strada ar atdevi,  minets labs , sulīgs un dziļais , personīgi es iesaku viņu! 

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
On 28.02.2025. at 17:59, riitastienisble teica:

Protams, ka katram klientam izstādta no kurienes, kā sauc, kur strādā utt.

Veiksmi Līga, tiekamies salidojumā😅🍾, iedzersim tavu mīļāko dzērienu, šampi, a daļše kak karta ļjažet....

Negribas apvainot bet vai smuki ir publicet vārdus ? Ko Tev tā meitene tā nodarijusi ir .. 

On 28.02.2025. at 15:59, Priede34 teica:

Biju vakar , forša meitene ! Par sapratigu cenu nuuu tāda saruna vakar bija ar meiteni un bija diezgan skumji redzet ka pardzivo par to , ka esot viņai kaut kāds kas visu laiku viņu stalko un neliek mieru,  raksta visadas stulbibas par viņu arī seit lasiju iepriekšējo postu par viņu,  galīgi nav narkomāne vai dzērāja,  prātīga meitene un ir verts samaksat to summu , nemaz nenozeloju ka aizgaju pie vinas ..... tikai tāpēc registrejos seit no jauna lai uzrakstitu par viņu,  mazak lasiet stulbibas bet aizbraucat pasi un parliecinaties ka viņa nav Fake un nav narkomane 

Arī es biju

Meitene tiešam forša,  ir gan krūtis gan dibens ! Sakarīga 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.