Tak ir viņa. Kas, ko pierādīts. Sludinājumu bildēs auskari, drēbes viss sapas. Ar privāti publicētajām. Ja pašai pràta nav- tad nu ir sekas uz paplātes
Tomēr vajag pabrīdināt par to dzīvokļa īpašnieci. Ja man īrniece sāktu vest večus un pisies par naudu manā dzīvoklī. Izmestu naher ārā. Tas, ja kāds izīrē dzīvokli, nenozīmē, ka tur var darīt visu kas ienāk prātā.
Visu cieņu Tev,ka uzrakstīji,aiztaupīji citiem šo visu.
Bet nepajautājot ņemt un likt mutē bez izsargāšanās līdzekļiem ir līmenis. Vēl pie tam sūkājot par ,,pievilcīgu,, cenu mašīnās. Tur arī kontingents pa 25 brauc…
prātiņ nāc mājās… Cerams daudz upuru nav un pati pārstāja līdz izārstēsties.
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 2. janvāris - Iemesls nav norādīts
1 hour ago, j80 said:
Un cilvēki nesaprot, kur kovidiotisms un tamlīdzīgas huiņas dzimst… 🤦🏻♂️
Viens hipohondriķis, kurš neko nesaprot no sts transmisijas mehānismiem, noķer stresu par minetu bez gumijas. Otrs šo pašu domu attīsta tālāk, sak - jā, jā, un vispār, tagad tieva palikusi un pa mašīnām haltūrē - simt punkti narkomāne ar pilnu slimību buķeti! 😂 Un trešais vēl paķer bildi no bērniem un stulbenīšiem domāta appa, lai pierādītu… (nu, hvz, ko šamais centās pierādīt 🤷♂️). Loks noslēdzies, piecminūšu sensācija uzcepta. #DontLookUp.
Ok pošmīzi. Vari pist pie lavrova kopā ar savu unicornu. Ar solovjovu grupņinu uzraut. Ak! Jel apgarotais. Mēs nēsam Tevis vērti. Tiecies uz labāko.
bet atceries- 5G ir visur!!!! Mēs sekosim!!
Vispār esi džentelmenis- preci viņu! Kopā Gordona šovā par mīlu mūžīgo varēsiet uzstāties!
Par ko tu piekriiti?? Par to ka vinjas te neztemaa spamoja visu laiku. Tu drochii uz vinju spamoshanu vai meklee labas maukas ko dzivee izdraazt?? Ok M91 veel bija liimenii. Bet ne jau taaa rudaa kakje regbijiste. Dziivee tas kakjis nekas iipash nav tochna par 10 sarkanajiem.
Kā atceros tās dzimumzīmes. Aš šermuļi caur kauliem…
te ir manis minētais piemērs par fanātiem😂
Just now, j80 said:
Personas fotogrāfija ir personas dati. 🤦🏻♂️
Tev kungs ar uztveri nav labi??
ja es foto butu paņēmis no personīgas sarakstes, vai man pārsūtītas bildes. Vai resursa kur ir personas piebilde, ka ir aizliegts pārpublicēt saturu. Tas ir cits stāsts.
ir screens no kremļa propagandas kanāla ar milijonu auditoriju.
Pārkāpums, mans draugs - juridiskais analfabēt, ir tajā, ka tu esi sasaistījis personas datus ar tēmu par (it kā) šīs personas (it kā) sniegtiem prostitūcijas pakalpojumiem.
Atvainoties tiešām nenāktu par sliktu. Un izdzēst nah to bildi.
Kādus datus? ,,it kā,, nav apgalvojums jurista kungs. To jums vajadzētu zināt. Un nesmu minējis, ka konkrētā persona sniedz kāda veida pakalpojumus. Tie ir kolēģu pieņēmumi, kas viņu ,,atzina, kā līdzīgu,,
Es runāju par kremļa propogandas kanāla atbalstīšanu. Es no kurienes lai zinu kas viņa ir.
Priekšniek, te vienam mudakam dikti prasītos ar banu pa muguru… 🤬
1) nesaukāties
2) bano par pārkāpumiem. Kas ir pārkāpts?
*atļauts ievietot meiteņu fotogrāfijas tikai no publiski pieejamiem materiāliem. Citos gadījumos obligāti jāslēpj seja
Šādu īpašo kategoriju personas datuapstrādi regula aizliedz, izņemot tās 9. panta 2. punktā noteiktajos gadījumos, piemēram:
...
persona savus datus ir apzināti publiskojusi;
no foruma iekšējās kārtības noteikumiem!
ja nekas, tad lūdzu atvainošanos studijā.
p.s
ja runāt par ētiku… tieši tikpat ētiski, kā kādam kremļa trollim uzmesties par Latvijas ekspertu. Čemodāns-stacija-mātuška. Viegls problēmu risinājums.
Un par šo jūs visi fanojat ?😁 Veči, nekas personisks . Gaumes lieta, bet tik ļoti siekaloties 😁
Nēsi ievērojis, ka periodiski kadai prostitūtai uzrodas ,,fanu,, klubiņš.
aaak dievs- dieviete!
pasaule brinišķīgakā!!
rokas nost izvirtuļi!! Utt, utjp. No malas diezgan komiski un idiotiski šķiet. Vienmēr ir mani nodarbinājis jautājums. Pa dzīvi idioti, vai vienīgais sex, ko var dabūt ir par naudu. Var atstāt labu atsauksmi . Bet nedēļām onanēt un internetā templi celt ir dīvaini, lai neteiktu vairāk.
Vai tik bildi ari nevajag izdzest, mazums kāds zināms joberis atpazis
Ko Tu tāds iesprindzis- par advokatu uzmeties? Vienkārši nelasi topiku. Un nebūs pārdzīvojumu. Vinas bildes sen jau figurē publiski ar visu aprakstu. Kas, kāpec un kur.
Kursh vinjai tagad ir devis uz zoba, tas notiek juglaa?? Vinja joprojaam ar melno ML mersi braukaa??
Aa un agraak teica ka par pisienu varot arii izrakstiit reekjinu. Cik sapratu ar gramatvedibu njemaas😅😎👌
Viņa tirgo burgerus, tās pasakas par milijonāriem pielūdzējiem, jepaķ labu dzīvi/ sūkā jo dievina to. sūrāko aizmuguri, pazīšanos augstākajās aprindās viņa katram otraam manuprāt stāstīja, kamēr ar pipeli muti neaizbāza.....
Вы Пушкины вам только стихи писать .Вы уверены ,что она наркоша?Если девчонка похудела значит всё под чем то .Как я помню она занималась спортом и сама хотела похудеть.
Jā!
sūkāt pipeles bez preža pa dvacāru mašīnās, mežā malās. slimīgs izskats, iespējamas slimības ko nodod tālāk...
Noteikti liecina par sakārtotu augšupejošu dzīvi. sportisku un veselīgu dzīvesveidu! Paraugs visām! dzīve izdevusies. cerams meitene tiks ārā no bedres. Lai kāds arī iemesls nebūtu tur nonākt.
Uz reālu perversiju fona šī ir dakterīšu spēle bērnudārzā
Tas skaidrs. Ja man jālaiza maukai peža, vai štoku dibenā. Laikam otro izvēlētos jebio. Vienkārši manī ieslēdzas uzņēmējs. Ir dildo ar piesūcekni. Lai paši pakaļā ņem sevi. Nafig maksāt kādam
Ierakstīts
Visu cieņu! Čalis ir mans favorīts….
Dirty Sanchez jebio👍😳