es gan uzskatu, ka daziem mazgadigajiem puiseliem vins varbut ir izglabis iespaidu par sievieti, varbut pat kadam seksa trauma ir tikusi noversta.
vienigais kas man nepatik visa saja foruma, ka dazreiz meitenes netiek novertetas adekvati cenu kategorijai nevajag salidzinat servisu pa 60 LVL ar latvijas peleko pa 20-30 LVL.
un par sievietes fizisko trukumu publisku apspriesanu (nejaukt ar objektivi subjektiva vertejuma pazinosanu) man pat skumji palika un kauns jusu vieta tadas sarunas var vest pipelvakaros, kad nav nevienas sievietes blakus, to taa kaa vajadzetu saprast
nu ja protams.labak atnakt majas,ievelties kresla un sakt aiz muguras nolikt.ja ok.es saprotu.ja ieliek super puper bildi bet atbraucot ir galigi garam tad ja.bet ja ieliek daudz maz lidzigu bildi tad man liekas ir bis savadak.visiem ir savas privatas dzives un es neuzskatu ka butu bilde jaliek ar visu seju.ta ka te dazi labi grib.un ar tavu vangazu12 ir ta tev vina loti patik kadam ne.un tad viens iejiet sak te rakstit.aizej tu un tev patik.bet melnaja saraksta vina jau ir.izdabat nav iespejams visiem.tapat ka viens te uzrakstija varnu 4 garam.kas garam?garam aizbrauca vai kas.vispar nekadas konkretikas.galvenais kaut ko tik uzrakstit.un visu viena katla es nesametu.
tapat ka viens te uzrakstija varnu 4 garam.kas garam?garam aizbrauca vai kas.vispar nekadas konkretikas.galvenais kaut ko tik uzrakstit.un visu viena katla es nesametu.
Ierakstīts
Agrāk te bij interesantāk
Ieteikums nogribējušiem čīkstētājiem: tinders. Ja tur nevariet neko izveidot, tad arī nekas nesanāks, pat ja jums arī iedos meiteņu kontaktus.