Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liene , Laura , 26
Ierakstīts
2 hours ago, Hektor 23 said:

Negribas apvainot bet vai smuki ir publicet vārdus ? Ko Tev tā meitene tā nodarijusi ir .. 

Arī es biju

Meitene tiešam forša,  ir gan krūtis gan dibens ! Sakarīga 

viņš tak rakstīja, ka neesot pist devusi 😂😂😂

Liene , Laura , 26
Ierakstīts
1 hour ago, Priede34 said:

Biju vakar , forša meitene ! Par sapratigu cenu nuuu tāda saruna vakar bija ar meiteni un bija diezgan skumji redzet ka pardzivo par to , ka esot viņai kaut kāds kas visu laiku viņu stalko un neliek mieru,  raksta visadas stulbibas par viņu arī seit lasiju iepriekšējo postu par viņu,  galīgi nav narkomāne vai dzērāja,  prātīga meitene un ir verts samaksat to summu , nemaz nenozeloju ka aizgaju pie vinas ..... tikai tāpēc registrejos seit no jauna lai uzrakstitu par viņu,  mazak lasiet stulbibas bet aizbraucat pasi un parliecinaties ka viņa nav Fake un nav narkomane 

čau Laura brunete, klientu nav, ka jādzejo slavas dziesmas par sevi? 😂😂😂😂

Sexy Lady (32), 29889031
Ierakstīts
1 hour ago, kick_ban said:

Mis Santa bija super. Joprojām ik pa laikam par viņu iedomājos. Viņa vēl ir šajā biznesā?

sen jau kā nestrādā pa šo līniju, pēdējā infa, ka bija atvērusi apğērbu veikalu, bet tas jau pirms daudziem gadiem, hvz, nav redzēta nekur

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

tak pamuļķītis tas jefs, ko tur vēl pieminēt. ja pieaudzis vecis uzskata, ka ir normāli kopoties ar 15gadīgu skuķi, tad mentenē viņu atgriezīs realitātē un arī būrī atradīsies personāži, kas viņam visnotaļ laipnā manierē apakaidros, kas ir un kas nav pareizi.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
6 minutes ago, cucispeps said:

Mjā, žēl, ka meitene ir sakarīga, bet jau pārpista no visām pusēm līdz 100 lvl

Draug, mazāk skaties krievu seriālus par cietumiem. Ja smadzenes atļauj, ieskaties likumos, un uzzināsi, ka Latvijā legali drāzties var no 16 g.v. 

es tev neesmu nekāds draugs un viņai ir 15. seriālus man nevajag skatīties, esmu to visu dzīvē redzējis, ar tādu pantu tevi ieliks uzreiz pie petuhiem, tas ja būs normāla vadība. a ja gribēs, lai tevi pieteš, tad iemetīs parastajā hatā, pēc kā pats palūgsies, lai pārceļ pie "savējiem"

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
1 hour ago, cucispeps said:

Nu, max pēc gada viņai būs 16, un viņu varēs pilnīgi legāli jebkurš vālēt. Starp citu, tepat kaimiņos Igaunijā vēl pirms dažiem gadiem consent age bija 14 gadi, bet tagad gan pacela - laikam uz tiem pašiem 16.

Bet par meiteni: @RenarRenar, ja jau tu redzēji, ko viņa rāda sava telefonā, tad esi ticies ar viņu? 

to tu, ieejot hatā, varēsi pārējiem stāstīt, pēc kā tev iedos pa tāfeli un liks paklauvēties durvīs. tad nonāksi pie "savējiem" abižiņkām, gaiļiem, u.c.

vai šāds scenārijs liekas interesants, lai pamērcētu galu 15iecē? man nē, un pohuj, vai viņai pēc gada, diviem vai trijiem būs pilngadība, kopošanās tikai ar personām, kuras sasniegušas 18gadu vecumu, āmen.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
17 minutes ago, alabama said:

watdafak???

psc, bija puh.lv sludeklis, uzrakstīju viņai, šī gatava tikties, tikai esot 15gadi, palūdzu, lai atgriežas skolā un atā. likās, ka kaut kādi wannabe pedo ķērāji sēž zem feikā profila, bet nu izlasot šito, jebal

Pāris (19)
Ierakstīts
23 hours ago, puhsters said:

Īsumā saprotu, ka pats pie darbībām īsti netiec, tik cik vien paskaties kā aiziet vējā tavi 120 eināri un čalis ņem priekšā savu drušku par tavu naudu, vai tomēr pats ar dabū normāli viņu paņemt?

jep, pa 120€ dabū normāli vinju (čali) panjemt 😎 druška tikmēr tēju uzvāra

Polina (28) 20092416
Ierakstīts
On 6/26/2024 at 5:28 PM, pepsidog said:

Es viņai 2x esmu rakstījis, nav atbildējusi :D
Varbūt arī nedēļa uz priekšu aizrunāta. Pie tam, liekas, ka varētu būt arī 3 sludinājumi vienai meitenei. Ir līdzīgas Lily un Christalle, kurām sludinājumu apraksti vienādi. Pie tam, Polinu iepriekš nebiju puh redzējis, bet kad viņa uzpeldēja, tad arī Lily un Christalle sludinājumi tur pēkšņi parādījās. Un tās 2 pieminētās arī neatbild.
Bet ok, jāmet pie malas detektīva cepure, drīzāk jānoskaidro, kas man ir vainas, ka šīs dāmas nevēlas manas naudiņas :(

sludeklī rakstīts, ka vinja atbild tikai uz zvaniem, bet vinjš esot divas reizes rakstījis, psc :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.