Īsumā saprotu, ka pats pie darbībām īsti netiec, tik cik vien paskaties kā aiziet vējā tavi 120 eināri un čalis ņem priekšā savu drušku par tavu naudu, vai tomēr pats ar dabū normāli viņu paņemt?
Es viņai 2x esmu rakstījis, nav atbildējusi
Varbūt arī nedēļa uz priekšu aizrunāta. Pie tam, liekas, ka varētu būt arī 3 sludinājumi vienai meitenei. Ir līdzīgas Lily un Christalle, kurām sludinājumu apraksti vienādi. Pie tam, Polinu iepriekš nebiju puh redzējis, bet kad viņa uzpeldēja, tad arī Lily un Christalle sludinājumi tur pēkšņi parādījās. Un tās 2 pieminētās arī neatbild.
Bet ok, jāmet pie malas detektīva cepure, drīzāk jānoskaidro, kas man ir vainas, ka šīs dāmas nevēlas manas naudiņas
sludeklī rakstīts, ka vinja atbild tikai uz zvaniem, bet vinjš esot divas reizes rakstījis, psc
da spraud kaut uz naglas mazmājinjā, man pajāt, bet nu mēs te cenšamies cits citam ieteikt kvalitatīvu pasākumu, nevis to vājprātu, par ko tu nolocīji 70€
Mana vaina, dāma rakstīja par 14 sarkanām rozēm. Bet no komentāriem saprotu, ka cenai ir tendence ievērojami pieaugt? Svarīgākais būtu saprast vai pretī nav ledus karaliene Vol.2?
sestdien biju pie vinjas, tur viss bija pat loti labi, tikai vinja ir prom un teica, ka visdrīzāk uz neatgriešanos, devās pāri okeānam.
ir būts nesen, ljoti simpātisks zakjis, ir tetovējumi, pīrsingi, smuks iedegums, pozitīva, taisa labu minetu, foršs apaljš dupsis, šo var apmeklēt, bet gan jau arī viss process no paša atkarīgs, katrā zinjā bija pat ljoti ok
biju pie šīm uz fikso seansu, kkad loti vēlu naktī, naljiks līdzi bija tik cik bija, sarunājām pa puscenu uz minetu no divām. blondā sūkā labāk par bruneti, blondajai principā visu laiku ragu mutē, brunetei pa to laiku devu zvanus laizīt, bija ok. abas slaidas, ar smukām stingrām nelielām krūtīm, abām tetovējumi, labas pakaljas, iespējams, ka atkārtošu tikšanos un uz pilno programmu. cik sapratu, par papildus $$ vinjas savā starpā arī dod virsū.
Ierakstīts
varbūt pamēģini pats aiziet?