katra zina man smadzenu vairak neka tev ir tas nu tocna
vai ne? tu tak sāksi tūlīt drudžaini meklēt, ar ko atšķirās dinamiskā aipa no statiskās, un kāpēc tavs MAC ir klonējams, bet tu nezini, kā to izdarīt, un kāpēc tu nevari palikt anonīma, lai kā tev to gribētos. imet googlē myip, tev diezgan daudz infas parādīsies par tevīm
etot sajt xtra.lv prinadlezit hozainu salonov (izvesno kakih). vseh devusek,kotorie ne iz ih salonov zanosjat v cernij spisok i polivajut grjazju. ctobi nebilo konkurentov. i raspinajutsa nahvalivajut svoi saloni i svoih devusek.
sito es palasiju kurtizanka.lv sanak ka te speciali gaz visus ieksa unspeciali raksta sliktus komentarus?es domaju ka jums vajag kartigi padomat ar savu galvu ko jus te darat.un domaju ka jusu saloni ari bus visur melnajos sarakstos.apnikusi jau sita dirsana.
šito izdomājusi ir narkomāne, vai pārdzēries sutjiks?
es vienmēr esmu teicis vienu, ja visām beibēm iedotu automātus, turpmāk mums butu jānodarbojas ar pašapmierināšanos, bet par laimi viņām automātus visām nedot, tapēc šādi forum faitiņi notiek ik pa brīdim, evit nu kad tu bildi man atsūtīsi??? es tevi ievērtēšu, lai zin, ka tur zem vārda evita nesež onkuls Miša.
foršā, uzmetīsi man savu bildi? jeb ari sēdēsi alā un paliksi inkognito, tev ir vienreizēja iespēja ielikt atsauksmi par mani, un man par tevi, karoče mums abiem reklāma par velti, tu pastāstīsi, ka cerot satikt nopuņķojušos lūzeri, tomēr satiki baigo čali, a es, ka baigo beibi, nu ko teiksi deal???
Ierakstīts
LOL :D :D :D :D :D :D mļa es gandrīz no krēsla nokritu.