Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prostatas Masāža
Ierakstīts

Neaizmirstiet vīrieši,ka prostatas masāža,tomēr pirmāmkārtām ir veselību uzlabojoša,tātad vairāk medicīniska,nekā erotiska procedūra,lai gan pēc pieredzes zinu teikt,ka ļoti lielam vairumam vīriešu tā sagādā arī patīkamus erotiskus mirkļus. Un procedūras veicējam līdz ar to nenoliedzamu morālo baudījumu. Un bez tam-par tām omēm un oldomēm runājot - man manos milzīgi vecajos gados vidējais ciemiņu vecums ir no 25-39 gadi-un neviens neuztraucas par manu oldomes vecumu. Jaunākie puiši ir bijuši 19-gadīgi,bet pāri pār manu vecumu - gandrīz vai uz roku pirkstiem saskaitāmi. Un vēl-neaizmirstiet neviens,ka arī paši neviens jaunāks nepaliekat un ,ka varbūt par jums arī meitenes ne sevišķi glaimojoši aiz muguras izsakās..... Vai ne,ko????? :rolleyes:

Prostatas Masāža
Ierakstīts

вдруг откуда не возьмись, появился в рот ябись :D

KAS TA MEITENI PAR PROBLĒMĀM?????? BŪTĪBĀ JAU TEV TAISNĪBA......... В РОТ Я ТОЖЕ ЖЕЛАЮЩИХ ТРАХАЮ- И МНЕ НРАВИТСА ДАВАТЬ ПО ГЛУБОКОМУ С ЭТИМИ ЗВУКАМИ ГУЛЬ ГУЛЬ ГУЛЬ... :P И ВОБЩЕ КЛАСНО СНАЧАЛО В ЖОПУ А ПОТОМ ГУЛЬ ГУЛЬ........ ;) ..........BET MEITENI-ES NU GAN NEBIJU DOMĀJUSI, KA TU ARĪ PIE ŠIEM PUIKĀM ESI PIESKAITĀMS :lol:

Prostatas Masāža
Ierakstīts

Es esmu old old old mature (47 gadi)....Vispār esmu Dominatrix, un prostatas masāža,arī fistīngs ir man mīļas lietas...Ir medicīniska saprašana par darāmo,un izdodas procedūru veikt gan veselības uzlabošanas virzienā,kas manuprāt,nav mazāk svarīgs,kā erotiskais,gan arī ļaut izbaudīt puišiem arī šīs vērtīgās procedūras neparasti spēcīgo eritisko baudījumu....cena 15 ls....protams,bez minjetinjiem,handjobiņiem un citādiem mmanis izmantiošanas elementiemj...... :PB)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.