Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Labdien!   Lūdzu izslēdziet šo man izveidoto profilu Šeit Jūsu vietnē. Mana publicititāte ir sasniegusi  maksimālo līmeni. Vairāk es to nevēlos Lūdzu par jebkādiem jautājumiem rakstiet sms 20202908, bet šajā portālā reāli vairs nevēlos palikt, domāju, ka Latvijā vairs nav neviena, kas nezinātu, ka es esmu, paldies Jums par to, bet lūdzu noslēdziet mani ciet. Kas par daudz, tas par skādi..... Ja Jums būs problēmas ar mana profila aizvēršanu, būšu spiesta vērsties tiesībsargājošās iestādēs, jo viss, kas notika ar mani Jūsu portālā bija pilnīgi bez manas ziņas un Jūs to labi zināt.

Ir arī patērētāju tiesības. Tā kā šis tirgus netiek, regulēts , mums kā pakalpojuma saņēmējiem ir tiesības zināt papildus informāciju par pakalpojuma sniedzējām, iespējamu krāpniecību utt.  Ir labi, ka ir forums, kurš nedaudz šo tirgu sakārto.  Mēs, patērētāji šajā jomā, esam tikpat nepasargāti, kā Jūs pakalpojuma sniedzējas. Esmu jauns vīrietis un pateicoties šim forumam esmu pirms vairākiem gadiem bijis arī pie Jums, ja nebūtu bijis šis, forums diez vai būtu aizgājis. Dāmas, kuras savu darbu veic labi, no šī foruma iegūst lielisku reklāmu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.