Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 17.11.2024. at 20:53, KLM teica:

nelien pieaugušu cilvēku sarunās! varēsi mācīt savus bērnus, ja tev vispār tādi būs

Tad pieaudz kucēn

On 17.11.2024. at 20:53, KLM teica:

nelien pieaugušu cilvēku sarunās! varēsi mācīt savus bērnus, ja tev vispār tādi būs

Tad pieaudz kucēn

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 13.11.2024. at 11:19, KLM teica:

Pirms tam teici, ka nekas neuztrauc un viss ir ok. Tagad jau uztrauc. Pie kam, ja "nelīstu pie citiem", tad tu te vispār nekomentētu neko par Zelmeni. Tā kā varbūt aiziej pārbaudies pie ārsta, vai nav kādi biopolārie traucējumi vai personības dubultošanās :D

Rimsties,sieviete atstāj labu iespaidu,vizuālais super,pakalpojums cik varu spriest no atsauksmēm ir ok - priekš kam dirsties ar viņu? 

29702154 Milking Table
Ierakstīts
pirms 48 minūtēm, kpars teica:

Kas par putniem? Citē Raini, kamēr rausta sardeli?

Parasti ar putniem sāk muldēt par ģeopolitiku,globālām krīzēm,ekonomiku un visu citu,no kā nejēdz neko,tikai bojā garastāvokli ar stulbiem tekstiem.

Vispār šis pakalpojums ieinteresēja,taču putni lai tikmēr paguļ....

Rose 26625367
Ierakstīts
On 24.09.2024. at 21:42, JānisBR teica:

Viņas sludinājums mani uzrunāja, jo  "varu ierasties pie jums mājās vai darbā". Varbūt kāds grib izsaukt viņu uz savu darbavietu un pēc tam ielikt šeit atsauksmi?

Varbūt viņa māk betonēt un mainīt riepas....

Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts
On 7.09.2024. at 23:36, Buvnieks2020 teica:

Pilnigi un noteikti ta nav.jo nekadu hj neprasu. Un nekadi neuzbazos. Neko neprasu un nepiedavaju. Aizeju. Ja redzu ka masiere ne forsi massee ne ari pec komunikacijas briva vairs neeju. Aizeju vel kadu reizi. Ja komunikacija klust brivaka tad aizeju vel kadas reizes. Nevenai no tam masierem kuras hj taisijusas neesmu neko  prasijis. Man nekas nav jaiestasta. Pie paris no tadam jau vairak ka 5 gadus eju, pie vienas jau 8,  un vinas turpina stradat. Pielauju ka ta viena varbut vek kadiem hj taisa, bet citas pilnigi noteikti nee. Tikai viena no vinam kaut kad ss sludinajusies. 

Viss ko varu pateikt ir ka acimredzot ir japazist sievietes. Vienkarsi jasaprot vai sieviete ir kaut kas tads kas zinamos apstaklos varetu izpaust kaut ko nedaudz naughty, varbut kadu fantaziju, whatever. Piemeram ar vienu masieri kas 100% netaisa citiem hj un pamataa taisa kosmetiskas proceduras sievietem ir taa ka var pilnigi redzet ka vinai tas cepiii, mazums, varbut kaut kads fantazijas moments, varvut ka tas uzbudinosi jo slepeni , var but 100 iemesli, sievietem tak tas fantazijas un iedomas svarigas

ok,pārliecināji.

Sasha1998 (24) 29835179
Ierakstīts
On 21.08.2024. at 23:03, Buvnieks2020 teica:

Ir labs variants. Simpatiska meitene. Masaza laba bet protams viegla un erotiska. Bet neteiktu ka variants ir loti labs, nevar precizi pateikt kas pietrukst, varbut tomer trauce konveijera sajuta. Man perosnigi tomer labak patik masieres kuras netaisa erorisko masazu bet gan klasisko un labiem klientiem uztaisa hj.

Tas protams ir baigais laika un naudas ieguldijums atrast tadas, jo jaiet pie tadam kas nesludinas ss jeb sludinas pie klasiskas masazas, un pirmajas 3-4 reizes hj nebus 99%. Bet mana pieredze rada ka vismaz 1 no 10 masierem kas taisa tikai klasisko masazu, ja iepatiksies uztaisis ari hj ja busi patstavigais klients. Pielauju ka dazam tas pasam sava veida piedzivojums, ja sajutas drosas un saprot ka tas paliks noslepums, tad izlemj paspēlēties.

Un runajot par izmaksam. Par cik tas te bija mineeets. Summari man beigas sanak leti ja ej regylari uz masazu. Jo kas izdevigak. Maksat par svaku masazu ar raustisanu 60, 70, 80 par 30 minutem jeb samaksat 4-5 reizes par klasisko bez hj bet pec tam dabut par 40-50 eur labu klasisko 1 h masazu kas beigas ieklauj nepavisam sliktu hj....

Tu vienkārši,kā jau letiņš tipiskais,santīmu pisdams gribi divus par vienu cenu.

Man tas šķiet galīgi nepareizi,jo šādu klientu dēļ simpātiskas masieres,kuras vēlas nodarboties ar ārstniecisko masāžu ļoti ātri beidz strādāt! Jo ej nu iestāsti katram klientam,ka tādas opcijas nav...

Paliek masieris Jānis,taču skaistas un maigas rokas būtu estētiski baudāmākas!

Erotika ir erotika,uz to vajag specializēties,tāpat kā uz medicīnisko masāžu. Var abus kopā,taču īstas kvalitātes nebūs

Dzoli 282775**
Ierakstīts
On 29.08.2024. at 16:39, Reggn teica:

Džolija vienmēr ir bijusi savā līmenī, atbilstoša piedāvātai samaksai...starp manām LV top 10 erotiskajām masierēm:)

Atceros pirmo erotisko masieri un viss labāko, kāda man ir bijusi LV. Sauca Nelly un strādāja viņa Barbarisā, ja nemaldos tas bija ap 2006.gadu vai 2007., viņa pazuda kaut kur, bet pa 30 LVL tā bija labākā erotiskā masāža LV forever...:) Varbūt kāds atceras tādu meiteni???

Tāda formīga ar smukiem pupiem?

Masāža ar beigām mutiski
Ierakstīts
On 4.07.2024. at 09:14, juicycock teica:

Btw - Liza ar dalmācieti ir LV, viņa taisīja ahūnu masāžu un aiz vaiga ar var iedot ,)

domāju,ka vairums nezin ne Lizu,ne dalmācieti,tāpēc būs daudz vienveidīgu pieprasījumu

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
On 28.06.2024. at 09:56, elmar teica:

Strādā, parasti laicīgi pierakstos lai savienotu ar darbu kad var izskriet.

Figūra laba.

Attieksme laba, masaža mieriga kas man patīk, fonā relaksējoša mūzika kas atslābina. Man personīgi nepatīk ja skarās pie ausim vai citas daļas jo tas man liekas lieki. Pretenziju nav tadu.

Parasti masazu vēlos un parejais nav būtiski ja vienīgi ik pa reizei vajag hj.

Laba cena.

Pirmkārt čalis vēlas parastu,labu masāžu. Protams,ka to meklē un atrod seksa pakalpojumu sludinājumu portālā....

Tiktāl loģiski!

Kad masē nepatīk,ka skarās pie ausīm vai citām daļām. Nuja,tā jau tās labākās masāžas arī notiek - nepieskaroties...

Kad unreālās masāžas pamatkurss godam iziets...pārējais vairs NAV būtiski,taču tā starp citu - paretam vajag lai norausta. Tas  ja pašam rokas notirpa,vai kā tā....

Cik saprotu tad ideja iespraust tai fejai ir nepieņemama un neapspriežama 🤣

Masāža ar beigām mutiski
Ierakstīts
On 29.06.2024. at 18:33, Fabrika teica:

Ja nebūtu džeku kam gribas ko seksuālu jums taču nebūtu darbu,Rīgā pietiktu ar pāris fizioterapeitiem un varbut 3 masierēm būtu darbs parastai masāžai,nu fui šitā par klientiem runāt.

Pāris fizioterapeitu un 3 masieres uz +-700 000 dvēseļu tikai Rīgā,pierīgu neskaitot?!!!

Tā turpinot visiem pietiks arī ar 1 policistu,0,7 ugunsdzēsējiem un 2 autobusiem....

Rudīte 26028009
Ierakstīts
On 6.05.2024. at 16:34, Meklee teica:

Šodienas viņas sludinājuma teksts jau pasaka, ka tur nav labi ar galvu:

"Labsajūtas daudzveidīgās sejas. Dažas no tām smaržo pēc manas plaukstas Tavā mutē vai citur"

Poēzija ir šīs Fejas īstenais aicinājums,pašlaik viss iet pīzdā

Masāža ar beigām mutiski
Ierakstīts
On 4.04.2024. at 11:49, MotoKing teica:

Tu mani abizoja. Vienkārši mana doma ko gribu to rakstu

Ko gribi raksti savā dienasgrāmatā!

Nevis uz baznīcas sienas,manā mājā vai svešā portālā,kurā jēli  moralizējoši troļļi laipni aicināti aizdoties nahuj

205726**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 4. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 4. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 10 stundām, Andels123 teica:

Nja, izsalkušie vilki. Ko Jums sievas dara,ka esat tādā badā,ka skrieniet barā uz dračilku?

Pārpistas guļ un nekustas!

Jebļas Birojs locekļiem strikti rekomendē pa ceļam izpist arī kaimiņieni,kolēģi un tavu sievu,ja rodas situācija kad citu mauku nav.

Dzoli 282775**
Ierakstīts
pirms 12 stundām, Francesko77 teica:

Jo vairāk sapratīsi sievietes emocijas un ar savu attieksmi liksi viņai justies pārliecinātai, vienlaikus tam sanazināsi savu ego, tad viss būs karaliski! 

Bļe, uzrakstīju kā Antonio Banderas. Pašam patika 🤦‍♂️🥱

Banderasa vietā raksta algots pisjars. Viņam nav laika tādai huiņai

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Moderator teica:

Patēlošu valodnieku.

Iespējamie vārdi no kā cēlies žargoniskais "takš" varētu būt no krievu "так что" vai latviešu "taču".

Ņemot vērā kontekstu es teiktu ka autors lietojis žargonizējumu vārdam "taču"

Takš izcelsme tiešām varētu būt tieši tāda,pilnīgi noteikti tas ir vecvārds,ko lietoja jau ap 18gs beigām. 

Lerariga2023 tel. 25769869
Ierakstīts
On 8.07.2023. at 18:40, janis2023 teica:

Pieņem B.Upīša ielā 13.

Dzīvoklis 10/10 jaunais projekts.

Bilde - fake, nav pat ne tuvu. Durvis atver cita dāma, pēc skata 7/10. Istaba ir pustumsā ar skaistām svecītēm un mūziku, tā ka var sajaukt, kas veic masāžu un tas arī notika!!!

Pati masāža bija 8/10. Bet masiere bija 2/10, ko pamanīju, kad bija jāapgriežas, bet ko nu vairs...., kad gandrīz fināls.

Respektīvi: uz bildes ir viena, durvis atver otra, masē trešā.

Screenshot 2023-07-08 at 18.28.50.png

Kad tev liekas,ka visu esi redzējis un zini notiek kas šitāds.....

Kristina 23 (29865717)
Ierakstīts
On 14.05.2023. at 17:06, Rixxiis teica:

Nu nav jau obligaati jadrochii😄ir tak sievietes kas pa skaistaam aciim dod,bijushaas,pazistamaas utt

Jā,nu ja nu jums galīgi nav ko pist - pisiet sievu!

Kas attiecas uz tēmā apspriesto - narkomānes vajadzētu likt blacklist automātā! 

Prostitūcija ir pārāk svarīga,lai ar to nodarbotos reibumā!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.