Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Danielle 29861045
Ierakstīts

Meitene nav runātīga, masāža uz masāžas galda, telpa ir pavēsa, beigās roku darbs, neko vairāk nemēģināju sarunāt. Laiks un cena tā kā ir norādīts sludinājumā, masāzā nekas ekskluzīvs nav iespējams aiziešu vēl.

Rose 26625367
Ierakstīts

Ielikšu arī savus piecus centus, nesaprotu tos kas sajūsminās par rāmi, nu nav tur nekas baigi kruts, nokarājies vēderiņš un bezdibenis (lasīt - nav dibena), ja vēderiņu pārdislocējam uz dibenu, tad gan būtu pa smuko. Krūtis nenoliedzami ir labas, izskatās ka savulaik ir kvalitatīvi ielikts silikons ( uz tausti bija, rētas nemaniju).

Masāža man likās nekāda, nolej ar eļļu un kaut ko paglauda, šokolādes acs izlaizīšana un minets bija topā, gan piestrādā pie olām, gan ņem līdz galam, ņemot vērā ka esmu ļoti neveikls, sanāca beigt meitenei(tantei) rīklē, nabadzīte aizrijās. Ņēmu tikai mutiskos ar cerību ka mute izdezinficēta ar visīti.

Ņemot vērā ka biju dienas pirmajā pusē sieviete (kādam meitene, kādam tante) bija skaidrā, raksturīgas smakas arī nebija, kagors bija jau atkorķēts. Zaudējums 4 zilie + sarkanais par stundu, diviem šāvieniem ,kad teicu ka gribu otru šāvienu gribēja pacelt cenu uz 6 zilajiem + piecītis, uz ko iebildu, ka nav tik daudz līdzi, palikām pie iepriekš norunātā stundas tarifa.

Kvalitātes/cenas attiecība manā skatījumā ir laba, vai iešu vēl, domāju uz 30min. ieskriešu par pieciem sarkanajiem ātri iztukšot bākas, garo programmu gan vairs neņemšu.

29702154 Milking Table
Ierakstīts

Biju ieskrējis notestēt, pasākums kopumā interesants, varētu būt piedāvājums no divām dāmām, kad viena masē muguru, otra darbojas zem galda, tad noteikti aizietu vēlreiz. Interesants moments bija, ka pēc precīzi pēc 30min bija zvans durvīs, kā atgādinājums ka jātaisās prom, kā arī visu laiku nevarēju saprast ko meitene lieto, joacīmredzami bija zem kaut kā, rokas, kājas veselas, pēc šmigas baigi nenesa līdz ar to bija dilēma, bet prom ejot gan sajutu ko spirtotu :)

Vikki tantra
Ierakstīts

Reklāma strādā, ieintriģējāt, aizgāju notestēt. Uz šādu masāžu biju pirmo reizi, līdz ar to salīdzināt nav ar ko. Personīgi es noķēru riktīgu razslabonu, īsti nesapratu vai no pašas masāžas vai no mūzikas kas bija fonā, bet nebija vilšanās sajūta ejot prom, tātad noteikti atgriezīšos.

Runājot par to ko daži raksta ka nav jēgas maksāt, ja nav seksa, personīgi es eju uz masāžām lai atslābinātos, nevis iesvīstu, ja gribas seksu tad eju uz citurieni. Kā arī šāda veida masāža nebūs tiem kas sagaida stipru masāžu.

Kristine (33 gadi) 252209** puh
Ierakstīts
On 8/26/2022 at 7:34 PM, Kapacitors said:

Kas par vainu bija erotiskai daļai? Ir doma aiziet pie šīs masieres. Cik nopratu pēc atsauksmes - tad ir iespēja dabūt labu masāžu mugurai, bet pēc sludinājuma var saprast, ka par attiecīgu samaksu masēs kaila un ar rokdarbiem beigās. :D

Gaumes leita, ja beigās patīk plika noraustīšana tad būs OK, ir masieres aks taisa feinu locekļa masāžu, nevis tupa norausta.

Kristine (33 gadi) 252209** puh
Ierakstīts

Biju ieskrējis notestēt, kā teiktu vuena no foruma leģendām, sieviete ar krunkām un krokām, bet nav resna, par gadiem es nebūtu pārliecināts, es drīzāk teiktu ap 40, bildes ko sūta varētu būt viņas, bet bildētas pirms gadiem 5. Ņēmu komplektu par 3 zilajiem, masāža man ļoti patika, izmasēja visu, ieskaitot ausis un pēdas, bet ir nianse plecus un gurnus masēja arī ar piesūcekni, tā ka var sanākt šaize ar zilumiem :), palika iespaids, ka masāžu tiešām zin labi, jo mēģināja man izmasēt muguras daļu, kur man defaultā ir saspringti dziļie muskuļi.

Lokācija ir āgenskalnā, saurā būcenī, masē uz kušetes, kaut kas līdzīgs dušai ir, sieviete ir laipna, attieksme lietišķa. Sākumā mēģināja daudz pļāpāt, bet kad saprata, ka manos nodomos nar anekdošu stāstīšana, apklusa un masēja.

Verdikts, ja gribas labu masāžu, droši var aiziet, ja vairāk interesē erotiskā daļa, nav vērts.

p.s.

Aizmirsu pie viņas diezgan pasmagu dārgmetāla ķēdi, pati piezvanīja un sarikāmies pilsētā, atdeva viņu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.