Es arī pirms 2 ai 3 gadiem pabiju pie šīs stiprās masāžas veicējas. Bija interese notestēt šo masāžu, jo forumā atradu vecu tēmu vai atsauksmi.
Atceros, ka mani vēl steidzināja mazgāties dušā. Duša bija bez aizkariem, jo esot remonts vannas istabā. Protams, ka es pielaistīju grīdu. Darbonei pēc masāžas seansa bija jāsteidza kautkur.
Подскажите пожалуйста, может у нее есть новый номер? Раньше ей писал на телеграм, но там месяц ее уже нет, в Whatsapp нашел по номеру, который выше написал Fredys, но там до нее сообщения не доходят
Pēc maniem novērojumiem, viņa neliek sludinājumus regulāri, tātad, iespējams nestrādā regulāri. Iesaku tev vērot sludinājumu portālus un kad ieraugi viņas sludinājumu, tad raksti viņai.
Ierakstīts
Es arī pirms 2 ai 3 gadiem pabiju pie šīs stiprās masāžas veicējas. Bija interese notestēt šo masāžu, jo forumā atradu vecu tēmu vai atsauksmi.
Atceros, ka mani vēl steidzināja mazgāties dušā. Duša bija bez aizkariem, jo esot remonts vannas istabā. Protams, ka es pielaistīju grīdu. Darbonei pēc masāžas seansa bija jāsteidza kautkur.
Masāža bija nebaudāma un haotiska.
Neiesaku apmeklēt.