Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elis (27) 26022297 ( 26912698 )
Ierakstīts

Kādu laiku atpakaļ paviesojos pie  Elis! Varu teikt tikai to visu labāko: cieņpilna attieksme. masāža ar pamatīgu pašatdevi un interesanta, dzīvoklis tīrs un kārtīgs. Var aiztikt visur, ļoti patika HJ, kurš bija maigs un izjusts( nepatīk man, ka to dara stipri). Meitene tieva, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm un ievērojot diētu. Ne visai patika man divas lietas: augstā cena un pārmērīgi "piepumpētās" lūpas. Bet ja tīri personīgi- tad man patīk nedaudz apaļākas, taču tā ir gaumes lieta. Kopumā attieksme un atmosfēra līdzīga ka pie Lindas (no Dārzaugļu)...tikai meiteņu fiziskie parametri gan krasi atšķirīgi.... :)  

Martaflower -28 gadi 25769869
Ierakstīts

Man arī šī bija viena no sliktākajām pieredzēm! Attieksme ļoti vēsa un nedraudzīga- dāma labāk redz tevi ejam nekā nākam. Muguras masāža it kā bija OK, bet drauga masāža man galīgi nepatika.....pie tam pateica, ka viņai nedrīkst skarties klāt....līdz ar to visa erotika bija tuvu nullei....jo dāma pati par sevi arī nekāda....  Pavisam noteikti, es vairāk pie viņas neiešu un arī nevienam neiesaku.... Pieļauju gan, ka mums bija kaut kādas individuālas antipātijas vienam pret otru un citiem klientiem būs labāk!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.