Jā, strādā. Tikai viens minus, ka no blondīnes kļuvusi par pelēku peli, kas vizuāli vēl pieliek klāt vismaz savus 5-10 gadus, kas šajā gadīijumā jau ir daudz, jo diemžēl pelēkā matu krāsa, vismaz man, asociējās ar pensijas vecuma sievietēm. Tāpēc šoreiz nepaliku.
Un man nekad nav bijis, ka runātu kaut kādus murgus, ne klātienē, ne pa tel.- varbūt pašam vajag mazāk tarkšķēt, tad nebūs arī dāmai iemesla. Atnāci, sasveicinājies, duša, masāža, duša, atā.
Gluži mana pieredze, vienmēr viss ir bijis labi........😀
Sveiki, esmu 19 gadīgs jaunietis man erotiskajā masāžā ir bijusi pieredze ar 2 meitenēm. Pirmā bija ļoti slikta tas bija kaut kur pie Ganību dambja, bet otrā reize ar citu meiteni brīvības un tallinas ielas krustojumā jau bija daudz labāka...bet tagad par tēmu neesmu sen bijis uz masāžām, pašlaik nauda ir pat vairāk nekā vajag, tāpēc iesakiet pašas labākās erotiskās masāžas speciālistes kādas vien ir Rīgā.
Kam tev jaunam čalim onkuļu izklaides.... Tik maziņš un jau samaitāts .....😀 Kā teica vien sens onkulītis tev mācīties mācīties un vēlreiz mācīties
Pamēģiniet pie 26062477... man patika... neteikšu ka piespļācu griestus... bet bauda no masāžas... protams, ja pats esi adekvāts un tavs mērķis nav noteikti iebāzt locekli masierei starp kājām...
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. novembris - Iemesls nav norādīts
KLM pimpja dvēselīte nomierinies...