Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Kas vainas? Aizgāji uz muguras masāžu, bet kundze netīšām tavàm olām pieskārās? Nu trakums tad Tev jāiet uz masāžas saloniem un jāprasa vis jaunāko masieri kāda pieejama.. ja nau noslēpums cik tad Tev gadi?? Nu ja 19 tad pareizi Tu saki.

pulkvedi! es gāju uz ero masāžu, un to arī dabūju. Kā jau teicu, masāža bija laba, bet priekš manis tā kundze vienkārši ir mazliet par vecu (manā vecumā meitenes, kuras ir vismaz dažus gadus vecākas par mani pašu, es saucu par tantēm) :)

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

šo kundzi esmu reiz apciemojis. Kā jau daži aktīvisti iepriekš minēja - masāža ir +/- okey, telpas arī normālas, attieksme patīkama pozitīva, darbu dara ar atdevi. Viss it kā būtu forši, bet priekš manis viņa tomēr ir pa vecu, un beigās bija sajūta, ka "tante" gar pautiem šiverē - it kā patīkami, bet tajā pat laikā mazliet strjomīgi... :) vīriem, kuri ir vecumā 55+ viņa būtu pat ļoti piemērota, bet salīdzinoši jaunam džekam vajadzētu izvēlēties meiču jaunākos gados. Tā noteikti nav masieres vaina, jo neviens no mums jaunāks nepaliek, bet svarīgi ir saglabāt pareizo attieksmi pret darāmo darbu, un tas ka jaunieši ir aizgājuši pie viņas un uzdūrušies uz MILF variantu - tā vienkārši gadās... :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.