masāžas nekāda, sākumā sausām rokām paberzē, tad eļļa, ķīpa mase kājas un tad dibenu muguras apakšdaļu vairāk kaut ko tur dibenu grabstas, tā ari grib iebāzti pirkstu viss tas ir haotiski ne tā eirotiska ne tā massaza un vēl ar krūtīm kaut ko bērzas gar dibenu. Laikam fetišs viņai uz pakaļam , jo kad apgriezies tev sāk drocku un kad sāc kulminet te negaidīti dibenā ir pirksts un tu jau īsti neko nevari pateikt jo jau beidz lol , nu pidrilas kam patīk ka dibenu baksta tad var doties. Pēc kulminācijas vēl plaukstas pamase un pirkstus paslauc
Dzīvoklis normāls uz 7/10
Cena pret dabu 2/10
Laiks 40min
Attieksme ir laipna cenšas runāti , bet šajā sfērā pietiktu ar to smaidu
Apakšbikses netiksi uz jautajumu kāpēc atbildēja tāpēc
Biju diezgan regulārs Elitas klients ilgus gadus.Patika gan attieksme,gan telpas, gan profesionalitâte. Arī cena ( par ko te visi cepās vienmēr bijusi samērīga.
Tomērt pēc viena gadījuma šo Masieri no saviem kontaktiem izdzēsu.
Man ir ljoti svarīgi plānot savu laiku, tāpēc augstu cienu precizitāti un sarunāto tikšanos brīdi.
Laicīgi no rīta jau pieteicos uz seansu , bet 20.min pirms sañēmu no Elitas sms , ka viñai šajā brīdī būs cits klients
Nekad neesmu viñu apčakarējis, tāpēc gadījums liek padomàt:
1. Parādās necieña pret klientu
2. Parādās alkatība uz naudu
3. Gadi dara savu un tarakāni galvā paliek vairāk.
Katrā gadījumā - Elita , tu neesi vienīgā labākā un superīgākā. Svēta vieta tukša nestāv un arī Es esmu atradis veiksmīgu Tevis aizvietotāju!
Lai visiem veicās........
Ar ko aizvieto viņu, vari tad padalīties info lai varētu salīdzināt ??
Ierakstīts
Savu laiku netērējat
+
Simpātiska formiga sieviete
-
masāžas nekāda, sākumā sausām rokām paberzē, tad eļļa, ķīpa mase kājas un tad dibenu muguras apakšdaļu vairāk kaut ko tur dibenu grabstas, tā ari grib iebāzti pirkstu viss tas ir haotiski ne tā eirotiska ne tā massaza un vēl ar krūtīm kaut ko bērzas gar dibenu. Laikam fetišs viņai uz pakaļam , jo kad apgriezies tev sāk drocku un kad sāc kulminet te negaidīti dibenā ir pirksts un tu jau īsti neko nevari pateikt jo jau beidz lol , nu pidrilas kam patīk ka dibenu baksta tad var doties. Pēc kulminācijas vēl plaukstas pamase un pirkstus paslauc
Dzīvoklis normāls uz 7/10
Cena pret dabu 2/10
Laiks 40min
Attieksme ir laipna cenšas runāti , bet šajā sfērā pietiktu ar to smaidu
Apakšbikses netiksi uz jautajumu kāpēc atbildēja tāpēc