pizģc kur nu vel apaļāk... es vispār šitos sūdus nesaprotu... Ukrainā pārdodas par kādu vienu zilo, bet šeit skrūvē cenas uz nebēdu. Un vel pie tam CENSORED... Tur no kurienes viņa nāk var pa vienu zilo slaidu normālu skuķi dabūt...
UPD: bļe, tikko tagad izlasiju līdz galam, ka tur tikai masāžā... tas ir vispār pizģc... kas uz to parakstās??!!!! Galīgi naudu nav kur likt?
Tāpēc jau arī viņa ir šeit, jo šeit gatavi maksāt x3
Biju pie šīs dāmas. Pati dāmā simpātiska,bet nu piemēram klubā vai kkur uz ielas acis uzreiz nemestu(protams gaumes jautājums)
Telpas labas,masāžas telpā viss smuki,pat nedaudz velk uz salonu(kas ir labi).
Caur saraksti,jau sarunājām papildus priekus. No sākuma masē uz vēdara,masāža tiešām ok,bet jau tad jūt nerātnus pieskārienus(loceklim un olām)kas ir tiešām patīkami.Tad griežamies uz muguras: HJ vnk woow,ļoooti tālu no vnk dročīšanas,spēlējās gan ar galu,gan liek starp krūtīm utt(ā nu tika sarunāts,ka novelk kostīmu pa 10€ un var aiztikt),izspieda mani tiešām sausu,vēl dodoties mājās bija tāds nedaudz: o bļe. Ā pēc tam vēl apsedza un nedaudz pamasēja priekšpusi,uzreiz mājās nedzina.
Jā jā, šī ir laba. Pagaidām neesmu neko labāku sastapis. Bija vēl tāda Aļona agrāk. Maza melnmate, dročīja maigi, ar izdomu un vēl acīs skatījās 😁Agrāk pie šīs bija 30€, starp cičiem arī varēja beigt. Katru reizi bija savādāk. Tagad jau 60€. Var arī sarunāt sākumā un beigās. Bet tāpat rindā stāv...
Ir būts, samērā nesen, masē labi, arī krānu beigās paspaida - kam tas ir būtiski, bet pēc visa ir tāda dīvaina sajūta, ka otrreiz tur nevēlies atgriezties. It kā viss ok, bet pēcgarša galīgi nekāda. It kā būtu aizgājis uz Biķernieku slimnīcu, klusībā tiec izmasēts, un paliec sveiks - kontakts neveidojas, bet tas masāžā tomēr ir svarīgs. Pati ļoti neliela auguma, izskatās ar mongoļu saknēm. Gaumes lieta, bet citādi normāla kopta sieviete.
Man pretēji - patīk, un patīkama pēcgarša. Prasmīgas rociņas, zin kāpēc esi nācis, un ir apguvusi iemaņas. "Paliec sveiks", ko tad tu gaidīji, ka lūgsies lai nepamet viņu vairs nekad ?
Forša meitene, tāpat arī attieksme un prasmes. HJ piebremzē, ja nepieciešams, paspēlējās. Viss tādā mierīgā vilnī. Var just, ka cilvēkam rūp otra labsajūta. Dvielīši tīri, pati meitene neliela auguma, simpātiska. Palika labs iespaids. Gribu vēl
Ierakstīts
Tāpēc jau arī viņa ir šeit, jo šeit gatavi maksāt x3