Dāma sen reklamējas ar dažādiem nummuriem un bildēm. Kādreiz pieņēma netālu no Saemas kaut kādā rūķīšu dzīvoklī ar zemiem griestiem Lielāka izmēra vecim jāstaigā un jāmazgājas bezmaz četrāpus, lokācijas visu laiku maina. No sporta masāžas tur nav ne smakas, masāžu varētu nosaukt par relaksējošu, ja dāma visu laiku nekrekšķinātu un nemitīgi neraustītu uzsegto palagu. Esmu uzrāvies 2x gan ziemā, gan vasarā, pēc kaitinošās krekšķināšanas noteikti arī ir viegli atpazīstama. Karoče masāža sūds, nevaru ieteikt.
Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 8 minūtēm, elzar teica:
nemelo!
visi zin ka tu neesi maksatajs!
Nemelo pats sev.😂
Masaza un laba attieksme šeit pa 70 ir ok.
tu pat to nespej samaksat.
Duriks Tu.... ierēcu par tevi, neveiksminiek. Nekas, gan arī tev saule uzspīdēs un pavērsies jaukāka aina uz tavas ielas. nenokar degunu, krāj naudu un apciemo omi...
Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 7 minūtēm, elzar teica:
Tarākans šeit ir tikai - xxxwww🤣
viņs tak reali ņem tikai pašas kuras kapejnieces🤣
tu tak reali esi mazs puika kurš nekur nedabu.
Pat sieva laikam ir apaliga damite zato tev jauna😅
patik sviests😅
tev kauns nav pasam😅
Lūgties cenu samazinat?
NAV brinums ka neesi neko labaku dabujis😅
Gadiem šeit tiešām nav nozīme!
Figurā ļoti laba!
Attieksme super un labāka kā citur.
Tie kas iet tie zin!
xxww - skauž ka viņam mājās ir krokodils🤣😅
Klaun. Es pie vinjas neesmu bijis. Un netaisos iet. Par kaadu cenu iet runa? Kauleeties par kapeikaam ir Tavaa stilaa. Es 70€ uzskatu par kabatas naudu, ne ta kaa Tu, kraaj un atliec, lai aiznestu omei, lai vinja atdziivina tavu mazo spuljgjiiti😁😁😁😁😁
Pag, viņa ieteica tev paņemt priekšā viņas pašas meitu? 🙃
Jap. Teica, ka viņa par vecu, lai drāžot meitu. Skaista, jauna un jaudīga... teikšu tā, jauna ir, bet ne skaista. Vo, gada māte...un pati lielās, ka bijusi izlaidumā. Je bal tādu māti....
Tā, popkorns nopirkts, kola un ūdens, kā arī citas uzkodas gatavi, lūgums neliekat vilties! 😃
Vecā jau rauj pilnu muti, nevar tagad rakstīt. Vai arī lasa ziņas, kas tagad notiek amerikā... viņai tuva tēma ir sazvērestības teorijas...bet gan jau iznāks šodien uz skatuves. Pilnmēness tikai tuvojas
Ierakstīts
Da tā ir tā pati masiere. Nav nekādas ingas vai nu arī divas identiskas sučkas