Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
205726**
Ierakstīts
  On 23.02.2025. at 15:42, dzintarsss teica:

Kāds te ir rakstījis ka ļoti labi imitē minetu , tipa sūkā , bet nesuka .

Esmu zvanījis vairs nevar tikt pie viņas. 

Izvērst  

Dzintar, tu būsi kaut kādus nedarbus sastrādājis, ka šī dāma tevi vairs neņem ciemos. Nesen biju, masāža forša - ne tik stipra kā sporta, bet arī nav papaijāšana. Silta eļļa bez smaržas. Beigu daļā ir arī kvalitatīvs handjob. Dzīvoklis kārtīgs un svaigs. Komunikācija sākumā tāda rezervēta, bet uz beigām atvērās.

Sludinājuma bildes ir īstas, bet dzīvē kaut kā citādāk izskatās. Īsti nevaru saprast, kas tieši, bet uz ielas pēc SS sludinājuma bildēm neatpazītu. Bet nu, izskatās labi.

Ir facecontrol, jā. Bet var saprast. Cilvēki ir dažādi - ja es būtu viena meitene dzīvoklī, es arī negribētu, lai pie manis ieveļas kaut kāds netīrs lops :D

Otrreiz neiešu, jo gandrīz nekad neeju otrreiz, jo man patīk jauni piedzīvojumi, bet vismaz vienu reizi ir vērts apmeklēt.

Rose 26625367
Ierakstīts

Viss jau būtu labi, ja šī lēdija būtu puslīdz pieņemamā vecumā un fiziskajā kondīcijā, bet, spriežot pēc xtra foruma tēmā redzamajām bildēm, atsauksmēm un linkiem, saprotu, ka mammīte ar alkohola atkarību tuvu 60 gadu vecumam. Neesmu drošs, ka varētu savu beku dabūt augšā uz tādu šausmu stāstu. Ko esmu palaidis garām? Kāpēc kungi par šo maksā?

Daria (30) 27901648
Ierakstīts

Apciemoju šo lēdiju. Teikšu tā, ka attieksme ir ļoti jauka, dzīvoklis tīrs un kārtīgs, dvieļa izmērs normāls - ar pastmarku nav jāslaukās. Eļļa netiek lietota daudz, arī eļļas smarža nav izteikta. Masāža vairāk uz maigo pusi. Meitene ir apaļīga - tiem, kurus iepriecina tikai slaidās, tiem varētu nepatikt. Forši, ka nesteidzās, kopumā kādu stundu un 10 minūtes sabiju. Visā visumā varu rekomendēt, man gan gribētos redzēt izcenojumu ap 70 eur.

Masieres Rīga
Ierakstīts
  On 15.06.2024. at 22:36, boroda_da teica:

Kurš atceras masiere no Ķengaraga, netālu no globusa. Bija sieviete gados. Pēc masažas vēl konfektes piedāvāja. Nevaru atrast temu

Izvērst  

https://www.ss.com/msg/lv/home-stuff/health-beauty/massage-services/relaxing-massage/benhhh.html

Domā šito purva briesmoni? Pēc bildes izskatās, ka konfektes ir dahuja, bet vai pimpi dabūsi augšā uz tām paliatīvās aprūpes ķeselēm, tas ir cits jautājums :D

cuuka.thumb.jpg.080813bbb9da5990a146f230f0104c45.jpg

Ja nav iebildumi tapt ieeļotam kā McDonald's vistas nagetam, tad tīri jēdzīga masāža. Jāatzīst gan, ka silta eļļa ir visai patīkama un tai nav nekādas īpatnējas smaržas šai gadījumā, tā ka man iebildumu nebija. Attieksme laipna, lietišķa, bez liekām sarunām. Ķermenis un seja nav manā gaumē. Otrreiz neietu, bet šo gājienu nenožēloju.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.