Ieraudzīju jaunu dāmas sludinājumu un neneocietos uzrakstīt... Es tiešām brīnos par visu šo. Masāža bija ļoti viduvēja, pat zem. Varbūt, kas ir mainījies- biju pirms pusgada, bet šaubos. Cenu jau prasa 80€/h. Neprāts. Tātad ir pieprasījums. Ok... varbūt kungi ir gatavi vienreiz samaksāt, lai Pamela uztaisa kaut parastu masāžu. Bet nav tā Pamela! (Andersone). Manā atmiņā maza auguma apaļīga meitene ar lieko svaru un pumpainu sejas ādu. Simpātiska... bet ne šī supermodele bildēs. Atceros, ka nedēļu pēc masāžas uzskrēju sludinājumam un pie sevis uzjautrinājos, ka šis ir gadījums, kad sieviete instagramā ir pavisam savādāka kā dzīvē. Bet varbūt diēta un sporta zāle šīs nepilnības ir novērsusi.
Ak, nē... jūtu sevī interesi aiziet paskatīties vēlreiz... Bildes ir tiešām super!!
Nu nez, varbūt pa 1.5 gadu ir labojusies, par apaļu nenosauktu, sportisks augums ar lielām krūtim. pumpas... nu hz vai labi ar kosmētiku paslēptas.
Tīra masāža, bet protams pa 80e gribētos ko vairāk.
Protams, var arī atrast profesionālu masāžu lētak.
Nez pec vaksācijas tur viss sarkans un loti jutīgs, negribas un neparakstitos uz happy end 😀 vismaz pec savas pieredzes, labak citreiz.
nez vai sakaitinātai ādai ari baigi labi masazas ella.
Nu šī un tad ta kurai temats tepat nesssen vel cilats 205726**. Ta ir loti simatiska. Un tad laikam subjektivi bet man top 3 ari jaieklauj otra Juglas masiere kas pie tas sporta akademijas pienem. Kads tur kritizeja par kg, bet man liekas viss ok, sieviskjigi. Shis visas mase uz galda un atkailinas. Protams ir citas smukas masieres. Bet tas vai nu neatkailinas vai atkailinas uz mase uz gultas kas nav jedzigi. Nu tikai ja kadam patik tadi erotiskie seansi. Man labak kartiga masaza uz masazas galda un hj beigas ar baudu acim
Ja juglas masierīte investetu silikonā, man arí būtu topčikā, tomēr sausi un maziņi tie pupi.
Ierakstīts
Nu nez, varbūt pa 1.5 gadu ir labojusies, par apaļu nenosauktu, sportisks augums ar lielām krūtim. pumpas... nu hz vai labi ar kosmētiku paslēptas.
Tīra masāža, bet protams pa 80e gribētos ko vairāk.
Protams, var arī atrast profesionālu masāžu lētak.