Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20288806, pupainā Mežciems
Ierakstīts
On 21.11.2024. at 09:51, lamans teica:

Ieraudzīju jaunu dāmas sludinājumu un neneocietos uzrakstīt... Es tiešām brīnos par visu šo. Masāža bija ļoti viduvēja, pat zem. Varbūt, kas ir mainījies- biju pirms pusgada, bet šaubos. Cenu jau prasa 80€/h. Neprāts. Tātad ir pieprasījums. Ok... varbūt kungi ir gatavi vienreiz samaksāt, lai Pamela uztaisa kaut parastu masāžu. Bet nav tā Pamela! (Andersone). Manā atmiņā maza auguma apaļīga meitene ar lieko svaru un pumpainu sejas ādu. Simpātiska... bet ne šī supermodele bildēs. Atceros, ka nedēļu pēc masāžas uzskrēju sludinājumam un pie sevis uzjautrinājos, ka šis ir gadījums, kad sieviete instagramā ir pavisam savādāka kā dzīvē. Bet varbūt diēta un sporta zāle šīs nepilnības ir novērsusi.

Ak, nē... jūtu sevī interesi aiziet paskatīties vēlreiz... Bildes ir tiešām super!!

Nu nez, varbūt pa 1.5 gadu ir labojusies, par apaļu nenosauktu, sportisks augums ar lielām krūtim. pumpas... nu hz vai labi ar kosmētiku paslēptas. 

Tīra masāža, bet protams pa 80e gribētos ko vairāk. 

Protams, var arī atrast profesionālu masāžu lētak.

20288806, pupainā Mežciems
Ierakstīts
On 24.10.2024. at 11:17, ubrubrubr teica:

Reāli interesē, kad kāds tomēr šo salauzīs vai bizness nokritīsies tik daudz, ka sāks piedāvāt ko papildus.

meginaju tikt uz masazu, pec piedavatajiem laikiem, laikam vel tik ātri nekritīs pieprasījums. 

Juglas masierīte
Ierakstīts

Es jau ieprieks esmu izteicies un slavējis viņu. Viss tur ir forsi un labi! 👌🏻 silikons butu ka ķirsis uz kūkas. 

P.S. Ir investējusies, bet ne silikona, bet pīrsingos krūšu galos. 😀

Juglas masierīte
Ierakstīts
pirms 22 stundām, Buvnieks2020 teica:

Nu šī un tad ta kurai temats tepat nesssen vel cilats 205726** . Ta ir loti simatiska. Un tad laikam subjektivi bet man top 3 ari jaieklauj otra Juglas masiere kas pie tas sporta akademijas pienem. Kads tur kritizeja par kg, bet man liekas viss ok, sieviskjigi. Shis visas mase uz galda un atkailinas. Protams ir citas smukas masieres. Bet tas vai nu neatkailinas vai atkailinas uz mase uz gultas kas nav jedzigi. Nu tikai ja kadam patik tadi erotiskie seansi. Man labak kartiga masaza uz masazas galda un hj beigas ar baudu acim

Ja juglas masierīte investetu silikonā, man arí būtu topčikā, tomēr sausi un maziņi tie pupi. :)

Dzoli 282775**
Ierakstīts

Biju vakar. 

Lokācija vecā, augšējo stāvu dzīvoklī. 

Dušas spiediens vecais - slikts

Pārējais viss ok, kārtīgi izmasēja, tad sāka dancot pa muguru rotēja un griezās dažādi.

Augums vinai līmenī, tur viss ok. 

Man prasītos ja ieliktu pupus varētu iet un iet pie viņas. 

205726**
Ierakstīts

Brīnumainā kārtā šodien izdevās sazvanīt, sarunā likās ok, komunikācija patikama. 

Bet kad sāka stāstīt ka viņai savi noteikumi, lai uzrakstu vinai whatsapp tad vina aizsutis noteikumus un bilde ari jasuta sava. 

Sapratu, paldies, tas ne priekš manis :D

Juglas masierīte
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 13. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 13. jūlijs - Iemesls nav norādīts
pirms 18 stundām, Camry1212 teica:

Teica ka tas nav aktuāli, jo pašreizējam boy frendam patīk mazas pupas.

bez biznesam neiet par labu :D

draugs nevar nodrosinat uz 100%, tad lai sadzivo ar silikonu, bet bus lielāks pieprasījums

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.