Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rose 26625367
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Jahonts teica:

Biju ciemos viņas.

No alus pacēlusies uz Jameson, laikam vēsais laiks iespaido 🤣

Masāža, nu tā sev...

Pārsvarā akcents uz kājām, tās mīcīja un glaudija dažādi.

Pēc tam ar mēli pa muguras lejasdaļu...

Tad apgriezos otrādi, mutē ar skafandru, bet nu tik dziļi kā neviena.

Biju uz pusstundu, duša pirms un pēc.

Krūtis ok, silikons, pati atzina.

Pakaļa un kājas skāris celulīta vilnis.

Visticamāk ka biju vnk lai pārbaudītu, diez vai otrreiz iešu 

Vietējiem sīvas dirsas, šī ņem grādīgāku dzērienu, lai varētu garšu nosist un izbaudīt katru garšas buķeti atsevišķi smalkāk - niansētāk.

Svetlana (telegramm)
Ierakstīts

Mēģināju pie viņas pirms aptuveni mēneša pierakstīties uz masāžu, divas dienas solīja "uz rītdienu", bet kad pienāca rītdiena, vairs neatbildēja. Tagad arī ignore.
Ir sajūta, ka kad tuvojas  pasākums, viņai masāžu tēma pabīdās uz 2 prioritātes pakāpi, bet tā tik sajūta, varbūt kļūdos. 

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
pirms 13 stundām, jonasxxx teica:

Esmu ticies ar viņu reizes 5as un esmu ļoti apmierināts!tā kā frizētava pieder viņai tad tikšanās norunāju uz to laiku kad tur vairs nav citu cilvēku!braucu ciemos tikai un vienīgi minets+sex bez masāžas!cenu neteikšu gan jo nebūs pieklājīgi pret dāmu jo katram sava cena kā sacīt jasaka!

Bet tikšanās ir ļoti patīkamas un aizraujošas!īt īpaši viņai patīk kad viņu tā spēcīgak no aizmugures paņem uz kušetes!patīk kad nedaudz ieplaukā pa dupsi!

Un kuri ir aptuveni tie laiki, kad cilveku nav?

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
pirms 4 stundām, ANAKONDA teica:

Beidziet fantazēt par sponsoriem😆 Es nesaprotu, kur jūs ņemat neīstus faktus, no mana IG? Varbūt man sponsori ir bijuši vienmēr, varbūt man tie nekad nav bijuši😉 Varbūt man patīk sievietes😌 Varbūt vispār man patīk būt vienai un nepatīk neviens😎 Visi tie klienti, ar kuriem strādāju ir tik normāli, ka lasot komentārus jādomā, ka šie cilvēki nemaz nav bijuši pie manis uz procedūru, vai maksimums tikuši vienu reizīti. Apspriežat te manu personisko dzīvi😏 Ceru, ka masāža, kuru veicu, jums tiešām iet pie sirds, pieturieties savos dialogos labāk pie tās, nevis apspriežat manas operācijas un cilājat manu guljamistabu🥰 Es jau tā strādāju tikkai ar šauru klientu loku, tagad tas kļūs vēl šaurāks. Novēlu jums interesantu, superīgu un seksīgu dzīvi, lai nav jābāž deguns svēšā💋💋💋💋💋

Man patīk, kad šaurāk

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.