Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Juglas masierīte
Ierakstīts
8 часов назад, Buvnieks2020 сказал:

Okay it ka nesrridas par gaumi. Bet tomer var ar kaut kadu respektu pret meiteni patiekt. Sis liekas rupji un prasti. Vina loti simpatiska meitene un ja krutis vien tik loti veido veetejumu tas liekas tiesam divaini

Tu neko nesaproti viņš ir BredsPiddds :D
Piekrītu viiņa loti pozitīa patīkama meitene, par formām katram savs kaut arī man patīk nedaudz miesiīgākas ,bēt viņai viss ir ļoti labi smuka forša meitene(ja neatnāc kā vairums ar dalbajoba sindromu)

Ir būts šeit, diezgan interesanta sieviete pat teiktu ar savām īpatnībām :D

masē ļoti patīkami varbūt pat labi, bet nu erotikas manā izpratnē tur i ne tuvu nav.
Vizuāli mani neuzrunāja, mazo ņindzu mīcīja tā interesanti pat teiktu vairāk  patika nebij ātrais šāviens un gals nedega no berzes ātruma :D kopumā teikšu bij labi.
Otro reiz gan neietu tomēr gribas patureties pie Lielām ogām,, bet tādu pagiadām labu neeesu saticis vēl meklējam :)

Labs vakars vāver medniekiem.

tiku beidzot arī es te, ko lai saka nu bildes vina savi 5-10 kg lielāka bija. Masē nu tiešàm nekā un pa deviņiem sarkanajiem tas ir godīgi dirsā😅😅😅 Tonna eļļas kko spaida kko mīca ar pēdām sākās itkā cerīgi tālāk pilnīgs fufelis. Neredzu pilnīgi neko bo tā ko šeit visi slavēja. Protams kas grib lai meegina bet es tad labāk aizies pie vecās babules jēzus baznīcas 😂😂😂
Kādreiz zoļikā bij labi pie māsiņām tagad ar tur pilnīgs ānuss. Šobrīd divi varianti vai veca veča kko tur padarās pa lēto vai jauna un tas pats tik pa dārgo. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.