Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daria (30) 27901648
Ierakstīts

Ielikšu atsauksmi arī no sevis.

Biju šodien paciemoties un neko sliktu nevaru teikt man viss patika.

Dzīvoklis tirs ar visam ērtībām. Duša,želejas, saus dvielis. Viss tīrs. Masāža patīkama, aizdegta arom svece. Kopumā 9/10

Ļauj pieskarties, erotiskā daļa laba. Vienīgi tievo cienītājiem neiesaku. Nav ļoti apaļa, bet maziņš vēderiņš, bet man tas netraucēja meitene manā gaumē.  Nu tā kautkā 

pirms 18 stundām, JānisMik teica:

Ar ko, lūdzu, pilns kontakts atšķiras no pilna servisa?

Ar to ka masē pilnigi kaila nevis tikai erotiskā masāža, kā dažas masieres to piekopj tipa atkailina tikai augšiņu. Vai ari diktē kautkadus mistiskos noteikumus ka pieskarties nevar utt

pirms 18 stundām, JānisMik teica:

Ar ko, lūdzu, pilns kontakts atšķiras no pilna servisa?

A pilns servis jau ir kad ir sexiņš

On 21.08.2023. at 21:25, hei teica:

Tev aizdoma ka tāds ir?

Nu nē neprasīju.  Tāpēc jau rakstīju ka derētu,  bet nu varbūt, ka par papildus samaksu varbūt ir iespēja. 

Tad nu ielikšu nelielu atskatu par savu tikšanos ar šo jauko meiteni. Šodien nolēmu sarunāt randiņu. 

Tad nu tā sarakste bija watsapp.  Ātri atbildēja un vienojamies par laikiem. 

Ierados diemžēl ar 10min kavēšanos jo iekļuvu korķī.  Bet laicigi uzrakstīju ka nedaudz kavešos.

Sarakstē atsutija visus kodus un esmu klāt. Sagaida loti simpātiska sieviete baltā halātiņā.

Norēkinos, satunats 90 min takse kā sludinājuma. Noģerbjos duša. Dvielis saus apartamenti tīri jauki. Fona skan mūzika, sveces, no dušas uz gultas meitene izģērbjas un sāk masāžu ar kājām , pēdas-ikri masē stingri man patīk lēnām pāriet uz augšu masē kaila. Tehnika patīk ir stingra masāža masē ar elkoņiem pamīšus pieskaras ar krūtīm.  Vienīgi eļļa daudz, bet tā kā es diezgan spalvains, tad saprotu lai labāk slīdēt eļļu vajag. Man ļoti patika pilns kontakts. Tad griezties riņķī atkal eļļa un jau lielisks hj pieskaras ar krūtīm aiztikt ļauj, pat to nedaudz stimulē. Finišs un laimigs uz dušu. 

Vai iešu vēl? -jā

Vai iesaku?- jā noprovet der.

Augums nu gaumes lieta. Bet man nereāli patika krūtis skaistas stingri galiniņi.Dupsis ar super un nekādas krunkas krokas nemaniju viss stingrs.

Ehh derētu pierunāt uz pilnu servisu

Nav tieva. Bet nu nav resna

Bildēm līdzīga,  domāju ka viņa. 

Nu kautkā tā 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.