Nu nez, es biju jau 3 reizi. Man viss ok. Jebkurà gadìjumà tàda galda vairs LV nav. Tàpec vienu reizi jau var pamèģinàt. Kam patiks kam nè. Tieši tàpat kà pie citàm, kàdam labi kàdam nè. BET GALDS IR VIENS TÀDS. Mèģiniet brekši.
Šodien biju. Pieņem netàlu no Mego. Diezgan labas sajùtas. Loti labi pautus un locekli izmasèja. Beidzot uz kušetes car gulēt un nekas netraucè:). Pec tam viņa palīda apakšā. Šāvu vaiņai acī:). Bija labi. Pamèğinàt iesaku. Vismaz reizi ko jaunu. Jo tiešàm mums neko tādu neviens nepiedāvā.
Полный лохотрон. На телефоне сидят операторы. Женщина похоже с приветом, а ее наебывают.
Есть несколько вариантов объявления. Короче закидывайте в ЧС.
Ну мне в принципе все равно кто там на телефоне отвечает, мне просто минет 20 мин делала и римминг( очко). также ( не смотря что я перед этим в туалете хорошо отдавал, но узпел очку про мить). Мало кто вв ss.com это делает. Я бы сказал не кто. Так что нармално.
pirms 49 minūtēm, Osss teica:
Biju zvaigžņu ielā.
Masāža pilnīgi nekāda. Gar muguru mazliet nograbstas un tad grib lai griežas uz mugurās. Mazliet pagrabsta un ķērās klāt galam. Var dot norādes, kā pašam patīk.
Minets esot tikai ar gumiju.
Strādā arī salonā Baznīcas ielā. Tur varot sarunāt arī četras rokas.
Cenas sarakstē ir seši nulle par paglaudīšanu un rokdarbiem, simts par mutisko.
Izbraukšana sākot no astoņi null.
Pēc kāda laiciņa būs jānotestē baznīcas ielā četras rokas.
Был у неё. Принимает на Baznicas. Вообще-то не плохо, потому что минет тоже делает и ануслинг. Говарит что и простату делает тоже. Вообшем не плохо. Хоть что-то новое на рынки поевилось. По разику можно попробуаать
Ir būts vairàkas reizes. Masiere no UKR. Pieņem netàlu no eksporta ielas. Alūksnes 1 ja nemaldos.
Masàźu taisa labi. It kà laiku neskatàs,pirmajà reizè pec masaźas teica viss, es saku a puiku arì pamasèsiet, viña tàda nu.... labi..vispar cita cena bet nu labi. Nàkamajàs reizes jau bez problèmàm locekli masèja. Pec tam bieźi rakstìju un tikai pa 20 e atro izśaušanu. Velàk par to jau 25 prasìja. Biju reizes 7. Ir ok.
Ierakstīts
Bildes īstas 100%