Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29702154 Milking Table
Ierakstīts

Esmu jau bijis 2 reizes. Otrajā reize apmēram šādi izskatījās.

1. Kad gāju iekšā, satik citu veci, kurš gāja ārā... apmainījāmies ar acu skatieniem. Nezinu - pudeles korišs, kriša, vai klients... šā vai tā - nepatīkami. 

2. Uzreiz teicu, ka masāža virs galda neinteresē tā, ka nu vispār. Tikai apakšā. Šoreiz uzņēmu laiku un izbaudīju procesu precīzi 30 min. Tā teikt, nebija višanās, ka būtu piečakarēts. Viņa to uztvēra pilnīgi normāli... nekāda obida, ka uzliku taimeri. Masēja, nečīkstēja - viss ok. Pat pēc salūta turpināja masāžu līdz taimera beigām. 

3. Tiešām visādus brīnumus runāja. Stāstīja, ka var arī 4 roku masāžu - viena augšā, bet otra lejā. Taču ar tām jaunajām meitenēm bīstami... viņas tur tipa neiztur spriedzi, grib seksu, iet ārā pašamierinās, bet nu viņa pati ir super izturīga. Es vispār nesapratu par ko šis stāsts - reklāma vai slimi murgi. Tad teica, ka var sarunāt, ka viņa masē, bet vīrietis rausta, jo šie jau labāk zinot kā tas jādara. Teksti tiešām bija vnk murgaini.

Nu kaut kā tā... kā jau rakstīju, ceru, ka drīz pavairosies šie galdi, jo kopumā, diezgan laba relaksācija, kad gribās vnk paslinkot un neko nedarīt.

29702154 Milking Table
Ierakstīts

Par cik no atsauksmēm vispār neko nevaru saprast, nolēmu aizbraukt un pamēģināt. Laikam vnk gribēju paslinkot un pagulēt, kamēr dāma darbojas. Nodomāju - ja būs 50+ briesmīga tante, tad maukšu prom, ja būs viduvēja, tad palikšu, jo zem kušetes tāpat neredzu, kas čūsku masē.

Sarunājām laiku, māju vismaz man bija grūti atrast... viņas visas tur vienādas un tie numuri debīli 6/1 6/2 6/3 utt. Atvēra durvis nu tāda so so meitene/sietviete. 35-38 gadi. Točna ne vecene. Nav tieva un nav arī resna. Precēt neprecētu, bet dzērumā pēc kluba maybe vienreiz uz mājām atvestu un tad nobloķētu nr. Krūtis gan lielas un smukas. Seja so so - nav lelīte, nav arī tāda, ka negribas virsū skatīties - bija ok.

Interesanti, ka uzreiz teica, ka šai karsti strādāt halātā - vai ok, ja šī noģērbsies. Teicu, ka man vienalga. Kā jau teicu, krūtis bija lielas smukas... bet nu guļot, neko daudz tāpat neredzēju. Bildes laikam, ka ir viņas.

Sarunāju uz 30 min. Man vairāk gribējās, nevis lai nemākulīgi pa muguru braukā, bet lai stiprāk izmasē riekstus un spiedienu noņem. 70rozes + 30 piemetu par acs masāžu. Aci masēja, bet nu diezgan nemākulīgi un nekā... tā bija izmesta nauda. Šo pakalpojumu var neņemt. 

Riekstus izmasēja tiešām uz 10+ mainīja tempus, stiprumu - paliku apmierināts. Spiedienu noņēma kā jau visas... ne labāk ne sliktāk. Arī piedāvāja griezties riņķī, bet es uzreiz teicu, ka nācu tikai dēļ kušetes, tādēļ, paliksim kā esam. Kopā 22 minūtes no a-z. Varēju jau prasīt lai vēl masē 8 min, bet pašam bija jau jāskrien, tādēļ nemocīju šo, bet šķita, ka būtu piekritusi. Par citām ekstrām nezinu un arī neinteresēja.

Kopumā: 
Izskats: 6/10

Masāža: nezinu - neinteresēja

Acs masāža: 3/10

Riekstu masāža: 10/10

Spiediena noņemšana: 6/10

Bonus par kušeti - man patika sajūtas.

Varbūt vēl max vienu reizi aiziešu paslinkot un kušeti izbaudīt. Bet ja šādas parādītos visām darbonēm un vēl pie tehnikas visas piestrādātu, tad dzīve kļūtu skaista.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.