Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudīte 26028009
Ierakstīts
6 hours ago, Meklee said:

Šodienas viņas sludinājuma teksts jau pasaka, ka tur nav labi ar galvu:

"Labsajūtas daudzveidīgās sejas. Dažas no tām smaržo pēc manas plaukstas Tavā mutē vai citur"

Tas jau paliek interesanti 😀 Ar viņu laikam ir tā jo dziļāk mežā jo lielāks purvs 🤣

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Njā izklausās ka tiešām sagājusi drusku "sviestā" vai pat ne drusku, bet pamatigi 🤷‍♂️ Mam pat ir žēl viņas, jo ticu daudz laimigi vīrieši viņai izgājuši cauri... bet kaut kas dzīvē noticis... kāda situācija kas salauzusi viņu... Atradusi vainīgo Dzolliju un visus vīriešus... Es domāju.kādam labam psihoterapeitam te būtu darbiņš, bet tas nav uzbrauciens... Es ceru viņa tiks atpakaļ un būs tādi pati kāda bijusi savos labākos laikos...

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts

Te atkal izklausās vai nu plātīšanās vai pretrunas. Es gan esmu bijis tikai 1x un tad bija tikai masāža +hj un viss... nu varbūt ja patstāvīgi tad savādāk... bet cik bieži dzirdēts ka šeit saka ka pieehams viss, aizejot uz vietas saproti ka nekas no tā nav patiesība...

Var jau būt ka masietes ar maina piedāvājumi.. visādas mēdz būt gan masieres gan komentētāji... 🤷‍♂️

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Nezinu vai Anakonda un citi man piekritīs, bet jebkura masiere ( nu vismaz vairums ) pret tevi attieksies tā kā tu attiecies pret viņu. Pamatnoteikumi visiem vienādi, bet nianses ( pieskārieni, kaisle masāžā utt. ) var atškirties no tā kā vīrietis izturas pret sievieti... un līdz ar to masiere arī tā izturas pret tevi kā klientu... 

Protams ne visas, bet sakarīgās tieši tā rīkojas... ja ir laba saskaņa tad ar pārējais ir ok.

Par Anakondu... protams par gauni nestrīdās, katram savs... vienam patīk māte, citammeita,citam abas... 😀 Bet manuprāt Anakondai viss ir savās vietās un tas cik kaislīgi viņa veic erotisko daļu... daudzām būs ko pamācīties... 

Bet viss šis tik mans viedoklis... 😀

Приглашаю на массаж всего тела.

Tips Relaksējoša kopēja

Sludinājumi. Relaksējoša kopēja, Приглашаю на массаж всего Foto #1

Tālrunis:

26967989Pavisam sludinājumu (2)

Novietojums

Rīga

Skatīšanas reizes:

167

Tiek publicēts:

29.07.2022. — 12.08.2022

Šodien parādijās jauns sludinājums, vai šī ir tā pati Vanesa? Ja iet nedrīkst teikt ka sludinājuju atradu vai viņa reklamējas arī sexa saitos? 

Kāds pēdejā laikā ir bijis, atsauksmes un cena? 

Atrašanās vieta: Rīga, centrs
Cena: 40 €
health-beauty-massage-services-relaxing-massage-2-45979161.t.jpg

Tālrunis: (+371)20-425-868
E-mail: Nosūtīt e-pastu
Vieta: Rīga, centrs
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.