Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudīte 26028009
Ierakstīts
6 hours ago, Meklee said:

Šodienas viņas sludinājuma teksts jau pasaka, ka tur nav labi ar galvu:

"Labsajūtas daudzveidīgās sejas. Dažas no tām smaržo pēc manas plaukstas Tavā mutē vai citur"

Tas jau paliek interesanti 😀 Ar viņu laikam ir tā jo dziļāk mežā jo lielāks purvs 🤣

Vaksings plus happy end
Ierakstīts

2 hours ago, Jockstrap said:

Tā ir jau iepriekš pieminētā Mia.lv Bruņinieku ielā. Jap, attieksme patiešām ir ok. Saviem gadiem izskatās pat ļoti labi.

Masē abģērbta vai topless, kā ar body to body? Pieskaršanās? 

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Njā izklausās ka tiešām sagājusi drusku "sviestā" vai pat ne drusku, bet pamatigi 🤷‍♂️ Mam pat ir žēl viņas, jo ticu daudz laimigi vīrieši viņai izgājuši cauri... bet kaut kas dzīvē noticis... kāda situācija kas salauzusi viņu... Atradusi vainīgo Dzolliju un visus vīriešus... Es domāju.kādam labam psihoterapeitam te būtu darbiņš, bet tas nav uzbrauciens... Es ceru viņa tiks atpakaļ un būs tādi pati kāda bijusi savos labākos laikos...

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts

Te atkal izklausās vai nu plātīšanās vai pretrunas. Es gan esmu bijis tikai 1x un tad bija tikai masāža +hj un viss... nu varbūt ja patstāvīgi tad savādāk... bet cik bieži dzirdēts ka šeit saka ka pieehams viss, aizejot uz vietas saproti ka nekas no tā nav patiesība...

Var jau būt ka masietes ar maina piedāvājumi.. visādas mēdz būt gan masieres gan komentētāji... 🤷‍♂️

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Nezinu vai Anakonda un citi man piekritīs, bet jebkura masiere ( nu vismaz vairums ) pret tevi attieksies tā kā tu attiecies pret viņu. Pamatnoteikumi visiem vienādi, bet nianses ( pieskārieni, kaisle masāžā utt. ) var atškirties no tā kā vīrietis izturas pret sievieti... un līdz ar to masiere arī tā izturas pret tevi kā klientu... 

Protams ne visas, bet sakarīgās tieši tā rīkojas... ja ir laba saskaņa tad ar pārējais ir ok.

Par Anakondu... protams par gauni nestrīdās, katram savs... vienam patīk māte, citammeita,citam abas... 😀 Bet manuprāt Anakondai viss ir savās vietās un tas cik kaislīgi viņa veic erotisko daļu... daudzām būs ko pamācīties... 

Bet viss šis tik mans viedoklis... 😀

Inese 28368019
Ierakstīts
2 hours ago, Lifer said:

Pabiju nesen. Vieta laikam tā pati, pagrabs. Man likās tāda samocījusies, iespējams ka biju vakarpusē! Par procesu. Nauda pa priekšu, kas priekš nanis nevienmēr ir laba ziņa, jo sagaidu ka nebūs labi.

standartā duša, pati noslēpusies un gaida kad iznāksi un tad izslēdz gaismu. Man notika uz kušetes, kas priekš manis nebija tā ērtākā. Standarta masāža mugurai tāda diezgan vienmuļa. Tad kājas kur vienā mirklī sagrābj “metamo” un paraēli pamasē. Tā teikt mēģina uzkurināt! Visa aizmugures daļa aižņēma +- 30min.  Tad apgriezos otrādi, nolaida savu krekliņu un atkailināja krūtis, kas visnotaļ jaukas. Pati uzreiz uzmetās virsū masēt metamo. Kas likās taā bez izdomas un sasteigti. Aiztik krūtis itkā ļauj, bet tā garāmejot. Saka nedaudz ne stipri utm. Nosit visu burvību! Kas tālāk, bez liekas izdomas nobeidz un atri aizsūta uz dušu. Teiktu tā viss process vairāk satarp 5 un 6! Nekas vairāk nebija un sākumā visu norādija pati ka nekas vairāk nevar būt. Iespējams ka tapēc ka 1x pie viņas biju, varbūt to atstāj biežākiem klientiem. Bet man tas būtu prasījies arī pirmajā reizē, lai vispār apdomātu kā variantu aiziet 2x! Pati beigās ar lielām cerībām saka nāc vēl ļoti gaidīšu, bet uz ko iet ja viss stipri viduēji. 

Paldies par izsmeļošo atsauksmi. Tad saprotu kopš vasaras nekas nav mainījies, toreiz biju pirmo x pie viņas un viss notikās ļoti, ļoti līdzīgi kā tev, viss tā bez iedvesmas, erotiku ar pašam jāpiedomā, lai ar krūtis tiešām labas, tās izskats bija vienīgais kas tur bija labs un erotisks... Es gan nezinu vai par papldus naudām iespējams sarunāt ko vairāk... Varbūt kādam ir reāla pieredze ka sarunāts kas vairāk? 

Приглашаю на массаж всего тела.

Tips Relaksējoša kopēja

Sludinājumi. Relaksējoša kopēja, Приглашаю на массаж всего Foto #1

Tālrunis:

26967989Pavisam sludinājumu (2)

Novietojums

Rīga

Skatīšanas reizes:

167

Tiek publicēts:

29.07.2022. — 12.08.2022

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.