Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20288806, pupainā Mežciems
Ierakstīts
On 11/17/2024 at 2:46 PM, sioux1 said:

Protams. Visas masāžistes liek bildes ss'kā, tikai tāpēc, lai varētu tavu pupeli paraustīt 🤣🤣🤣 

Fu dalbojobs nožēlojamais 

Nu un kur tu, mazais veiksmīgais masturbator, noslēpies? Sieva dzīves veiksminiekam internetu atslēdza? :D :D Nekas, mazais, es viņai pie nākamās tikšanās viesnīcā palūgšu, lai pieslēdz atpakaļ ;) Ak, jā. Viņa teica, lai savu 2006.gada KIA nomazgā beidzot, lai netaupi EUR 2 pašmasturbatoru automazgātuvē. Dzīves veiksminiek, kā dzied MUSIQQ, tev dzīve izdodas! :D :D :D 

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
7 hours ago, ANAKONDA said:

😅😅😅😅😅😅😅 

Šeit visiem ir po h***

Es uzdevu Tev jautājumu, kur ir problēma? Manas bildes ir sludinājumā. Kādas konkrēti ir pretenzijas???

Ingrīda! Ja kāda (-as) darbībām vai darbam ir heiteri, tas nozīmē, ka viss tiek darīts pareizi;)  Reti kura sieviete (par vīriešiem pat nerunāju) spēj ar pietiekami veselīgu attieksmi uztvert pret sevi vērstu sarkastisku humoru (sorry, ja pāršāvu pār strīpu). Tev ne tikai piemīt šī unikālā spēja, bet arī apbrīnojama pacietība sēdēt šājā dritvaidročeru sociālajā masturbatoru soc.tīklā, kas saucas "ekstra"   😅  Es patiesi uzskatu, ka Tev šeit nebūtu vispār nekas jākomentē un jālasa, jo (izņemot mani, protams 😅 😅 ) šeit pārsvarā ir novākusies diezgan shady publika (vai tā varērtu būt? :D ), kuru vienīgā vērtība ir izdrāzt visu, kas kustas, un to, kas nekustas - kustināt un arī izdrāzt. Tādām sievietēm kā Tu nevajadzētu lieki nodarbināt sevi ar šīm šausmām. Tajā pat laikā arī Tavā IG kontā dziļdomīgi ievietoti raksti manās acīs gūst vien atsauksmes no kaut kādiem dzīves atstumtiem pajoliņiem (pardon my French). Piemēram, pēc filozofiski dziļa ieraksta komentāri: Какая красивая женщина 😍🔥🔥🔥; ļoti skaisti❤️❤️❤️❤️❤️... kaut kāds lietuvietis, kurš vienkārši pazaudējis дар речи vienīgais, ko spēj ir iepostēt 😮🔥🤪🤪🤪   .. PSC kas tie par tādiem vīriešiem, kas tā vietā, lai novērtētu dzīves filozofiju, postē tupus emoji???!!! Tas, ka latvieši ir kapeiku pisēji un nīdētāji man jau sen bija skaidrs, bet, ka krievi aizgājuši emoji mode režīmā un pat krieviski атучились rakstīt man tomēr ir pārsteigums. 

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 9/30/2024 at 10:47 AM, ANAKONDA said:

Galvenais, lai tu un Zelmenis nesverat 120 kg, jo jūs to nepārdzīvotu😌😉🤣  

Lieta tāda, ka man uztrauc mans augums un mana dzīve, un es pie citiem nelienu un nemācu dzīvot. Sludinājumos ir manas bildes. Kur tieši ir problēma?????

Tā arī 2 mēnešu garumā nespēj atbildēt, kā iet kopā tas, ka tevi UZTRAUC tava dzīve un tavs augums, bet tajā pat laikā tas pats augums (citos postos) NEUZTRAUC un ļoti patīk. Vai UZTRAUKUMS un PAŠAPMIERINĀTĪBA (ar lieko svaru) ir viens un tas pats? Kā arī "nelīšana pie citiem" vienlaikus nozīmē, ka aiz не*уй делать ej xtrā un spied uz Downvote podziņām pie maniem ierakstiem it kā no tā tev liekie kilogrami mazinātos :D :D :D  Tā vietā būtu svaigā gaisā kādu līkumu izmetusi, varbūt kādas 5 kalorijas zaudētu vismaz  :D  Bet vienu gan atzīšu: kad ieraudzīju Downvote no tevis , nespēju 5 naktis normāli gulēt, viss uz nerviem biju, pilnīga depresija iestājās; sajūta, ka es kādai nepatīku ir briesmīga un es nespēju par to beigt domāt..., NOT !!! (kā teica Borats!) :D :D :D 

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 11/15/2024 at 11:19 PM, xtris said:

Rimsties,sieviete atstāj labu iespaidu,vizuālais super,pakalpojums cik varu spriest no atsauksmēm ir ok - priekš kam dirsties ar viņu? 

nelien pieaugušu cilvēku sarunās! varēsi mācīt savus bērnus, ja tev vispār tādi būs

Ierakstīts
5 hours ago, sioux1 said:

Protams. Visas masāžistes liek bildes ss'kā, tikai tāpēc, lai varētu tavu pupeli paraustīt 🤣🤣🤣 

Latviski ir masieres nevis "masāžistes", tu, intelekta kalngal! Un, protams, tu esi nenožēlojams nedablbojobs, visvarens citu noniecināšanas guru, kurš pat īsti nesaprot, kādā valodā rakstīt. Tādēļ ej, padēt, mazais švali, kurš bērnībā ir par daudz vai par maz (drīzāk šis variants) dauzīts! Pirms klabini ar saviem intelektuālā, pāspārliecinātā petušaras mazajiem pirksteļiem, atceries, ka pasaule ir apaļa un tu neesi tik anonīms, cik domā. 

6 hours ago, sioux1 said:

.. un "pupeļi" ir visticamāk tev, tusni! Petušara ar dziļi slēptām bērnības traumām, kuram laikam sen jau NESTĀV, tādēļ iztēlojies no sevis cēlo "pupu mariju" aizstāvības misiju!  :D:D Protams, ka SS visas liek uzpūstu pupu un lūpu bildes, lai TEV joptvai uztaisītu PĒDU masāžu par EUR 3,50

Ierakstīts
18 hours ago, sioux1 said:

Tava čīkstēšana ir tik pat stulba, kā cerēt, ka Maximas kasiere tev sāks raustīt krānu ģērbšanās kabīnē, jo kā gan tev var atteikt . 

Vai tiešām visām skaistām masierēm tagad ir pienākums raustīt? Varbūt viņai tas jāsāk darīt tikai tāpēc, ka tu tāds skaists un neatvairāms. 

Iesaku aiziet pie urologa, būs gan pirksts dibenā, gan krānu paraustīs 

tavs komentārs ir tik pat stulbs kā tava deduktīvā spēja saprast, kādēļ visos galos uztjūnētas blondīnes ar ekshibicionistiski narcistiskām fotogrāfijām liek masāžas sludinājumus SS. kad beigsi lasīt sprediķi savā baptistu sektā, pievērsies loģiskajai domāšanai, Šerlok!

16 hours ago, sioux1 said:

Nevienm te arī neinteresē tavs bomzisms un nespēja atrast veceni, kas iedos 🤷‍♂️

Kārtējais pilnmēness skartais neveiksminieks 

Kārtējais pilnmēness skartais "veiksminieks", pat varam ar 99% apgalvot "veiksmīgākais" un par galvastiesu (izdomā kuras) gudrāks par visiem pārējiem šeit esošajiem. Intelekts, apsrātība un visvarenums spiežas ārā pa visam malām, tādēļ skaties, ka tava veiksminieka bikšu priekša nepārplīst no tava pašlepnuma, pārfgudrais bomār!

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 9/30/2024 at 10:47 AM, ANAKONDA said:

Galvenais, lai tu un Zelmenis nesverat 120 kg, jo jūs to nepārdzīvotu😌😉🤣  

Lieta tāda, ka man uztrauc mans augums un mana dzīve, un es pie citiem nelienu un nemācu dzīvot. Sludinājumos ir manas bildes. Kur tieši ir problēma?????

Pirms tam teici, ka nekas neuztrauc un viss ir ok. Tagad jau uztrauc. Pie kam, ja "nelīstu pie citiem", tad tu te vispār nekomentētu neko par Zelmeni. Tā kā varbūt aiziej pārbaudies pie ārsta, vai nav kādi biopolārie traucējumi vai personības dubultošanās :D

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 8/7/2023 at 7:39 PM, ANAKONDA said:

Ar Zelmeni viss ir skaidrs))))) Līdz savam līmenim mani nenolaidīsi. Palikšu pieklājīga😉

Man personīgi ir pilnīgi vienalga cilvēka proporcijas. Forši, ka mēs visi esam dažādi. Tas arī ir skaisti un negarlaicīgi. 

Zelmenis iebrauca auzās😀😀😀😀😀

Ja tev viss ilgstoši būs "vienalga", drīz pati 120kg+ svērsi...

27333719 masiere no ss.lv
Ierakstīts
On 10/10/2023 at 4:49 PM, sidlav55 said:

paskatījos Tavus ierakstus. nu veiksminieks esi!  teikumu vairāk kā no tris vārdiem uzbūvēt neTev spriest , bet dēliņ aizej pamācies reizrēķinu, varbūt noderēs. necenties parādīt savu pārākumu krievu  lamu  vārdu lietošanā.  tas tikai pierāda no cik zemas  sabiedribas esi nācis. zem tilta , tur pie savējiem vari spīdēt. te jau nu nevajadzētu!

pats lielijies , ka baigais It speciālists!  ja jau Lodočka var  te ar trīs nikiem nemties, domā ka kāds cits to nespēj. neuzvelcies, gan jau arī Tev viss būs labi. tikai nesāc , kā Tavs kolēģis necenzētus vārdus lietot.  tas pierāda tikai cilvēka gara nabadzību. 

Kaut vienu teikumu bez gramatikas un stila kļūdām esi savā cāļa mūžā uzskribelējis? Matemātiķis, ibio!

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
On 8/8/2023 at 11:51 AM, Raivis5353 said:

Anakonda ir skaista, forša, augums arī super, protams gaumes lieta, kadam patīk masīvakas, kadam tievas ar maziem pupiem, džeki varu derēt jūs neviens nēesat ne baigais skaistulis ne ar super augumu, tapēc davai nenoniecināsim meitenes, nepatīk nēejat.

Par to ka vairs pieskarties nevar ne krūtīm ne viņas sulīgajai pakaļai, tas gan mīnus.

Uz ko tu esi gatavs derēt?

Rudīte 26028009
Ierakstīts
On 1/3/2024 at 2:35 PM, barda59 said:

Nu nezinu ko ņerkstam kolēgas, man patika. Vieta pat stilīga, atgādināja tā kā mix no studentu laikiem un nacionālromantisma. Pats process, atmetot stereotipus, pat ļoti baudāms. 

Noteikti var pamēģināt, vai arī ne - ja žēl naudas tad labāk darīt ko citu.

Varbūt vēl cūku kūtī vēlies masāžu pamēģināt, postpadomju romantiķi?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.