Atklāti sakot, nekad neesmu rakstījis atsauksmes – ne labas, ne sliktas, un par to lūdzu piedošanu. Situācijas ir bijušas dažādas, bet patiešām kaitina, ja vienojies par konkrētu laiku, bet tevi vienkārši apmāna! Tā arī ar šo kundzi notika – es braucu gandrīz 30 minūtes līdz Ķengaragam, un beigās man vairs neatbildēja. Uzskatu, ka nekā sliktāka par izšķērdētu laiku nav. Lūdzu, netērējiet savu laiku!
Ar cieņu,
V.🛡️
Ir bijis līdzīgi bet nu es biju pie kāpņu telpas durvīm gaidīju norādes tikmēr jau paralēli tika sarunāts cits klients un pilnīgi skrienot aizskrēja man pa priekšu man tā ņirgu parāva. Pēc tam rakstīja taisnojās kaut kādu sūdu nesa un iedeva mēmo atlaidi bet tā arī atlaižu kuponu neizmantoju līdz ar to domāju ka galā tur tāpat nekas labs nesagaida.
Ierakstīts
Ir bijis līdzīgi bet nu es biju pie kāpņu telpas durvīm gaidīju norādes tikmēr jau paralēli tika sarunāts cits klients un pilnīgi skrienot aizskrēja man pa priekšu man tā ņirgu parāva. Pēc tam rakstīja taisnojās kaut kādu sūdu nesa un iedeva mēmo atlaidi bet tā arī atlaižu kuponu neizmantoju līdz ar to domāju ka galā tur tāpat nekas labs nesagaida.