argo99 160
Spoguļi ir laba lieta ,bet vajadzētu to matracisa lietiņu atgriezt
argo99 160
argo99 160
argo99 160
argo99 160
IzvērstVarat lūdzu iedod numuru. Un cik maksā. Paldies.
Numurs ir tēmas sākumā un pieejams pilnīgi par velti....par šo bezmaksas numuru var noskaidrot tālākās izmaksas 🙃
argo99 160
argo99 160
argo99 160
argo99 160
IzvērstEs arī nesaprotu, par ko te tas cepaks mūžīgi. Sen gan neesmu bijis, bet parasti viss ir bijis līmenī. Dara savu darbu godīgi. Tik palika interesanti par to meitu… labprāt ievērtētu šo opciju. Patiešām reāla iespēja?
Tieši tā Liene vienmēr ir bijusi labs variants...kvalitatīvs pakalpojums...
argo99 160
Izvērstnu tema ir rakstits nr uz kuru vina reali atbild
bet man liekas kad te saka daudz par vinu rakstit- vinai kluva loti daudz apmekletaji un jau palika loti nolietota
es aizgaju +- pirms pusotra menesa pirmo reizi un biju vel pagajusned, var redzet ka nu vina jau kkada autopilota strada, man liekas ka te pus extras vinu izpisa par pedejiem 2 men un vina saka vairak dzert pie ta klientu daudzuma.
domaju max vina nakamo gadu nostradas ar tadu dzersanu...
Šonedēļ viņai bij Balantain pudele🙈..ja un viss bija tada maza vilšanās, kaut gan centibu nevar noliegt...
argo99 160
IzvērstBeidzot normāls cilvēks!!
Reāli te kaut kāds xxww nomelno cilvēku.
Reāli daudzas jaunas vai citas masieres ir ar akiktu attiekami.
Tie kas ir bijuši pie liennas tie zin kāda attieksme!
Pats labākais ka ir ļoti labi seci uztur formā un masāža laba!
Un seksins lielisks 🤪
argo99 160
IzvērstEsmu audzinaajusi savus beernus taa, lai man nav jaaukleejas ar vinu beerniemm taadeel par omiiti es diez vai kaadreiz kluusu.Manas neitas ir gufdas, vinas redz, kas notiek ar gimeneem, kas notiek ar izgliitiibu, vinas redz, ka beerni vienaa mirklii var tikt iznemti no vecaakiem, ja tikai vecaaki atteiksies no beernu vakcinaacijas bai dzimumu mainas.
Šis taču ja nemaldos ir pieaugušo portāls ne "aunlatviesu" reklāmas lapele🤭 ps.atvainojos tīri personisks viedoklis....
argo99 160
argo99 160
argo99 160
argo99 160
Vai tik šī feja agrāk nebij Ģertrūdes ielā?..ja tā ir tapati,tad varbūt pati masāža bij 50/50 bet viss komplekts bij ok.. protams,tur nebūs supermodele,bet tajā budžeta kategorijā pieņemams variants
argo99 160
IzvērstEs kad zvaniju tie nr bija izslegti
Es jau atslabinajos pie citas
Beidzat to komentu skaitu kraat un sho spamu te hujaret,agrak bij normala vieta te prieksh info,tagad kautkaads blja spams un chats
Jaunais cilvēk man tā komentāru krāšana sen pie kājas, bet Tu gan tā stipri dīvaini uzvedies,bet pat neprasisu kāpēc 🤭 vispirms prasi info,kad Tev atbild,kā ir.. Tu saki,ka lai neraksta spamu.. varu tik atkārtot iepriekš rakstīto.. nomierinies ,atslabinies ...utt🤣
argo99 160
Izvērstjus daunji tak shitie esoshien nr neatbild,tapeec jautaaju vai ir nummurs kadam,jus trijata viens otru varat dirsaa izpist,nebuus jatereejas uz maukaam
Riskēšu tapt nosaukts par Dauni..bet nu tomēr atbildēšu..man atbild,izskatās ka citiem arī atbild..nomierinies,atslabinies atrodi kādu klusāku vietu un pamēģini vēl vienu reizi..varbūt Paveiksies un trapisi 🤭
argo99 160
Esmu bijās vairākas reizes ,pēdējo pirms pāris nedēļām..grūti teikt vai slinkaka ,viss it kā vienmēr ir bijis kārtībā.vienigi dažkārt viņa ķeroties pie intīmās daļas to dara to it kā kautrīgi...lai gan zinām,ka biznesā jau gadiem...nezinu kā citiem man patīk ik pa laikam apciemot..
argo99 160
argo99 160
argo99 160
Šodien biju ..strādā, arī ar sazināšanās nekādu problēmu..attieksme līmenī, protams nekāda jauniete nav,bet naudiņu atstrādā godam
Ierakstīts
Tā sajūta,ka reklamē augšdaļu, bet nospiedosajam vairākumam interesē apakšdaļa 😂