Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
  On 27.12.2024. at 09:44, arnis777 teica:

Es arī nesaprotu, par ko te tas cepaks mūžīgi. Sen gan neesmu bijis, bet parasti viss ir bijis līmenī. Dara savu darbu godīgi. Tik palika interesanti par to meitu… labprāt ievērtētu šo opciju. Patiešām reāla iespēja? 

Izvērst  

Tieši tā Liene vienmēr ir bijusi labs variants...kvalitatīvs pakalpojums...

Rose 26625367
Ierakstīts
  On 23.12.2024. at 14:18, stock125 teica:

nu tema ir rakstits nr uz kuru vina reali atbild

bet man liekas kad te saka daudz par vinu rakstit- vinai kluva loti daudz apmekletaji un  jau palika loti nolietota :D es aizgaju +- pirms pusotra menesa pirmo reizi un biju vel pagajusned, var redzet ka nu vina jau kkada autopilota strada, man liekas ka te pus extras vinu izpisa par pedejiem 2 men un vina saka vairak dzert pie ta klientu daudzuma.

domaju max vina nakamo gadu nostradas ar tadu dzersanu...

Izvērst  

Šonedēļ  viņai bij Balantain pudele🙈..ja un viss bija tada maza vilšanās, kaut gan centibu nevar noliegt...

Ierakstīts
  On 10.10.2024. at 03:37, kartico teica:

Esmu audzinaajusi savus beernus taa, lai man nav jaaukleejas ar vinu beerniemm taadeel par omiiti es diez vai kaadreiz kluusu.Manas neitas ir gufdas, vinas redz, kas notiek ar gimeneem, kas notiek ar izgliitiibu, vinas redz, ka beerni vienaa mirklii var tikt iznemti no vecaakiem, ja tikai vecaaki atteiksies no beernu vakcinaacijas bai dzimumu mainas.

Izvērst  

Šis taču ja nemaldos ir pieaugušo  portāls ne "aunlatviesu" reklāmas lapele🤭 ps.atvainojos tīri personisks viedoklis....

Ierakstīts
  On 11.07.2024. at 17:12, Faktsss teica:

Es kad zvaniju tie nr  bija izslegti

Es jau atslabinajos pie citas

Beidzat to komentu skaitu kraat un sho spamu te hujaret,agrak bij normala vieta te prieksh info,tagad kautkaads blja spams un chats

Izvērst  

Jaunais cilvēk man tā komentāru krāšana sen pie kājas, bet Tu gan tā stipri dīvaini uzvedies,bet pat neprasisu kāpēc 🤭 vispirms prasi info,kad Tev atbild,kā  ir.. Tu saki,ka lai neraksta spamu.. varu tik atkārtot iepriekš rakstīto.. nomierinies ,atslabinies ...utt🤣

Ierakstīts
  On 11.07.2024. at 16:49, Faktsss teica:

jus daunji tak shitie esoshien nr neatbild,tapeec jautaaju vai ir nummurs kadam,jus trijata viens otru varat dirsaa izpist,nebuus jatereejas uz maukaam 

Izvērst  

Riskēšu tapt nosaukts par Dauni..bet nu tomēr atbildēšu..man atbild,izskatās ka citiem arī atbild..nomierinies,atslabinies atrodi kādu klusāku vietu  un pamēģini vēl vienu reizi..varbūt Paveiksies un trapisi 🤭

Ierakstīts

Esmu bijās vairākas reizes ,pēdējo pirms pāris nedēļām..grūti teikt vai slinkaka  ,viss  it kā vienmēr ir bijis kārtībā.vienigi dažkārt viņa ķeroties pie intīmās daļas to dara to it kā kautrīgi...lai gan zinām,ka biznesā  jau gadiem...nezinu kā citiem man patīk ik pa laikam apciemot..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.