Esmu audzinaajusi savus beernus taa, lai man nav jaaukleejas ar vinu beerniemm taadeel par omiiti es diez vai kaadreiz kluusu.Manas neitas ir gufdas, vinas redz, kas notiek ar gimeneem, kas notiek ar izgliitiibu, vinas redz, ka beerni vienaa mirklii var tikt iznemti no vecaakiem, ja tikai vecaaki atteiksies no beernu vakcinaacijas bai dzimumu mainas.
Šis taču ja nemaldos ir pieaugušo portāls ne "aunlatviesu" reklāmas lapele🤭 ps.atvainojos tīri personisks viedoklis....
Vai tik šī feja agrāk nebij Ģertrūdes ielā?..ja tā ir tapati,tad varbūt pati masāža bij 50/50 bet viss komplekts bij ok.. protams,tur nebūs supermodele,bet tajā budžeta kategorijā pieņemams variants
Beidzat to komentu skaitu kraat un sho spamu te hujaret,agrak bij normala vieta te prieksh info,tagad kautkaads blja spams un chats
Jaunais cilvēk man tā komentāru krāšana sen pie kājas, bet Tu gan tā stipri dīvaini uzvedies,bet pat neprasisu kāpēc 🤭 vispirms prasi info,kad Tev atbild,kā ir.. Tu saki,ka lai neraksta spamu.. varu tik atkārtot iepriekš rakstīto.. nomierinies ,atslabinies ...utt🤣
jus daunji tak shitie esoshien nr neatbild,tapeec jautaaju vai ir nummurs kadam,jus trijata viens otru varat dirsaa izpist,nebuus jatereejas uz maukaam
Riskēšu tapt nosaukts par Dauni..bet nu tomēr atbildēšu..man atbild,izskatās ka citiem arī atbild..nomierinies,atslabinies atrodi kādu klusāku vietu un pamēģini vēl vienu reizi..varbūt Paveiksies un trapisi 🤭
Esmu bijās vairākas reizes ,pēdējo pirms pāris nedēļām..grūti teikt vai slinkaka ,viss it kā vienmēr ir bijis kārtībā.vienigi dažkārt viņa ķeroties pie intīmās daļas to dara to it kā kautrīgi...lai gan zinām,ka biznesā jau gadiem...nezinu kā citiem man patīk ik pa laikam apciemot..
It kā viss ok, bet vairs neapmeklēju, jo apnicis pa to mazo, cieto kušeti vārtīties. Ja varētu gultā vai vismaz uz viņas klasiskā matracīša, būtu biežāks viesis.
Vai tad bij tāda iespēja uz matracisa? Nu jā uz kušetes nav diez ko ērti....
Ierakstīts
Un seksins lielisks 🤪