Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Inese 28368019
Ierakstīts

Pabiju nesen. Vieta laikam tā pati, pagrabs. Man likās tāda samocījusies, iespējams ka biju vakarpusē! Par procesu. Nauda pa priekšu, kas priekš nanis nevienmēr ir laba ziņa, jo sagaidu ka nebūs labi.

standartā duša, pati noslēpusies un gaida kad iznāksi un tad izslēdz gaismu. Man notika uz kušetes, kas priekš manis nebija tā ērtākā. Standarta masāža mugurai tāda diezgan vienmuļa. Tad kājas kur vienā mirklī sagrābj “metamo” un paraēli pamasē. Tā teikt mēģina uzkurināt! Visa aizmugures daļa aižņēma +- 30min.  Tad apgriezos otrādi, nolaida savu krekliņu un atkailināja krūtis, kas visnotaļ jaukas. Pati uzreiz uzmetās virsū masēt metamo. Kas likās taā bez izdomas un sasteigti. Aiztik krūtis itkā ļauj, bet tā garāmejot. Saka nedaudz ne stipri utm. Nosit visu burvību! Kas tālāk, bez liekas izdomas nobeidz un atri aizsūta uz dušu. Teiktu tā viss process vairāk satarp 5 un 6! Nekas vairāk nebija un sākumā visu norādija pati ka nekas vairāk nevar būt. Iespējams ka tapēc ka 1x pie viņas biju, varbūt to atstāj biežākiem klientiem. Bet man tas būtu prasījies arī pirmajā reizē, lai vispār apdomātu kā variantu aiziet 2x! Pati beigās ar lielām cerībām saka nāc vēl ļoti gaidīšu, bet uz ko iet ja viss stipri viduēji. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.