Rudīte 26028009
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 11/7/2022 at 3:48 PM, Reggn said:
Viens no maniem viss nepatīkamākajiem, ja varētu saukt "erotiskajiem" atgadījumiem dzīvē, tā ir Rudīte !:)
Paskaidrošu nedaudz ievadam, esmu izbraukājis visu pasauli, zinu tantras filozofiju, esmu studējis anatomiju un t.t., bet šoreiz mani uzsvieda latviete vārdā Rudīte! Es ceru, ka kāds tomēr uzsūtīs viņai problēmas, negribējās rokas smērēt un zvanīties un sūdzēties....
1. No tantras viņa nesaprot gluži neko! Lūdzu neiet tiem, kas meklē tantras filozofiju....Rudīte pat nav izspartusi pašu galveno no tantras, tā saucas attieksme pret cilvēkiem ! Saprašana 1 no 10.
2. Lingam masāža 1,5 no 10.
3. No masāžas vai teiksim no erotiskās masāžas cilvēkam saprašana uz 2 no 10.
4. Attieksme vienkārši terrible, es pat nerunāju par antisanitāriskiem apstākļiem, par kaimiņu satikšanu, pat par to, ka viņa nevarēja saģērbties halātā.....drausmīgi viss vecs un smirdīgs.... Nē!
5.Samaksa, neadekvāta, ja es būtu izlasījis šo rakstu nebūtu lireki iztērējis 100 eiro, jā, par neadekvātu masāžu, kuras laikā viņa mani vēl centās pazemot, ka man esot viss slikti un t.t., es vairāk neizturēju....
6. Vīri, es tā pat, kā te augstāk minētie nebeidzu :)))
Lūdzu neiet uz šo vietu, jo Rudītei nav viss kārtībā ar sapini, tas noteikti :)))
FUUUUUUUU Rudītei!
Kāds sertifikāts :DDD Vienkārši viņu neviens pagaidām nav aizticis un sodījis! Ieteiktu sākt ar policiju, jā tā tiešām ir krāpšana! Es arī nebeidzu un tā ir p[irmā reize dzīvē, kad bēgu prom, tik stulba man viņa uzreiz neizlikās....:DDD
A un neiedomājaties pie viņas iet, ja east iedzērušu kaut vai alus glāzi, uzpīpējuši kaut ko....varat nokļūt melnajā sarakstā :))))
Ble tā aita man 1,5 stundas lasija morāli, cik es esot nepareizs, ble ta nahuj pieņēma un atņēma man 100 eiro :))))))
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 11/25/2023 at 10:12 PM, SpriditisJuris said:
Cien. Dāmas un Kungi!
Visiem ir vārda brīvība, līdz tā neaizskar cilvēku, kā personību!
Neesmu komentētājs liels šajā portālā, bet, atsaucoties no pieredzes ne tikai Latvijā, un lasot šos komentārus, nespēju noturēties!
Šī lieliskā būtne, ir cilvēks, CILVĒKS, kurš dāvā lieliskas emocijas, gan fiziskas, gan morālas! Sajūta, ka neesi darbs, bet personība,viņas ķermenis ir burvīgs, bet katram ir savs viedoklis, man pieņemts, ka vīrietis saka labu, vai komentē kā pilnvērtīgs sabiedrības loceklis, kā sevis cienoš vīrietis, nevis ,,cenzūra,, kas zemiskos komentārus, spēj izteikt tikai interneta vidē, jo realitātē ir tikai blāva ēna!
Ingrīda, paldies Tev, par to, ka dāvā laimi un neaizmirstamas emocijas, kas uzlādē un liek smaidīt!
Tu esi lieliska un iekārojama, viss pārējais nav uzmanības vērts!
Nu man japiekrīt ka attieksme viņai ir 10/10 esmu bijis nesen oktobrī un gadi 5 atpakaļ arī
Masāža kā tāda varēja būt labāka bet attieksme to atsvēra
Atkal viss ir relatīvi salīdzinot ar citām
Ss.lv jauna normāla topless faktiski nav
No erotiskajām gribu.lv visas gandrīz ir 100eur/h un tad fig viņ zin kas par attieksmi
Būtu labi ja masāžai no priekšas butu veltīts vismaz 1/2h nevis 10min
3 minutes ago, JānisMik said:
Tukšai muldēšanai bez tēmas un satura domāta sadaļa "Beztēma". Iespēja šeit reģistrēties neuzliek par pienākumu uzreiz arī piegānīt forumu ar stulbiem jautājumiem un bezjēdzīgu vāvuļošanu.
Prasa 50 tagad tiešām nav vērts ja HJ nav pa 30 ir smuka masiere Hanzas ielā kas 1h masāžu taisa bez hj ar protams
Piedāvāja vienreiz lietojamas trusenes uzreiz bija skaidrs ka nekas nebūs
Bet masāža bija ok un vismaz viss skaidrs
Šitā gan jau tik gaida naivos kas cerēs uz ko vairāk
On 3/3/2022 at 1:22 PM, Buvnieks2020 said:
Loti laba relaksejosa masaza bet bez hj un laikam izskatas ka sis varetu but tas variants kura vienalga cik reizes iesi kaut vai 10 tik un ta nesananaks. Bet ir bijusi gadijumi, kad masieres kuras ir pilnigi vesas un sludinas tikai pie klasiskas masazas, pec kadas piektas reizes kaut ka var pierunat, iedrosinat ari so to vel pamaset
Ja man tā bija UK arī masieri sauca Viktorija
Bija no Latvijas strādāja Londonā
Pirmā reize nekā es ar neprasīju
2. Reizē bez dvieļa viņa masēja domāju vēl tā relaksējoši kāju iekšpusi es domāju nu tik būs nekā noteica ka nākamreiz
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 8. janvāris - Iemesls nav norādīts
Vienkārši nemaksā un mauc prom
Ja uz priekšu prasa tad nedod
Kapec jus ka auni maksājat par huiņu?
Tapec mums ir tada limenis