Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
205726**
Ierakstīts
pirms 1 stundas, juicycock teica:

Hvz es uzrkastu viņai wpp kad būšu un vai ir brīvs. Bez lielas aizķeršanās vienmēr esmu ticis. Vienozīmīgi labākā masiere Rīgā

Precīzi!

205726**
Ierakstīts
On 13.05.2023. at 11:22, grant teica:

Hi. Sen nav būts pie viņas…,vai ir kas jauns, kas savādāk? Ir doma apciemot pēc ilgāka laika.

Viss kārtība kā vienmēr. Iesaku 

205726**
Ierakstīts
pirms 25 minūtēm, Maksis teica:

Jā, viens no labākajiem variantiem, kas palicis..

Vienīgi vai nu tie putni galvā, vai garastāvokļa maiņa, nevar saprast. Vienu dienu viss super, aiztikt visu drīkst viss ir forši, otru dienu  pūķis.. Tajās labā garastāvokļa dienās, vienkārši zelta meitēns.

Nezinu, pret mani viss vienmēr bijis ļoti jauki. Varbūt jāattēlo kautrīgais...

205726**
Ierakstīts

Par šo meiteni...Ilgi negribēju neko teikt , jo vienkārši pārāk labs variants. Esmu bijis pie kādām piecām masierēm,  bet ar šo ar nevienu nevar salīdzināt. 

Dzīvoklis tīrs, mājīgs smaržīgs. Meitene pati simpātiska. Sākumā uz dušu un tad uz kušetes intīmā gaisotnē ar svecēm un mūziku. 

Uzreiz teicu ,ka vēlos pilnu komplektu,  tas ir , topless un divus nobeigums sākumā un beigās. Meitene, acu priekšā novilka kleitiņu,  kur vien palika, ļoti ļoti šauras biksītes,  kas nosedz pašu minimumu.

Tad ķeras pie roku darbiem,  kas nebija vienkārši noraustīšana.Ļoti jutekliska,  masēja dažādos veidos,  galu sita pret krūtīm,  masēja starp tām , tikmēr varēju pieskarties kur gribēju,  bet biju pieklājīgs.  Seju pieliek galam apmēram 2 centimetru attālumā, līdz izšāvu. 

Pēc tam ļoti laba masāža , pirkstu ieliek arī citā vietiņā.

Pēc tam atkal superīgs hj, vēl nedaudz pamasē un uz dušu. 

Kopā 70 eur.

10/10

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.