Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ss com 28837663
Ierakstīts
23 minutes ago, Everesters said:

Sakomuniceeju. Teikshu taa, ka meitenei mentalas probleemas, ne tikai krekšķis. Pa lielam, esmu noveerojis, 80% masieres ar mentaalam novirzeem. Iespejams, agrak bijushas normalas. Bet, ta kaa skolaas iet negribeeja, tagad raustot kranus, kaut kaada mentaala klape neaizveras. Detonee visu laiku 😁😁😁

Īstenībā, ja tā labi padomā, tad tik tiešām raustītājmasieres, kuras esmu pazinis, tik tiešām bija ar lielākām novirzēm, nekā man pazīstamas pērkamās meičas. 

Daria (30) 27901648
Ierakstīts
24 minutes ago, tokarevzz said:

Надеюсь что на этом форуме присутствуют специалисты по женской анатомии и физиологии, скажите пожалуйста - она случаем не беременна?

Да мы здесь все специалисты по женской физиологии и анатомии 😎

20288806, pupainā Mežciems
Ierakstīts
1 hour ago, Барс said:

Пацаны! Какие 1.5 года она работает? Она всего пол года работает! Какой лишний вес и прищи? Ничего такого нет! Не нужно писать всякий бред! Она в жизни лучше чем на фото! Вот это пошла конкуренция! Нужно же такое придумать!

Пацан, спасибо, что специально зарегистрировался, чтобы нам всю правду рассказать.

268658**
Ierakstīts
19 minutes ago, crisscross said:

Tieši tāpēc uz procedūrām pierakstās klienti bez vārdiem un bez bildēm , un tikpat anonīmi liek atsauksmes . Dariet to taču atklāti , lai ir godīgi , ar visiem jūsu telefona numuriem , vārdiem un bildēm . 

Tu vari iedomāties situāciju, ka tu aiziesi un restorānu, un tur viesmīlis tev pēkšņi pateiks, ka tagad tu viņam nesīsi ēdienu un klāsi galdu? Pareizi, nevari, jo klienta un pakalpojuma sniedzēja attiecības nav simetriskas. Nu re, arī ar seksu par naudu ir tas pats 🤷‍♂️

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.