Viss jau būtu labi, ja šī lēdija būtu puslīdz pieņemamā vecumā un fiziskajā kondīcijā, bet, spriežot pēc xtra foruma tēmā redzamajām bildēm, atsauksmēm un linkiem, saprotu, ka mammīte ar alkohola atkarību tuvu 60 gadu vecumam. Neesmu drošs, ka varētu savu beku dabūt augšā uz tādu šausmu stāstu. Ko esmu palaidis garām? Kāpēc kungi par šo maksā?
nu vinai toc nav nekadi 60 pat tuvu, es domaju vina reali vnk loti slikti saka izskatities, es teiktu vinai ap 47 +-
vnk var redzet, ka alkohols nem savu un jau palika pofig par higienu un isteniba pie tadas jau strjomna iet, es pec pedejas reizes iet negribu, jo nemu analu un sapratu, ka vina nesagatavojas normali, jo saka tecet shokolade no cauruma kaut kada bridi.
a ta, nu man liekas ka vina pat ne katru dienu mazgajas, jo smarzoja pec sviedriem, klientus pahodu pienem daudz un suka bez preza, rij spermu un pec ta visa neievero pat kkadu elementaro higienu, tur nomazgaties aiziet, noskalot muti utt.
zel ka nesen par vinu uzzinaju, jo domaju pirms paris gadiem bija loti labs variants.
ari gribas vinu atrais, lai duspi izlaiza, bet nevaru saprast kurs ir vinas izstais sludinajums, varbut kads var padalities kas nesen bijis ar kontaktu
nu tema ir rakstits nr uz kuru vina reali atbild
bet man liekas kad te saka daudz par vinu rakstit- vinai kluva loti daudz apmekletaji un jau palika loti nolietota es aizgaju +- pirms pusotra menesa pirmo reizi un biju vel pagajusned, var redzet ka nu vina jau kkada autopilota strada, man liekas ka te pus extras vinu izpisa par pedejiem 2 men un vina saka vairak dzert pie ta klientu daudzuma.
domaju max vina nakamo gadu nostradas ar tadu dzersanu...
вот и я посетил данную особу почему я раньше о ней не слышал?
я думаю года 2-3 назад был офигенный вариант, но походу алкоголь делает свое.
фигурка топ, пишется на все но походу есть проблемы с гигиеной и судя по всему ,дальше- будет намного хуже,то есть такими темпами наверное ей максимум пару лет осталось,потом сопьется как Эверита.
Ierakstīts
Юкрейн