Tā kā pusgadu par darboni nav bijušas jaunas atsauksmes, foruma un pilno riekstu vārdā aizgāju pie šīs ukrainietes.
Atrodas slavenajā V22. Randiņu sarunājām 30 min. laikā - no pirmās manas ziņas viņai līdz ieiešanai pa durvīm.
Tā jau meitenei ne vainas - gadi atbilst, nenodzīts kompaktklases ķermenis, pakaļa maza, stingra un tajā pašā laikā apaļīgi formīga (eh kā gribējās iespraust viņā). Komunikācijā arī draudzīga un runātīga. Varbūt pat pārāk, jo masāžas daļā gribējās vienkārši atslābināties, nevis diskutēt par dzīvi ar spilvenu sejā.
Pēc "apkārt griesties" tāda diezgan parasta intensīvā dročka, ar iedrošinošiem vārdiem viņu glāstīt un spaidīt krūtis. Finišā meitene priecājas par mana locekļa cietību un spermas daudzumu uz sevis. Alfa tēviņš manī iekšā protams papriecājās par šo komentāru.
Kad Kristina atnāca no ātras noskalošanās, tad apslaucīja mani un pavāļājāmies pa gultu un parunājāmies vēl pāris minūtes, kamēr šī pavaipoja. Piedāvāja arī man, bet atteicos, jo nepīpēju. Un pat ja pīpētu, tad arī neņemtu kaut ko nezināmu no nepazīstamām sievietēm.
Manā izpratnē nav sliktāk iztērētie 3x pa divdesmit par pus h, bet nebija arī tāda sajūta, ka gribētos drīzumā atgriezties. Nu ja būtu pilns serviss, tad cita diršana. Jo izvālēt viņu reāli gribētos.
Tas ko jāpiemin - meitene bija ierāvusi. Nu ne tā ka pālī, bet smaržiņa bija izelpā, plus tāda hiperaktīvi apsitusies likās brīžiem. Varbūt kaut kāds kombo ar kādu stimulantu, bet varbūt arī tāda ir pa dzīvi. Nezinu, jo asins pārbaudi uz vielām viņai netaisīju.
Lai draiska piektdiena visiem un piselīgas brīvdienas, kolēģi!
Lai tad nu iet arī mani centi par neseno vizīti pie Elis.
Tā kā visas ierastās opcijas nebija pieejamas, mainījušas profilu vai neatbildēja, aizdevos pie Laboratorijas ielas izslavētās meistares. Un teikšu tā visiem kungiem, pišļiem, sievu krāpējiem un pārējiem portāla izvirtuļiem - aizejat pie šis meitenes. Nenožēlosiet. Bet nesapišat viņu. Šādas censones nav daudz. Kur nu vēl mūsu nožēlojamajā pīļu dīķī.
Jā, un šī nav reklāma, bet fakta konstatācija uz savas un sava zuša ādas.
Lai vai kā. Man arī šķita sākumā, ka baigi dārgi, kas nu tur tāds tik ļoti būs utt. Bet pat 30 min. testa braucienā meitene parādīja ļoti daudz ko un kā māk.
Bija gan slidināšanās ar visām ķermeņa daļām pa muguru, jaudīga roku tehnika kājzonai, spēcīgāki grūdieni (esi sveiks, Lielmeistar!) ar ceļgaliem uz lāpstiņām, gan super foršs finišs.
Meitene smalka, kopta, ar stingru, bet ne plakanu dibenu. Un ļauj spēlēties ar sevi. Vai nu teātris labs vai tiešām pati izbaudīja klitora spēli no manis, bet abi atvadījāmies ar buču uz lūpām un smaidīgi.
Šī pieredze pierāda, ka reizēm dārgāk = labāk.
Drīzumā iešu noteikti vēl pie viņas. Un uz stundu noteikti, lai var pakaifot ilgāk.
Nesen pabiju uz 30 min. testa braucienu pie šīs darbones. Man nu tā. Pēc apmeklējuma sajūta bija - labāk būtu par tiem 7 sarkanajiem ar čomiem uz krogu aizgājis.
Nē nu kā, slikti jau pie Janas nebija, bet nekas īpašs arī. Kā jau iepriekš rakstīja, lingam nekāds - dročka parasta, vispār bez odziņas un izdomas. B2B arī ļoti formāls.
Pozitīvi toties, ka kājas un muguru tā kārtīgi izmasēja. Brīžiem uz tādu sportisko pusi vairāk nekā klasisko. Saņirdzos pie sevis, kad tieši pirms "apkārt griezties" šī masēja plecus un galvu man iztaisnoja tā it kā spilvenā gribētu nosmacēt. Deguns gandrīz ielūza no spiediena.
Vēl lieta ko jāatzīmē, ka meitene ir īsa auguma (ap 160cm) un miesās paliela, taču nav izplūdusi un taukaini resna, jo vēl salīdzinoši pajauna. Un dabīgās lielās krūtis bija foršas - padusēs nepazūd, kad darbone apguļas uz muguras.
Un pēdējais aiz auss liekamais - pēc apmeklējuma pa taisno uz darba sapulci vai pie sievas labāk nedoties, jo viss smaržo pēc masažņika vēl vairākas stundas arī pēc dušas.
Ierakstīts
Tā kā pusgadu par darboni nav bijušas jaunas atsauksmes, foruma un pilno riekstu vārdā aizgāju pie šīs ukrainietes.
Atrodas slavenajā V22. Randiņu sarunājām 30 min. laikā - no pirmās manas ziņas viņai līdz ieiešanai pa durvīm.
Tā jau meitenei ne vainas - gadi atbilst, nenodzīts kompaktklases ķermenis, pakaļa maza, stingra un tajā pašā laikā apaļīgi formīga (eh kā gribējās iespraust viņā). Komunikācijā arī draudzīga un runātīga. Varbūt pat pārāk, jo masāžas daļā gribējās vienkārši atslābināties, nevis diskutēt par dzīvi ar spilvenu sejā.
Pēc "apkārt griesties" tāda diezgan parasta intensīvā dročka, ar iedrošinošiem vārdiem viņu glāstīt un spaidīt krūtis. Finišā meitene priecājas par mana locekļa cietību un spermas daudzumu uz sevis. Alfa tēviņš manī iekšā protams papriecājās par šo komentāru.
Kad Kristina atnāca no ātras noskalošanās, tad apslaucīja mani un pavāļājāmies pa gultu un parunājāmies vēl pāris minūtes, kamēr šī pavaipoja. Piedāvāja arī man, bet atteicos, jo nepīpēju. Un pat ja pīpētu, tad arī neņemtu kaut ko nezināmu no nepazīstamām sievietēm.
Manā izpratnē nav sliktāk iztērētie 3x pa divdesmit par pus h, bet nebija arī tāda sajūta, ka gribētos drīzumā atgriezties. Nu ja būtu pilns serviss, tad cita diršana. Jo izvālēt viņu reāli gribētos.
Tas ko jāpiemin - meitene bija ierāvusi. Nu ne tā ka pālī, bet smaržiņa bija izelpā, plus tāda hiperaktīvi apsitusies likās brīžiem. Varbūt kaut kāds kombo ar kādu stimulantu, bet varbūt arī tāda ir pa dzīvi. Nezinu, jo asins pārbaudi uz vielām viņai netaisīju.
Lai draiska piektdiena visiem un piselīgas brīvdienas, kolēģi!