Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vaksings plus happy end
Ierakstīts
On 10/9/2024 at 12:32 PM, Marcario said:

Vienu reizi aiziet var, bet ja nāksi atkārtoti ar katru reizi rezultāts paliek ar vien sliktāk.

Beigās parastā dročka cimdos ar mazo eļļas daudzumu un ja nepaspēji beigt 5 min laikā dabeidz ka šujmašīna pilnā sparā...

Cipars visu laiku mainās , vai divi zilie vai viens oranžais ...

Tas ir iekļaujot hj 2 zilie?

29702154 Milking Table
Ierakstīts
On 10/2/2024 at 12:04 PM, Esesmudzivnieks said:

Pilnīgi galīgi garām variants. Masāža vispār tur nekāda nav, staigā apkārt un glauda. Kkāda iedzērusi pusmūza vecene ar saplēstām zeķubiksēm un nodrupušiem manikīriem pedikīriem... Par otru daļu vispār nav ko teikt, tupa dročīšana, nekādu interesantu elementu. Aizgāju, jo cerēju uz interesantu masāžu uz īpašā masāžas galda. Viņa tur apakšā padarbojās labi ja 5min un tad viņai palika tā neērti, prasīja lai griežos riņķī. Pēc 25 min ar to bābu sapratu, ka viss tā besī, ka nospļāvos, piecēlos saģērbos un neatvadījies devos prom. Lielākais aplauziens šijā jomā kāds bijis... ja neskaita to sīko psiheni lolu. Riktīgi nožēloju, ka samaksāju uzreiz. Neiesaku nevienam uz turieni braukt.

Nekad nemaksā uz priekšu 

Uz priekšu prasa tās kas huiņu tausa jo zin ka nemaksās, visas normālas masāžas ir bijis ar pēcmaksu

ss.com relaksējošā masāža 80 euro
Ierakstīts
On 9/17/2024 at 4:53 PM, Arnolds said:

Nr1?

Jā, nu interesanti tad kads bijs klātienē 

7 hours ago, dzintarsss said:

Biju pie Nr 1 .

Piekrītu, uz tjuningota simpātiska meitene , bet vairāk pa massažu nedabūsi neko .

Tad tu uzrāvies :) cerēji ka dafiga bablo noliksi un noraustīs, viss par ko samaksāji naiva cerība

5 hours ago, janis123456 said:

Biju pašos pirmsākumos kad cena bija 5 sarkanie un pieņēma mežciemā.  Radīja profesionālas masieres pieeju , bija jaizpilda anketa par veselibas stāvokli izmērija asins spiedienu pirms un pēc masāžas, tas nu gan man bija jauninājums, pieeja diezgan  formāla , nebija īsto vēlme kko jautāt par izmaiņām procesa gaitā !😁 Rezumē klasiskā masāža ,labos apstākļos ar profesionālāku pieeju !

50 vel tā būtu ar dievu uz pusēm bet 80 tas ir lielākais bezpriģels no visām masāžām

ss.com relaksējošā masāža 80 euro
Ierakstīts

Principa var savu viedokli iedot

Tatad nr1

Bijis neesmu un saka ka neesot happy end un ta ar rakstīts 

Karoc pilnigs fuflo doma ka ar savam uzkačātajām lūpām afigana krasavica bet no tādām man nelabi.

Domā ka viņa baigā skaistule un tagad prasis 80 par parastu masāžu karoč nonsenss

Nr2.  Ir būts masāža videja taisa happy end nav diez ko smuka bet nekads ruksis ar nav.

80 nav vērts agrak bija 70

Nr 3 mežciema resns ruksis briesmīgi 

Nekad nevajg teret laiku

Nr 4

Centrs merķeļa biju varbut ka var ko sarunāt masāža vidēja bet bez prasīšanas nekads happy end nebija

Jebkura gadijuma pat ja ir nav vērts

Labak no gribu.lv ko meklēt domāju ka ir varianti kur būs smukāka un pilniba kaila

Varbut piemaksāt vēl 20 

Screenshot_20240917-152016_Chrome.jpg

29702154 Milking Table
Ierakstīts
On 8/15/2024 at 6:41 PM, Dimkeen said:

Masāžas tur vispar nav :))

Nav masāžas nav naudas

Tikmēr kamēr bus dalbajobi kas maksā uz priekšu tā būs. 

Tikai pēc tam un par attiecigajam minutem

On 8/27/2024 at 4:55 PM, juicycock said:

Nu i nahuj. Ejiet šim pakalpojumam ar tādu līkumu, ka jāiet caur Daugavpili! Sliktākā masāža kopš laPerla laikiem. Atvēra siventiņš, paglaudīja 3.min viegli ar eļlainiem pirkstiem, palīda zem galda, kko paraustīja saki apgriezies, minets - kāds minets - siventins pirmo reizi peni redz paņēma mutē veselu 1 cm, kko pazelēja. Es vienk piecēlos un aizgāju. Lielāku ārprātu es nebiju redzējis, un bļe es esmu redzējis šausmas !!! Vērtējums - da nu i nah 0/10

Pieņemu ka samaksa 0

Tas butu tikai normāli

Vai arī par 3 minutem

Tas ir 4 eur

26085513
Ierakstīts
On 7/22/2024 at 11:13 AM, Valdis55 said:

Был у неё.  Принимает на Baznicas.    Вообще-то не плохо, потому что минет тоже делает и ануслинг.   Говарит что и простату делает тоже. Вообшем не плохо. Хоть что-то новое на рынки поевилось.   По разику можно попробуаать

Сколько по времени был массаж?

15 hours ago, Jockstrap said:

Juglas masiere ir tiešām forša, arī reāli smuka, taču "jestj ņjuans" - lai nu kā - meitene strādā uz rezultātu un rezultāts būtu pēc iespējas ātrāk pacientu dabūt ārā pa durvīm.  Mans personal best, ieskaitot dušu, ir bijis 23 minūtes stundas vietā. 

Wow es tad nemaksātu vai samaksātu par 23 minutem nevis stundu

Es biju un masāža bija 55 min

26085513
Ierakstīts

Ok likas ka ta ir cita bāba

Bildes citas lokācija cita

Anyway naudu nekad uz priekšu 

Tas ir 99% pazīme ka apčakarēs

Vismaz uz masāžam un ss.lv praktiski neviena neņem uz priekšu 

Jūlija 20273671
Ierakstīts
15 hours ago, Osss said:

Šo gribētos salīdzināt ar autoservisa apmeklējumu. 

Labo labi, bet mauku viņiem nav. Brauciet taisīt mašīnas pie viņiem, kamēr nebūs mauku viņiem. Būtu forši, ja tev kāda atsūkā vai dod nopistiws, kamēr gaidi auto no servisa. 😁😁

Autoservosā pie večiem reti kurš uzbudinās masāža savādāk tā ka pist jādod :)

Ziepniekkalns 271929** ;
Ierakstīts
1 hour ago, Faktsss said:

Tur labaak nekaa frizetavaa,pectam turpat uz divana var grabinaat

Ar intresee kaa izpauzhaas shausmas???

Nu ok bišķi pārspīlēju, nu karoče veca kraņa

Vai tiešām jums žēl plus 10-20 ja vajag seksu ejiet pie normālām jaunām uz 1/2h 

Ja masāžu pa 70 jau kaut ko var atrast no normālām jaunām smukām. Man personīgi juglas masiere patika

Ne ideāli protams, bet salīdzinot ar šo diena pret nakti. 

Normāla silta attieksme, smuks dzīvoklis, ļoti tvirta smuka topless. Masāža ok prasījās bišk erotiskāk. Priekš kam 50 tērēt par šo es vienk nesaprotu. 

Pirmkārt bildes 100% feik un pat ne mazākās līdzības

Veca bāba

Smirdīgs dzivoklis 

Dušā neļauj neesot ūdens

Naudu uz priekšu 

No ss masāžistēm faktiski neviena neprasa uz priekšu

Lika gaidīt 15 minūtes

Lieki teikt neesmu no mazohistiem kas paliktu

Kaķis kasieris (pēc viņas teiktā:) )

80 eur 1h tipa brivdienu tarifs

70 parastais

Ja juglā bija smuka masiere jaukā dzivoklī

Topless

(Nereklamēju tik salīdzinu)

priekš kam par šito vājtprātu atdot 80? 

Kapec gāju nu intereses pēc  ja būtu jauna smuka normālu attieksmi vienreiz pamēģinātu

Vai tiešām ir mazhosti kas uz tādām šausmām parakstās???

Pa telefonu saka eizenšteina 73 reāli 71 vid kāpņu telpa

Screenshot_20240526-211726_Chrome.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.