Pilnīgi galīgi garām variants. Masāža vispār tur nekāda nav, staigā apkārt un glauda. Kkāda iedzērusi pusmūza vecene ar saplēstām zeķubiksēm un nodrupušiem manikīriem pedikīriem... Par otru daļu vispār nav ko teikt, tupa dročīšana, nekādu interesantu elementu. Aizgāju, jo cerēju uz interesantu masāžu uz īpašā masāžas galda. Viņa tur apakšā padarbojās labi ja 5min un tad viņai palika tā neērti, prasīja lai griežos riņķī. Pēc 25 min ar to bābu sapratu, ka viss tā besī, ka nospļāvos, piecēlos saģērbos un neatvadījies devos prom. Lielākais aplauziens šijā jomā kāds bijis... ja neskaita to sīko psiheni lolu. Riktīgi nožēloju, ka samaksāju uzreiz. Neiesaku nevienam uz turieni braukt.
Nekad nemaksā uz priekšu
Uz priekšu prasa tās kas huiņu tausa jo zin ka nemaksās, visas normālas masāžas ir bijis ar pēcmaksu
Piekrītu, uz tjuningota simpātiska meitene , bet vairāk pa massažu nedabūsi neko .
Tad tu uzrāvies cerēji ka dafiga bablo noliksi un noraustīs, viss par ko samaksāji naiva cerība
5 hours ago, janis123456 said:
Biju pašos pirmsākumos kad cena bija 5 sarkanie un pieņēma mežciemā. Radīja profesionālas masieres pieeju , bija jaizpilda anketa par veselibas stāvokli izmērija asins spiedienu pirms un pēc masāžas, tas nu gan man bija jauninājums, pieeja diezgan formāla , nebija īsto vēlme kko jautāt par izmaiņām procesa gaitā !😁 Rezumē klasiskā masāža ,labos apstākļos ar profesionālāku pieeju !
50 vel tā būtu ar dievu uz pusēm bet 80 tas ir lielākais bezpriģels no visām masāžām
Tikmēr kamēr bus dalbajobi kas maksā uz priekšu tā būs.
Tikai pēc tam un par attiecigajam minutem
On 8/27/2024 at 4:55 PM, juicycock said:
Nu i nahuj. Ejiet šim pakalpojumam ar tādu līkumu, ka jāiet caur Daugavpili! Sliktākā masāža kopš laPerla laikiem. Atvēra siventiņš, paglaudīja 3.min viegli ar eļlainiem pirkstiem, palīda zem galda, kko paraustīja saki apgriezies, minets - kāds minets - siventins pirmo reizi peni redz paņēma mutē veselu 1 cm, kko pazelēja. Es vienk piecēlos un aizgāju. Lielāku ārprātu es nebiju redzējis, un bļe es esmu redzējis šausmas !!! Vērtējums - da nu i nah 0/10
Был у неё. Принимает на Baznicas. Вообще-то не плохо, потому что минет тоже делает и ануслинг. Говарит что и простату делает тоже. Вообшем не плохо. Хоть что-то новое на рынки поевилось. По разику можно попробуаать
Juglas masiere ir tiešām forša, arī reāli smuka, taču "jestj ņjuans" - lai nu kā - meitene strādā uz rezultātu un rezultāts būtu pēc iespējas ātrāk pacientu dabūt ārā pa durvīm. Mans personal best, ieskaitot dušu, ir bijis 23 minūtes stundas vietā.
Wow es tad nemaksātu vai samaksātu par 23 minutem nevis stundu
Pa 70 nav vērts ir tagad viena ukraiņu masiere ss.lv ar lieliem pupiem samera jauna pa 60 un juglas masiere pa 70 smukaka un salīdzinoši labāk taisa masāžu
Šo gribētos salīdzināt ar autoservisa apmeklējumu.
Labo labi, bet mauku viņiem nav. Brauciet taisīt mašīnas pie viņiem, kamēr nebūs mauku viņiem. Būtu forši, ja tev kāda atsūkā vai dod nopistiws, kamēr gaidi auto no servisa. 😁😁
Autoservosā pie večiem reti kurš uzbudinās masāža savādāk tā ka pist jādod
Ierakstīts
Tas ir briesmonis varda vistiešākaja nozīmē drausmigs nesmuks tauku blāķis