Karolina567 5 Ierakstīts 24. oktobris Vaksings plus happy end Ierakstīts 24. oktobris 2 минуты назад, Marcario сказал: Kāpēc nepajautātu privātā? Esmu jauna šajā vietnē, nemāku lietot. Padomāju ka vajag tēmu uztaisīt ar savu jautājumu. Šeit taču visus apspriež un neviens nekautrējas. 18.10.2024 в 11:46, Freds сказал: Nu tad neko. Tūlīt Rīgas vaksācijas kursi būs pārpildīti ar xtra.lv biedriem. Ja ja tieši tà 😂😂😂 Link to post
Karolina567 5 Ierakstīts 24. oktobris Vaksings plus happy end Ierakstīts 24. oktobris 20.10.2024 в 13:02, davek9988 сказал: Ja es varu piedavat vaxing ar laimigam beigām Vai esiet profisionals prostituts? Link to post
Karolina567 5 Ierakstīts 18. oktobris Vaksings plus happy end Ierakstīts 18. oktobris Только что, Freds сказал: Vaksēt neprotu, bet hj varam sarunāt 😁 Tieši kopā visu vēlos 😬 Link to post
Karolina567 5 Ierakstīts 18. oktobris Vaksings plus happy end Ierakstīts 18. oktobris Vai meitenem arī ir tādas opcijas …. Link to post
Ierakstīts
Esmu jauna šajā vietnē, nemāku lietot. Padomāju ka vajag tēmu uztaisīt ar savu jautājumu. Šeit taču visus apspriež un neviens nekautrējas.
Ja ja tieši tà 😂😂😂