Paslēpa Moderator, 5. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 16 minūtēm, argo99 teica:
Jaunais cilvēk man tā komentāru krāšana sen pie kājas, bet Tu gan tā stipri dīvaini uzvedies,bet pat neprasisu kāpēc 🤭 vispirms prasi info,kad Tev atbild,kā ir.. Tu saki,ka lai neraksta spamu.. varu tik atkārtot iepriekš rakstīto.. nomierinies ,atslabinies ...utt🤣
pirms 11 minūtēm, argo99 teica:
Riskēšu tapt nosaukts par Dauni..bet nu tomēr atbildēšu..man atbild,izskatās ka citiem arī atbild..nomierinies,atslabinies atrodi kādu klusāku vietu un pamēģini vēl vienu reizi..varbūt Paveiksies un trapisi 🤭
Es kad zvaniju tie nr bija izslegti
Es jau atslabinajos pie citas
Beidzat to komentu skaitu kraat un sho spamu te hujaret,agrak bij normala vieta te prieksh info,tagad kautkaads blja spams un chats
jus daunji tak shitie esoshien nr neatbild,tapeec jautaaju vai ir nummurs kadam,jus trijata viens otru varat dirsaa izpist,nebuus jatereejas uz maukaam
Jūlija 20273671
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 5. augusts - Iemesls nav norādīts
Man pa 50 arii noraustija,masazha laba bija,pupus chamdiit ljaava,kajstarpi gan ne.Megjinaju pielaust uz minetu vai seks par papildus samaksu,bet nekaa.
Kad raustija tad uzvilkaas vai ir aktrises speejas,domaaju ka pisaas vinja labi,megjiniet kaads pielaust ,vainu neejiet vispar,varbuut sapratiis ka jasaak arii dot 😁
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 5. augusts - Iemesls nav norādīts
Da raksta uz abiem,bildi atsuutiis un sapratiisiet kura ir iistaa,silikona pupi vinjai,milfene,vienmer buhaa un dirsu laiza kad esi ciemos