Paturpinot savu iepriekšējo postu: domaju ka tikai man radas tādas pat asociacijas,kaa Arnoldam!Reali bezcerigs varaints-nulle masaza,nulle erotika!Domaju,ka vinai riebjas tas ko vina dara,bet jadara,jo naudu baigi vajag,par to liecina arii takse 96 (pizdec kaa tadu var izdomaat)!
Man ir baigas aizdomas, ka tā ir tā pati "Achtung šmara"(kaut kur bija tada tema, slinkums meklet), kas bazējās Marupē, mainija nummurus, bildes un masāžu taisija priekšnamā un reti sūdīgi. Vienreiz zvaniju, atbilde bija apmēram tāda: "Ko es iedomājos, piezvanot gribu nokļūt tajā pat dienā, viņa esot ļoti pieprasīta masiere un vajagot rindā iestāties un savlaicīgi veikt pierakstus"... viss jau būtu pareizi, ja tonis un pasniegšanas metode būtu nedaudz piezemētāka...karoče, domāju tā pati "šmara" vien ir...
Neliels koments (sorry ,ka daudz kludu,rakstu no telefona)!tatad,esmu bijis vairak par 1x!par masieri: bilde atbilst,sieviete simpatiska,figura smuka ar maksligam krutim!masaza; diezna nekada-maiga glaudisana ko var nosaukt par relaksejosu,ja nezini,kas ir masaza!nobeigums: hj,bet tiesi tik pat nekads,kaa masaza!domaju daudz nekludisos,ja teiksu,ka sis ir stasts no serinas-dzive apmetusi kuleni un nakas kaut ko dariit,taa kaa darit neko nemak,tad nakas maseet,ko ari darit nemak!pats vairs neiesu,jo zeme izmesta nauda,bet sieviete visumaa pozitiva,kas kadam var patikt,jo tirgu vispar nekaa nav:)
Ierakstīts
Paturpinot savu iepriekšējo postu: domaju ka tikai man radas tādas pat asociacijas,kaa Arnoldam!Reali bezcerigs varaints-nulle masaza,nulle erotika!Domaju,ka vinai riebjas tas ko vina dara,bet jadara,jo naudu baigi vajag,par to liecina arii takse 96 (pizdec kaa tadu var izdomaat)!