Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristinek958
Ierakstīts
pirms 1 stundas, xtris teica:

+++99999

Pareizais salīdzinājums būtu ar sūdu mušu

Var redzēt Tavu inteliģenci.Bet nu,ko lai saka..Žēl Tevis!

pirms 2 stundām, JānisMik teica:

C19 beidzās tagad visās malās plosās triperis un tas otrais sindroms - ar bezjēdzīgu vāvuļošanu pieķēzīt visas iespējamās vietas, tā lai normāls jāklis pēc tam Kristīni no Sadlav neatšķir. Visas šitās lūriķes vajadzētu banot uz mūžu uzreiz pēc 3. tēmas pieķēzīšanas.

Dritvai kociņ,atradis ar ko biedēt.🤦

Kristinek958
Ierakstīts
pirms 10 stundām, xtris teica:

Jebļas Biroja failos es te esmu krietni ilgāk,tikai pirmoreiz ar citu niku,tā ka palūgšu nesamazināt mana locekļa nopelnus!

Turklāt pist maukas ir dabiski un veselīgi,ja ievēro to,ko šis forums kategoriski rekomendē! Nenormālība ir līst te un pist galvu vīriem,kuri ļauj vaļu instinktiem un drātē fejas. Krietni seksīgākas par tevi,iespējams,ka tā ir daļa problēmas.

Ja mani banotu - pašcieņa neļautu bāzties virsū kā lupatai vēlreiz un vēlreiz. 

Bet jūs esat tikai vāja sieviete,tāpēc saprotu un piedodu.

PS varbūt saņemies un patirgo ar pīzdu? Auditorija atradīsies,būs vismaz kas reāls

Jūtos pagodināta,ka atradi sev laiku,lai uzrakstītu man tik fascinējušu depešu.

Tik nez kāpēc,Jūs,pavelkaties uz "vāju sievieti".😁

Kristinek958
Ierakstīts
pirms 16 minūtēm, edoks teica:

Klausies - Tavu komentāru tik trūkst nodaļā džeks tiekas ar džeku...

Kas?Te tik vīriešu kārtas pārstāvji drīkst izteikties?🤔Parādi man to punktu..Un pirms sāc kaut ko tamlīdzīgu teikt,ka "Šis saits nav domāts,lai tukši muldētu",tad sākat ar sevi.Te puse no vīriešu kārtas pārstāvjiem nav drāzuši to feju par kurām ir atstājuši savus komentārus un pie tam vēl,ne tos labākos..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.