Sagaida ārkārtīgi laipni, teikšu pat pārāk. Priekš saviem gadiem labi saglabājusies, bet man savos 38, noteikti par ātru šādas apciemot. Vannas istabā uz dvieļa uzlikts zieds, utt., parūpējas, lai būtu gaidīts. Ieejot telpā pirmais, kas nāca atmiņā ir perifērijas kultūras nama disenes. Zilas gaismas ar disko bumbām, utt. stroboskops pilnai laimei pietrūka ar “Benny Benassi - Satisfaction”. Izslēdzot šo visu laukā, jau palika mājīgāk. Masāža uz kušetes manā izpratnē vien tāda paglaudīšana bija. Katram savs. Pēc apkārt griešanās mutiskais un uz dušu. Rokas var palaist, manuprāt kā strādā fantāzija.
Tēriņi - 1x, 6nulle,
2x, 7nulle.
Piekrītu!
Laba atmosfēra.
Spoguļos visu var novērot😋
pirms 3 stundām, Heaven-Seven teica:
Sanāca apciemot šo kundzi.
Sagaida ārkārtīgi laipni, teikšu pat pārāk. Priekš saviem gadiem labi saglabājusies, bet man savos 38, noteikti par ātru šādas apciemot. Vannas istabā uz dvieļa uzlikts zieds, utt., parūpējas, lai būtu gaidīts. Ieejot telpā pirmais, kas nāca atmiņā ir perifērijas kultūras nama disenes. Zilas gaismas ar disko bumbām, utt. stroboskops pilnai laimei pietrūka ar “Benny Benassi - Satisfaction”. Izslēdzot šo visu laukā, jau palika mājīgāk. Masāža uz kušetes manā izpratnē vien tāda paglaudīšana bija. Katram savs. Pēc apkārt griešanās mutiskais un uz dušu. Rokas var palaist, manuprāt kā strādā fantāzija.
Nu neticu, ar Mani vispār uz seksu neparakstījās, beigās mutiski (ar gumiju) muļļāja, bet es tā nevaru beigt, nācās pašam piepalidzēt sev ar roku, lai apšļāktu viņai pupus.
Biju ciemos. Pēc apgriešanās uzvilka gumiju un mutiskais. Es neko nejautāju. Piecēlos no kušetes un tur pat bez liekiem vārdiem uz kušetes paņēmu. Nebija nekādu iebildumu no viņas puses.
Ierakstīts
Piekrītu!
Laba atmosfēra.
Spoguļos visu var novērot😋
Muguru un kājas labi izmase
Bet katram savs