Biju iemaldiijies. Attieksme, tieshaam forsha. Masaazha pilniiga nulle, neskaitot kaajas, taas labi izmaseeja. Kaut ko ar kruutiim centaas, bet nu nekas forshs. Vieta tiira, kopta. Vai ieshu veel!? Noteikti nee. Nu neprot vinja maseet. Pliki pupi, ar to arii beidzas. Erotiskaa dalja 1/10
Sakomuniceeju. Teikshu taa, ka meitenei mentalas probleemas, ne tikai krekšķis. Pa lielam, esmu noveerojis, 80% masieres ar mentaalam novirzeem. Iespejams, agrak bijushas normalas. Bet, ta kaa skolaas iet negribeeja, tagad raustot kranus, kaut kaada mentaala klape neaizveras. Detonee visu laiku 😁😁😁
Da viņa nahuj pasūtīs, gan Tevi, gan mani, ne jau visas ir maukas.
Iepriekš kopā strādājam, kad pabeidzu kursus, nomāju kabinetu pie viņas, bet kad sāku strādāt vairāk nekā masāžas, viņa to kaut kā noskaidroja un izmeta laukā mani un klientu ar policiju kopā.
Ko Tu dirs pidar, viņa nekad nav taisījusi masāžas erotiskās,viņa pieņem sportistus,cilvēkus ar muguras sāpēm itml. Un viņa ir jauna, Tu kaut ko jauc.
Ierakstīts
Biju iemaldiijies. Attieksme, tieshaam forsha. Masaazha pilniiga nulle, neskaitot kaajas, taas labi izmaseeja. Kaut ko ar kruutiim centaas, bet nu nekas forshs. Vieta tiira, kopta. Vai ieshu veel!? Noteikti nee. Nu neprot vinja maseet. Pliki pupi, ar to arii beidzas. Erotiskaa dalja 1/10