Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tikai lingam masāža (handjob).
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
pirms 37 minūtēm, sioux1 teica:

Ak šie nabadziņi 🤣 aizgāja no aprites vienīgā, kas raustīja kapeikpisējiem. Skumji. 

Skumjš esi tikai manu mazo anonīmo bezdetāj.

Mani tās darbones, pie kurām, acīmredzot ej tu savā bezspēcībā, kaut kā neuzrunā. Man dzīvē viss ok. Es par to redz nemaksāju....

Mn vajag konkrētu lietu, ne provinces bāleliņa publisku un nožēlojamu verbālu aptaisīšanos 🤣

Centies tu, protams, ļoti, kā jau kompleksainie ir raduši, bet man no tevis neko nevajag.

Ja tu šeit ienāci mani izklaidēt, paldies,  bet es kaut kā iztikšu - man plānā galdiņa urbēju vicināsanās ar pipļuku kaut kā ne visai 🤣🤣🤣 Minoritāšu sadaļā varbūt tev kāds pievērsīs uzmanību,  no aizmugures, tīri terapeitiskās nolūkos....

Veiksmi. 

Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, sioux1 teica:

Vienmēr sajūsmina šitie plukatas 🤣 prasību un vēlmju atliku likām, bet maksāt nav spējīgi. 

Vai nu maksā meitenei tik cik prasa, vai arī droņī mājās skatoties spogulī 

Nu redzi,  manis pieminētā masiere taisīja 40-45 min.(tikai masāžas laiks) garu lingam masāžu pa 30 € un vēlāk pa 40€.

Īrētās telpās, ar visu prodesionāli aprīkojumu.

Tik arī prasīja un meklēju substituciju, neko vairāk. 

Un man nevajag tās 45 min, man pietiktu arī ar 15-20 mašīnā un esmu gatavs maksāt to pašu naudu.

Man nevajag, ne kailumu,  ne grābstities,  ne pirkstus bāzt, ne elpošanu ausī, ne super augumu.

Lai seja ok, un lai māk to lietu, tik vienkārši. 

Mani neinteresē, cik kaut kāds plukata ir gatavs pārmaksāt, tā ir plukatas dziļi intīmā darīšana.... 🤣

Ierakstīts

Sveiki visiem!

Man ir sekojoša bēda un vajag jūsu padomus/ieteikumus:

Gāju pie kaduva29/kristinek958 tikai uz lingam. Jo man nav laika un vēlmes, kam citam, un 40 min. ar pirms un pēc dušu, man jau ir daudz....

Bet viņa happyendus vairs ni-ni....

Tātad, lūdzu, kādus kontaktus, jaunkundzei/dāmai, kas rūpīgi riekstus protās izmasēt un sniegt remdējošu handjob. Tādu kurai patīk un sanāk.

Cena max 40 €, jo eju 4x mēnesī un vairāk par to maksāt nav nemazakās vēlmes, 30€ būtu ideāli. 

Man galvenais,  lai seja ir simpātiska, un nav resna ļoti,  spaidīt neko negribu, un pirkstus bāzt vēl jo vairāk... Uz dibena roku uzlikt gan varētu....

Manis pēc kaut vai auto, un 15-20 min., ja vien to pieprot - tiešām māk apmierināt manuāli.

sybil-a-8.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.