25 gada martā, baigi viss bēdigi tagad ar masāžistēm, nezinu vai menti taisa čšmonus biežāk, vai kas, citreiz pat no 2 rezerves nummuriem nevar darbones sazvanit.
Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
pirms 47 minūtēm, roberto990099 teica:
Es meklēju masieri kas ikdienā netaisa hj bet atļautu pasam to darit
Nez es vienigais tāds nenormāls vai vēl kādam tāda fantāzija. Serbija es 2x to izdarīju un Ukrainā. 1x pateica ne Serbijā ka nedrīkst
Tur bija tā kā viņa mani neapsedza tāpēc saaku.
Otrreiz bija kautrīga masiere kas bija pārsteigta par manu bezkaunību, bet neko neteica. Tad Ukraina masiere uz maniem apartamentiem atnāca dvieļa man nebija tipa, tur viņa saka vēderu masēt un es paņēmu locekli lai netraucē un tad sāku pamazām
Neko viņa neteica. Tik noskatījās 😉
Bija man mazl kauns bet tai pašā laikā uzbudinosi. Ir kāds perversais mēģinājis pats pie masieres kas hj netaisa.
Tikai hj ar būtu OK bet pa 30 Eur utopija. Man toreiz ukraina bija 3h masāža pa 30eur un simpātiska jauna studente. Kas te lv darās ir psec 80 Eur un tad bez hj
Vienmēr sajūsmina šitie plukatas 🤣 prasību un vēlmju atliku likām, bet maksāt nav spējīgi.
Vai nu maksā meitenei tik cik prasa, vai arī droņī mājās skatoties spogulī
Tas tak skaidrāks par dienu ka bizness balstīts uz fočenēm un no masāzas tur mazs sakars
Drīz sāks likt sludinājumu tu vari uz mani paskatīties stundu pa 50 eur
Tev nav ienācis prātā, ka ir pulka cilvēku, kam patīk gan vizuālais, gan sniegums? Un kuri VAR atļauties samaksāt, lai tikai paskatītos?
Ko var īdēt. Skauž, ka nevari kā viņa - hujārīt par 80 eiro stundā ? Lai tak strādā kaut pa 380. Tas kaut kā izmainīs tavu nožēlojamo dzīvi ?
Man, piemēram, skauž, ka neviens nepērk manas netīrās zeķes un apenes par simtnieku 😁 es taču nežēlojos un nevainoju nevienu tajā. Klusām sametu veļasmašīnā un samierinos, ka šis biznesa lauciņš tomēr nav priekš manis 😭
Наверное очень честно выставлять фото в объявлении с сиськами что бы всем видом показать что будет окончание, что бы потом за большие деньги делать классический массаж😄
М-маркетинг.
Если массаж без окончания то почему на фото не выставить просто кушетку?
Bizness un nekā personīga.
Lieli pupi neuzliek par pienākumu dročīt katram nācējam.
Paslēpa Moderator, 9. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 24 minūtēm, KLM teica:
tavs komentārs ir tik pat stulbs kā tava deduktīvā spēja saprast, kādēļ visos galos uztjūnētas blondīnes ar ekshibicionistiski narcistiskām fotogrāfijām liek masāžas sludinājumus SS. kad beigsi lasīt sprediķi savā baptistu sektā, pievērsies loģiskajai domāšanai, Šerlok!
Kārtējais pilnmēness skartais "veiksminieks", pat varam ar 99% apgalvot "veiksmīgākais" un par galvastiesu (izdomā kuras) gudrāks par visiem pārējiem šeit esošajiem. Intelekts, apsrātība un visvarenums spiežas ārā pa visam malām, tādēļ skaties, ka tava veiksminieka bikšu priekša nepārplīst no tava pašlepnuma, pārfgudrais bomār!
Protams. Visas masāžistes liek bildes ss'kā, tikai tāpēc, lai varētu tavu pupeli paraustīt 🤣🤣🤣
Paslēpa Moderator, 9. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Pitonsd teica:
tak te neviens nevar paciesties un pagaidiit,visi nesaas pie vinjas ar ceriibu ka nodrochiis,kamer vinjai netruuks klienti tikmer necerat ka masees juusu zuti
Tava čīkstēšana ir tik pat stulba, kā cerēt, ka Maximas kasiere tev sāks raustīt krānu ģērbšanās kabīnē, jo kā gan tev var atteikt .
Vai tiešām visām skaistām masierēm tagad ir pienākums raustīt? Varbūt viņai tas jāsāk darīt tikai tāpēc, ka tu tāds skaists un neatvairāms.
Iesaku aiziet pie urologa, būs gan pirksts dibenā, gan krānu paraustīs
Ir būts pāris reizes. Otrajā reizē sarunāju, divus finišus. Pirmais kopīgā dušā. Kolosāli! Kaut kā pavelk šī padarīšana. Tad gultā uz vēdera, masāža. Nu nebija sūdīgi, tā uz 7, bet skuķēns laikam garastāvokļa cilvēks, pirmajā reizē bija lustīgāks, atvērtāks. Varbūt tāpēc, ka stundai biku gāja pāri. Pieskarties ļauj visur, bet to arī čeko. Uz doto brīdi otrajā vietā no Rīgas dāmām.
Ierakstīts
A man ta par ko? 🤯