Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20288806, pupainā Mežciems
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, Vakar 12:13 - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, Vakar 12:13 - Iemesls nav norādīts
pirms 6 minūtēm, KLM teica:

aiztaisi pāksti, bomzi! atšķirībā no tevis man ir kārtībā gan ar erekciju, gan naudu! PSC strādnieks-komentētājs-d-jobs!

Kas tad nu ? Tāds kruts un naudīgs, un pipele stāv uz visu kas kustās, un te pēkšņi 80eiro ir nepaceļams cipars 🤣 

Jūtu, kāds smagi dirš un ir uzvilcies, jo tā dzīve tomēr nav vienlīdzīga visiem. 

Ierakstīts · Paslēpa Moderator, Vakar 12:12 - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, Vakar 12:12 - Iemesls nav norādīts
pirms 3 minūtēm, KLM teica:

vnk samierinies, ka esi pilnīgs d-jobs! paskatīties viņam patīk par 80 eur... mazgā savas piedirstās apenes un beidz te piepirst ēteru!

Labāk ej strādāt sāc, nevis kopā ar bomžiem čīksti,  cik dzīve ir nevienlīdziga 💩

Masieres Rīga
Ierakstīts
pirms 22 minūtēm, anonims63 teica:

25 gada martā, baigi viss bēdigi tagad ar masāžistēm, nezinu vai menti taisa čšmonus biežāk, vai kas,  citreiz pat no 2 rezerves nummuriem nevar darbones sazvanit.

Kaut kāda huiņa. 

Tikai lingam masāža (handjob).
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 7. marts - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Arhitekts teica:

Nu redzi,  manis pieminētā masiere taisīja 40-45 min.(tikai masāžas laiks) garu lingam masāžu pa 30 € un vēlāk pa 40€.

Īrētās telpās, ar visu prodesionāli aprīkojumu.

Tik arī prasīja un meklēju substituciju, neko vairāk. 

Un man nevajag tās 45 min, man pietiktu arī ar 15-20 mašīnā un esmu gatavs maksāt to pašu naudu.

Man nevajag, ne kailumu,  ne grābstities,  ne pirkstus bāzt, ne elpošanu ausī, ne super augumu.

Lai seja ok, un lai māk to lietu, tik vienkārši. 

Mani neinteresē, cik kaut kāds plukata ir gatavs pārmaksāt, tā ir plukatas dziļi intīmā darīšana.... 🤣

Ak šie nabadziņi 🤣 aizgāja no aprites vienīgā, kas raustīja kapeikpisējiem. Skumji. 

pirms 35 minūtēm, roberto990099 teica:

Nevis kā nav ko maksāt bet neadekvāti 

Skaidrs ka 40 ir totāls limits ja pa 70 var stundu masāžu pupus pacamdit un smuka masiere un hj

Juglas masierite

40 ir limits priekš tevis. Nav neadekvātu ciparu, ir trūcīgo letiņu neadekvātā domāšana .

pirms 47 minūtēm, roberto990099 teica:

Es meklēju masieri kas ikdienā netaisa hj bet atļautu pasam to darit

Nez es vienigais tāds nenormāls vai vēl kādam tāda fantāzija. Serbija es 2x to izdarīju un Ukrainā. 1x pateica ne Serbijā ka nedrīkst 

Tur bija tā kā viņa mani neapsedza tāpēc saaku.

Otrreiz bija kautrīga masiere kas bija pārsteigta par manu bezkaunību, bet neko neteica. Tad Ukraina masiere uz maniem apartamentiem atnāca dvieļa man nebija tipa, tur viņa saka vēderu masēt un es paņēmu locekli lai netraucē un tad sāku pamazām 

Neko viņa neteica. Tik noskatījās 😉

Bija man mazl kauns bet tai pašā laikā uzbudinosi. Ir kāds perversais mēģinājis pats pie masieres kas hj netaisa. 

Tikai hj ar būtu OK bet pa 30 Eur utopija. Man toreiz ukraina bija 3h masāža pa 30eur un simpātiska jauna studente. Kas te lv darās ir psec 80 Eur un tad bez hj

Vienmēr sajūsmina šitie plukatas 🤣 prasību un vēlmju atliku likām, bet maksāt nav spējīgi. 

Vai nu maksā meitenei tik cik prasa, vai arī droņī mājās skatoties spogulī 

Ierakstīts
pirms 14 stundām, davek9988 teica:

Tikai tādu lohu dēl viņām bizness iet

Tas tak skaidrāks par dienu ka bizness balstīts uz fočenēm un no masāzas tur mazs sakars

Drīz sāks likt sludinājumu tu vari uz mani paskatīties stundu pa 50 eur

Tev nav ienācis prātā, ka ir pulka cilvēku, kam patīk gan vizuālais, gan sniegums? Un kuri VAR atļauties samaksāt, lai tikai paskatītos? 

Ko var īdēt. Skauž, ka nevari kā viņa - hujārīt par 80 eiro stundā ? Lai tak strādā kaut pa 380. Tas kaut kā izmainīs tavu nožēlojamo dzīvi ? 

Man, piemēram, skauž, ka neviens nepērk manas netīrās zeķes un apenes par simtnieku 😁 es taču nežēlojos un nevainoju nevienu tajā. Klusām sametu veļasmašīnā un samierinos, ka šis biznesa lauciņš tomēr nav priekš manis 😭

Ierakstīts
pirms 20 minūtēm, Alexander88 teica:

Наверное очень честно выставлять фото в объявлении с сиськами что бы всем видом показать что будет окончание, что бы потом за большие деньги делать классический массаж😄

М-маркетинг. 

Если массаж без окончания то почему на фото не выставить просто кушетку?

Bizness un nekā personīga. 

Lieli pupi neuzliek par pienākumu dročīt katram nācējam.  

Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 9. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 24 minūtēm, KLM teica:

tavs komentārs ir tik pat stulbs kā tava deduktīvā spēja saprast, kādēļ visos galos uztjūnētas blondīnes ar ekshibicionistiski narcistiskām fotogrāfijām liek masāžas sludinājumus SS. kad beigsi lasīt sprediķi savā baptistu sektā, pievērsies loģiskajai domāšanai, Šerlok!

Kārtējais pilnmēness skartais "veiksminieks", pat varam ar 99% apgalvot "veiksmīgākais" un par galvastiesu (izdomā kuras) gudrāks par visiem pārējiem šeit esošajiem. Intelekts, apsrātība un visvarenums spiežas ārā pa visam malām, tādēļ skaties, ka tava veiksminieka bikšu priekša nepārplīst no tava pašlepnuma, pārfgudrais bomār!

Protams. Visas masāžistes liek bildes ss'kā, tikai tāpēc, lai varētu tavu pupeli paraustīt 🤣🤣🤣 

Fu dalbojobs nožēlojamais 

pirms 57 minūtēm, Pitonsd teica:

Klau aizej pie kada transa lai tevi kartejo reizi izriktee,man neintreesee tavi stulbie zhiida komentaari

Nevienm te arī neinteresē tavs bomzisms un nespēja atrast veceni, kas iedos 🤷‍♂️

Kārtējais pilnmēness skartais neveiksminieks 

pirms 1 stundas, Pitonsd teica:

tak te neviens nevar paciesties un pagaidiit,visi nesaas pie vinjas ar ceriibu ka nodrochiis,kamer vinjai netruuks klienti tikmer necerat ka masees juusu zuti 

Tava čīkstēšana ir tik pat stulba, kā cerēt, ka Maximas kasiere tev sāks raustīt krānu ģērbšanās kabīnē, jo kā gan tev var atteikt . 

Vai tiešām visām skaistām masierēm tagad ir pienākums raustīt? Varbūt viņai tas jāsāk darīt tikai tāpēc, ka tu tāds skaists un neatvairāms. 

Iesaku aiziet pie urologa, būs gan pirksts dibenā, gan krānu paraustīs 

Martaflower -28 gadi 25769869
Ierakstīts
pirms 6 minūtēm, Viko teica:

Ir būts pāris reizes. Otrajā reizē sarunāju, divus finišus. Pirmais kopīgā dušā. Kolosāli! Kaut kā pavelk šī padarīšana. Tad gultā uz vēdera, masāža. Nu nebija sūdīgi, tā uz 7, bet skuķēns laikam garastāvokļa cilvēks, pirmajā reizē bija lustīgāks, atvērtāks. Varbūt tāpēc, ka stundai biku gāja pāri. Pieskarties ļauj visur, bet to arī čeko. Uz doto brīdi otrajā vietā no Rīgas dāmām.

Ja drīkst jautāt, kas ir pirmajā? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.