Linda2666 15 Ierakstīts 2022. gada 21. septembris Swingeris pa dienu Ierakstīts 2022. gada 21. septembris · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. septembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. septembris - Iemesls nav norādīts pirms 9 stundām, Vienīgais Gators teica: Lindiņ, vairāk pievērs uzmanību galviņām , kuras tu masē līdz laimigam beigām . 😁 Par manām smadzenēm nedomā. Nepūlies . Labak pastāsti , ko tu dari svingeros?😁 Kāpēc lai es Tev kaut ko stāstītu? Un tam galviņām, ko es masēju ir vairāk prāta nekā Tev. Link to post
Linda2666 15 Ierakstīts 2022. gada 20. septembris Swingeris pa dienu Ierakstīts 2022. gada 20. septembris · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. septembris - Iemesls nav norādīts Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. septembris - Iemesls nav norādīts pirms 1 stundas, GarlaicīgaisKalnietis teica: gan no telegram novilkts Tā izskatās pirms 1 stundas, Vienīgais Gators teica: Linda labāk zin😁 Par to ka Tev nav attīstījušās smadzeņu daļas man noteikti nav šaubu! Link to post
Linda2666 15 Ierakstīts 2022. gada 20. septembris Swingeris pa dienu Ierakstīts 2022. gada 20. septembris pirms 25 minūtēm, Fakts teica: Taatak nav akvarel,akvarel ir uzpampusi konkreeti,bet varbuut maldos,gadis 3 ja ne vairaak pagajis kopsh redzeeju vinju Akvarel nav sieviete 🤣 pirms 4 stundām, Sandis_P teica: Ja šīs bildes ir atrodamas internetā tad OK. Citādi tas nebūtu īsti labi šeit viņas likt. Bildes nav vienkārši internetā, tā kā, kāds te ir uzdarbojies Link to post
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. septembris - Iemesls nav norādīts
Kāpēc lai es Tev kaut ko stāstītu?
Un tam galviņām, ko es masēju ir vairāk prāta nekā Tev.